Válts át egyetlen kattintással a tökéletesen makulátlan borotvált arcról egy új megjelenésre a Philips Senso Touch 3D-vel

június 21, 2012

A Senso Touch 3D a Philips eddigi legtökéletesebb borotvája. Azok a férfiak, akik a mindennapok során a makulátlan, simára borotvált megjelenést részesítik előnyben, időnként szívesen kísérleteznének a stílusukkal. Felismerve az igényt, a Philips megalkotta a Philips Senso Touch 3D innovatív kiegészítőjét, a cserélhető fejű szakállformázóját, mely lehetőséget nyújt a férfiaknak, hogy borostára, vagy rövid szakállra váltsanak mindössze egyetlen kattintással.

 

A jelenlegi kutatások szerint a férfiak több mint fele formázza szakállát, borotválkozás közben. Mialatt sok férfi ideje legfőbb részében a simára borotvált arcot részesíti előnyben, különleges alkalmakkor, vagy a nyaralás során szívesen kísérleteznek a borostával, vagy rövid szakállal. A Philips innovatív szakállformázó kiegészítőjének köszönhetően, mostantól azoknak a férfiaknak, akik minden pillanatban a legjobb formájukat szeretnék nyújtani elképesztően közeli, sima, és kényelmes borotválkozásban lehet részük. A szakállformázó kiegészítő bőrbarát trimmelést biztosít és az 5 állítható fésűs fej pedig lehetővé teszi, hogy a férfiak a mindössze 5 mm hosszú szőrszálakat is leborotválják, tökéletes megjelenést biztosítva minden alkalomra.

 

„Úgy gondoljuk, hogy minden férfi megérdemli a makulátlanul borotvált, irritációmentes borotválkozást, azonban sokan szeretnek kísérletezgetni megjelenésükkel és nem akarnak a szükségesnél több eszközt használni a szőrtelenítéshez. A Philips Senso Touch 3D szakállformázója azt a rugalmasságot adja, hogy a szakállvágó használata mellett még mindig megvan a lehetőségük a makulátlan borotválkozásra. A fogyasztói vélemények alapján 95%-ban nyilatkoztak elégedetten a Philips Senso Touch 3D termékéről”– mondta Eva Cetlová a Philips senior marketing menedzsere.

 

Prémium dizájnnak és technológiának köszönhetően a Philips Senso Touch 3D-t a lehető legmagasabb minőségű borotválkozás élményét biztosítja a férfiaknak. A GyroFlex3D forgó borotvafeje pedig tökéletesen siklik a bőrön, és követi az arc egyedi kontúrját, miközben minimális nyomás kifejtésével is közel kerül a bőrhöz, csökkentve a bőrirritációt.

 

Az UltraTrack borotvafej három speciális felületével minden szőrtípussal megbirkózik. Legyen az normál, hosszú, vagy bőrhöz simuló. Az eszköz biztosítja, hogy a férfiak minden egyes szőrszálhoz hozzáférhessenek, és néhány mozdulattal eltávolíthassák azokat, miközben minimálisra csökken a bőrirritáció. A beépített Aquatec vízzáró szerkezet pedig a frissítő, nedves borotválkozás élményének lehetőségét kínálja.

 

A simulékony dizájn és markolat egyszerűvé teszi a Senso Touch 3D használatát, a LED kijelző pedig stílusossá és praktikussá varázsolja. Egyes speciális termék típusok hozzáadott tisztító funkcióval rendelkeznek, hogy a Senso Touch 3D mindig kifogástalanul tiszta és használatra kész legyen.

 

A Philips Senso Touch 3D és 2D két modellje rendelkezik szakállformázóval, az RQ1175 és a RQ1295cc. A szakállformázó különálló kiegészítőként is megvásárolható. 2012 szeptemberétől elérhető az üzletekben 399 euró-ért.

 

A Royal Philips Electronics

A hollandiai Royal Philips Electronics egy egészségügyi és well-being vállalat, amely az emberek életminőségének javítására összpontosít a legújabb innovációk időszerű alkalmazásával. A világ egyik vezető vállalataként az egészségügy, az életstílus és a világítástechnika területén, a Philips a technológiát és a designt ötvözi emberközpontú megoldásokba a fogyasztói igények és a “sense and simplicity” márkaígéret alapján. A Philips körülbelül 121 000 főt alkalmaz a világ több mint 60 országában. A 2011-ben 22,6 milliárd eurós forgalmat elérő cég piacvezető pozíciót tölt be a szív-, és az akut betegellátás, az otthoni egészségügy, az energiahatékony világítástechnikai megoldások és új alkalmazások, illetve a személyes jó közérzethez kapcsolódó életstílus termékek területén, amelyen belül erős vezető pozícióval rendelkezik a férfiborotválkozás és szőrtelenítés, a hordozható szórakoztató elektronika, illetve a szájápolás terén. További hírek a www.philips.com/newscenter oldalon találhatóak.

.