A Philips Sonicare Adatvédelmi nyilatkozata

 

A jelen Adatvédelmi nyilatkozatot utoljára 2017. január 23-án módosítottuk.

A Philips Sonicare a Philips Sonicare készülék(ek) („Készülék(ek)”) és a Philips Sonicare mobilos alkalmazás („Alkalmazás”) által gyűjtött és feldolgozott személyes adatokat használja fel.
Az Adatvédelmi nyilatkozat a Készülék(ek) és az Alkalmazás által gyűjtött adatokra vonatkozik, melyet a Philips Consumer Lifestyle B.V. vagy annak leányvállalatai („Philips”) kezel. Ez egy értesítő az adatvédelmi gyakorlatunkról, amely nem minősül szerződésnek vagy megállapodásnak.

Gyűjtött és felhasznált adatok

account data

Fiókadatok

Ezen adatok tartalmazzák a felhasználónevet, nevet, e-mail-címet, nemet, életkort, országot, régiót, nyelvet és jelszót.

 

Az adatokat felhasználói fiókja létrehozása és kezelése céljából gyűjtjük. Felhasználói fiókját használjuk üdvözlő e-mail küldésére, mellyel ellenőrizzük felhasználónevét és jelszavát; az Önnel való kommunikációra, hogy reagáljunk kérdéseire; illetve hogy kizárólag a szolgáltatásra vonatkozó értesítéseket küldjünk, például ha a szolgáltatást karbantartás céljából átmenetileg felfüggesztjük. Regisztrációs adatait arra használjuk, hogy létrehozzuk és kezeljük fiókját, vagy regisztráljuk vásárlását.

További részletekKevesebb részlet
Data filled in by you

Az Ön által megadott adatok

Ezek az adatok tartalmazzák a fogmosással és a lehelet minőségével kapcsolatban Ön által meghatározott célokat. A válaszokat a csatlakozáskor kitöltött kérdőívben kell megadnia, amely a szájápolási szokásaival és tevékenységeivel kapcsolatos kérdéseket tartalmaz.

 

A gyűjtött adatokat arra használjuk, hogy segítsünk javítani a fogmosási és szájhigiéniai szokásain, és tartós változást hozzunk szája egészségében. Ezt a cél elérése felé tett lépések mérésével tesszük, valamint szájápolási tanácsokat adunk, hogy elérje célját.

További részletekKevesebb részlet
Devices data

A Készülék(ek) adatai

Ha a kapcsolattal rendelkező Philips Sonicare fogkefe Készülékét használja, a Készülék rögzíti a Készülék használatát, például a használati időt, az akkumulátor töltöttségét, valamint az olyan érzékelőadatokat, mint a hely, a mozgás és a kefére kifejtett nyomás, továbbá a használt fogkefefej típusát, valamint a fogmosáshoz használt üzemmódot, amelyeket elküld az Alkalmazásnak. Ezen adatok tartalmazzák még a Felhasználó Készülékének egyedi számát, a Készülék(ek) IP-címét, a használt mobil internetböngészőt vagy operációs rendszert, a munkamenet és a használat adatait, melyek azzal kapcsolatosak, ahogy Ön a Készülék(eke)t használja.

 

