Gyorsabb és egészségesebb hajszárítás az új Philips hajszárítóival


Élvezze a stílusos, intelligens, és megfizethető ThermoProtect hajszárítók szemmel látható eredményét

január 10, 2013

Budapest, Magyarország - Mostantól a hölgyek megfizethető áron élvezhetik a gyors, erős hajszárító előnyeit, mely segít egészségesen tartani a hajat az új Philips ThermoProtect hajszárító családjával. A ThermoProtect technológia lehetővé teszi a hölgyek számára a kényelmes és gyors hajszárítást, optimális szárítási eredmény elérésével, valamint megvédi a hajat a hő okozta károsodásoktól is. A Philips ThermoProtect hajszárítók elegáns és magas minőségű formázási megoldásokat kínálnak alacsonyabb, 57°C-os beállított hőmérséklettel, anélkül, hogy hatással lenne a hajformázás minőségére.

 

„A Philipsnél tudjuk, hogy a nők gyors és látható eredményeket várnak hajszárítójuktól, azonban aggódnak a magas hőmérséklet miatt, mely károsíthatja a hajat és kellemetlen érzést okoz a fejbőr számára.”- mondta Eva Cetlova a Philips senior marketing menedzsere. „Az új ThermoProtect hajszárító sorozatunkat neves hajápolási szakértők munkájának eredményeként fejlesztettük ki, amely segít a hölgyeknek elérni a külsőt, amelyre vágynak - egy sokkal kímélőbb hőmérséklet árán.”

 

Hajszárítás optimális hőmérséklettel, beépített kényelem

 

A Philips ThermoProtect hajszárítókkal a hölgyek csupán 57°C-os beállított hőmérséklettel száríthatják hajukat, mely gyors és hatékony szárítást tesz lehetővé anélkül, hogy túlmelegítené a hajat vagy a fejbőrt. Az alacsonyabb hőmérsékletű beállítás segít megelőzni a túlzott nedvesség veszteséget, ezáltal egészségesebb hajszárítást biztosít, amely megvédi a hajat a formázás során.

 

Intelligens tervezés

 

A Philips ThermoProtect sorozatához egy kreatív tervezési és gyártási megoldást keresett, hogy elérhető, mégis kívánatos hajszárító-sorozatot fejlesszen. Új megközelítésük eredményeképp a tervezők a különböző anyagok és színek kombinációjával kifejlesztettek egy elegáns hajszárítót a hölgyek számára, amelyet büszkén kitehetnek háló- vagy fürdőszobájukban.

 

Lágy, gyengéd, könnyebb

 

Összhangban a hajszárító sorozat ápolás-központúságával, a prémium Philips ThermoProtect modellekhez egy lágy masszírozó tűkkel felszerelt, ergonomikusan kialakított diffúzor is tartozik. Az innovatív diffúzor nem csak nagyobb komfort érzetet és kényelemet biztosít, miközben természetes módon követi a fej kontúrját, hanem speciális légpárnás tűinek köszönhetően gyengéden masszírozza is a fejbőrt a szárítás során.

 

 

A Philips ThermoProtect élmény

 

  • A Philips ThermoProtect hajszárítók beépített ionizálós kondicionáló funkciójukkal segítenek a nőknek a tökéletes frizura kialakításában
  • A „Cool Shot” gomb hideg levegő fúvást irányít a hajra, amikor az már megszáradt, ezzel segíti a hajformázást, továbbá egészséges fényt ad a hajnak
  • A Philips ThermoProtect sorozat minden hajszárítója három különböző hőbeállítást és két sebesség opciót tartalmaz, teljes kontrollt nyújtva a hajszárítás közben

 

Az új Philips ThermoProtect sorozat 2013 márciusában lesz elérhető.

 

A termékek ajánlott fogyasztói ára:

 

HP8180/00     HUF 6.990

HP8182/00     HUF 9990

HP8183/00     HFU 12.990

 

A Royal Philips Electronics

A hollandiai Royal Philips Electronics egy egészségügyi és well-being vállalat, amely az emberek életminőségének javítására összpontosít a legújabb innovációk időszerű alkalmazásával. A világ egyik vezető vállalataként az egészségügy, az életstílus és a világítástechnika területén, a Philips a technológiát és a designt ötvözi emberközpontú megoldásokba a fogyasztói igények és a “sense and simplicity” márkaígéret alapján. A Philips körülbelül 121 000 főt alkalmaz a világ több mint 60 országában. A 2011-ben 22,6 milliárd eurós forgalmat elérő cég piacvezető pozíciót tölt be a szív-, és az akut betegellátás, az otthoni egészségügy, az energiahatékony világítástechnikai megoldások és új alkalmazások, illetve a személyes jó közérzethez kapcsolódó életstílus termékek területén, amelyen belül erős vezető pozícióval rendelkezik a férfiborotválkozás és szőrtelenítés, a hordozható szórakoztató elektronika, illetve a szájápolás terén. További hírek a www.philips.com/newscenter oldalon találhatóak.

 

.