  • A gyűjtött adatokat arra használjuk, hogy nyomon kövessük fogmosásait szája személyes 3D-s térképén a Sonicare alkalmazásban, így személyre szabott programot tudunk biztosítani, mellyel azonnal gondoskodhat a kihagyott részekről, nyomon követheti a fogkefefej hatékonyságát, valamint értesítést kap, ha cserélni kell a fogkefefejet.
  • Ha használja a Philips Sonicare leheletellenőrző Készüléket, a Készülék rögzíti a Készülék használatát, például a használat idejét, az akkumulátor töltöttségét, az érzékelőadatokat, melyek tartalmazzák a baktériumok által termelt gázokat (VSC-k) és szája nedvességét, majd továbbítja mindezeket az Alkalmazásnak. Ezen adatok tartalmazzák még a Felhasználó Készülékének egyedi számát, a Készülék(ek) IP-címét, a használt mobilos internetböngészőt vagy operációs rendszert, a munkamenet és a használat adatait, melyek azzal kapcsolatosak, ahogy Ön a Készülék(eke)t használja.
  • A gyűjtött adatokat arra használjuk, hogy valós idejű leletelemzési eredményeket biztosítsunk, kövessük a használati mintákat, és személyes tanácsadást és oktatást nyújtsunk, hogy javíthassa a lehelettel kapcsolatos pontszámát és szájápolási szokásait.
  • A gyűjtött adatok arról szolgáltatnak információt, hogyan használja a Készülék(eke)t.
További részletekKevesebb részlet
Cookies

Sütik

Az Alkalmazás sütiket vagy hasonló technológiákat használ. Ezek tartalmazzák a Felhasználó Készülékének számát, a mobilkészülék(ek) IP-címét, a használt mobilos internetböngészőt vagy operációs rendszert, valamint a munkamenet és a használat adatait, melyek azzal kapcsolatosak, ahogy Ön az Alkalmazást használja.

 

A következő típusú sütiket használjuk:

 

Kötelező sütik

Ezek a sütik biztosítják, hogy a webhely megfelelően működjön.

 

Elemző sütik

Ezen sütik teszik lehetővé számunkra, hogy elemezzük az oldal használatát, ezáltal mérhessük és javíthassuk oldalaink teljesítményét.

 

Közösségi média

Ezek a sütik teszik lehetővé, hogy Ön csatlakozhasson a közösségi hálózatokhoz, és értékeléseket olvashasson.

 

Célzott hirdetések sütijei

Ezeket a sütiket használjuk, hogy velük érdeklődési köreire szabjuk a hirdetéseket a Philips webhelyein belül és kívül egyaránt.

 

  • Ezeket az adatokat felhasználhatjuk annak azonosítására, hogy az Alkalmazás mely részei érdeklik Önt, nyomon kövessük az Alkalmazás használatát, javítsuk az Alkalmazás nyújtotta élményt, valamint a közösségi médiában megjelenő tartalmak megosztására. Ezenkívül olyan sütiket is használunk, amelyek biztosítják az Alkalmazás megfelelő működését.
  • Az adatokat azért gyűjtjük, hogy biztosítsuk Önnek az Alkalmazás funkcióit.
  • A gyűjtött adatok arról is szolgáltatnak információt, hogyan használja és látogatja a Készülék(eke)t és az Alkalmazást.
  • A közösségi médiaszolgáltató felek által beállított sütikkel, továbbá az általuk esetlegesen gyűjtött adatokkal kapcsolatos további információért olvassa el a közösségi médiaszolgáltató felek saját adatvédelmi nyilatkozatát. Alább találhatja a Philips által legtöbbet használt közösségimédia-szolgáltatások adatvédelmi nyilatkozatait:

 

Facebook

Google+

Twitter

Pinterest

LinkedIn

YouTube

Instagram

Vine

További részletekKevesebb részlet
Location data

Helyadatok

Ha engedélyezi a hozzáférést a helyadataihoz, előfordulhat, hogy begyűjtjük mobilkészüléke földrajzi tartózkodási helyét.

 

  • Ha használja a „Find Philips near you” (Philips keresése a környéken) funkciót a Támogatás oldalon, a rendszer felkéri, hogy ossza meg helyadatait a Philipsszel. Helyadatai alapján útbaigazítjuk az egyik közeli üzlet felé, vagy megadjuk az ügyfélszolgálatunk kapcsolattartási adatait az Ön országában.
További részletekKevesebb részlet
Combined data

Kombinált adatok

Ezen adatok tartalmazzák a Fiókadatokat, az Ön által megadott adatokat, a Készülék(ek) adatait, a Sütiket, a Helyadatokat, valamint azon adatokat, melyeket a Philips az interakciói során gyűjt. Ilyen például:

 

  • A Philips digitális csatornával – például a közösségi média, webhelyek, e-mailek, alkalmazások és kapcsolattal rendelkező termékek – való interakció és azok használata. Az adatok tartalmazhatják a következőket: IP-cím, sütik, készülékinformációk, kommunikációs anyagok, melyekre rákattint vagy rákoppint, hely részletei, meglátogatott webhelyek stb.
  • A kombinált adatokat elemezzük, és arra használjuk, hogy olyan Philips Sonicare szolgáltatásokat nyújtsunk, mint a fogmosásai nyomon követése és szinkronizálása személyes 3D-szájtérképével a Sonicare alkalmazásban, így személyre szabott programot tudunk biztosítani, mellyel azonnal gondoskodhat a kihagyott részekről, nyomon követheti a fogkefefej hatékonyságát (és figyelmeztetés jelenik meg, ha cserélni kell a fejet), a leheletminőség alakulását, valamint tanácsokat és oktatást kaphat. Az egyéni személyes adatok eltávolítását követően összegyűjthetjük ezen adatokat, hogy kiadványokat, prezentációkat, jelentéseket vagy egyéb (marketing-) kommunikációkat készítsünk, melyeket belső vagy külső célokra is felhasználhatunk.
  • Ha úgy dönt, szeretne személyre szabott promóciós értesítéseket kapni – saját igényei és magatartása alapján – a Philips termékeiről, szolgáltatásairól, eseményeiről és promócióiról, e-mailben, telefonon vagy más digitális csatornákon, például mobilalkalmazásokon és a közösségi médián keresztül vehetjük fel Önnel a kapcsolatot. Ahhoz, hogy a kommunikációt saját igényeire és magatartására szabjuk, és a lehető legszemélyesebb élményben legyen része, elemezhetjük és összefűzhetjük személyes adatait.
  • Ezen adatok segítségével javítjuk az Alkalmazás, a Készülék(ek), valamint termékeink és szolgáltatásaink tartalmát, működését és használati értékét, és új termékeket és szolgáltatásokat fejlesztünk.
  • Összefűzhetjük az Öntől gyűjtött információkat, és azokat megoszthatjuk a Philips Csoport más vállalataival és harmadik felekkel.
Data about your interactions and usage of the Philips digital channels such as social media, websites, emails, apps and connected product. This data may include: IP address, cookies, device information, communications you click on or tap, location details, websites you visit.
További részletekKevesebb részlet
Third parties
Harmadik felek

A Philips harmadik feleket vehet igénybe a következőkre:

 

IT-szolgáltatók

Ezen szolgáltatók biztosítják a szükséges hardveres, szoftveres, hálózati, tárolási, tranzakciós szolgáltatásokat és/vagy kapcsolódó technológiákat, melyek az Alkalmazás vagy a nyújtott szolgáltatások üzemeltetéséhez szükségesek.

 

Felhőszolgáltatók

Ezen szolgáltatók adattárolási szolgáltatásokat nyújtanak. A Philips elkötelezett amellett, hogy az Ön adatait saját régiójában tárolja európai, egyesült-államokbeli, dél-amerikai, tokiói vagy sydney-i és kínai felhőszolgáltatóknál.

 

Fizetés

Ezen szolgáltatók kezelik az alkalmazáson belüli vásárláshoz kapcsolódó pénzügyi adatokat.

 

A Philips elvárja ezen szolgáltatóktól, hogy a Philips által nyújtott szinthez mérten hasonló színvonalú védelmet nyújtsanak személyes adatainak, hogy személyes adatait csak a meghatározott célokra használják fel, és csak a szolgáltatás nyújtásához elengedhetetlen mennyiségű adathoz férjenek hozzá.

 

Ha a Philips engedélyezi egy harmadik fél számára, hogy az Ön adatait az Ön földrajzi régióján kívülre szállítsa, lépéseket teszünk az Ön személyiségi jogainak megvédésére szerződéses megállapodások vagy egyéb eszközök formájában, melyek hasonló szintű védelmet nyújtanak arra az esetre, ha adatait harmadik felek kezelik.

 

A Philips csak a jelen adatvédelmi értesítőnek megfelelően oszt meg adatokat, és/vagy ha erre törvény kötelezi.

 

A Philips néha elad egy üzletágat vagy üzletágai egy-egy részét más vállalatoknak. A tulajdon ilyen módon történő átruházása azt is magával vonhatja, hogy az adott üzletághoz tartozó személyes adatai a vásárló vállalathoz kerülnek.

Data about your interactions and usage of the Philips digital channels such as social media, websites, emails, apps and connected product. This data may include: IP address, cookies, device information, communications you click on or tap, location details, websites you visit.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in európai, egyesült-államokbeli, dél-amerikai, tokiói vagy sydney-i és kínai.

 
Spacer
 

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such as${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to az alkalmazáson belüli vásárláshoz.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in európai, egyesült-államokbeli, dél-amerikai, tokiói vagy sydney-i és kínai.

 
Spacer
 

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such as${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to az alkalmazáson belüli vásárláshoz.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in európai, egyesült-államokbeli, dél-amerikai, tokiói vagy sydney-i és kínai.

 
Spacer
 

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such as${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to az alkalmazáson belüli vásárláshoz.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in európai, egyesült-államokbeli, dél-amerikai, tokiói vagy sydney-i és kínai.

 
Spacer
 

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such as${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to az alkalmazáson belüli vásárláshoz.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in európai, egyesült-államokbeli, dél-amerikai, tokiói vagy sydney-i és kínai.

 
Spacer
 

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such as${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to az alkalmazáson belüli vásárláshoz.

IT Providers

These providers deliver the necessary hardware, software, networking, storage, transactional services and/or related technology required to run the App or the services provided.

 
Spacer
 

Cloud Providers

These providers deliver data storage services. Philips is committed to store your personal data in your region, with cloud services in európai, egyesült-államokbeli, dél-amerikai, tokiói vagy sydney-i és kínai.

 
Spacer
 

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such as${app_service_providers_purpose}.

 
 
 

Payment

These providers handle financial data in relation to az alkalmazáson belüli vásárláshoz.

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such as${app_service_providers_purpose}.

Philips Sonicare service Providers

These providers deliver specific services for Philips Sonicare such as${app_service_providers_purpose}.

További részletekKevesebb részlet
Choices and rights

Döntések és jogok

Ha az alábbi választási lehetőségeivel és jogaival szeretne élni, küldjön e-mailt a privacy@philips.com címre.

 

  • Hozzáférés
    Bármikor kérhet hozzáférést személyes adataihoz.
  • Helyesbítés kérése
    Bármikor kérheti személyes adatainak helyesbítését.
  • Ellenvetés
    Bármikor ellenezheti személyes adatainak kezelését.
  • Kérdések vagy panaszok
    Bármikor felveheti velünk a kapcsolatot, ha kérdése, panasza, aggodalma vagy javaslata van.
  • Hozzájárulás visszavonása
    Egyszerűen visszavonhatja hozzájárulását (például leiratkozhat marketinges szolgáltatásainkról úgy, hogy az Önnek küldött leveleink végén található a „leiratkozás” gombra kattint).
  • Törlés
    Bármikor kérheti személyes adatainak törlését.
További részletekKevesebb részlet
We protect your personal data
Védjük személyes adatait

Tisztában vagyunk, mekkora felelősség a Philipsre bízott adatainak védelme, és komolyan vesszük a feladatot, hogy megóvjuk azokat az adatvesztéssel, visszaélésekkel vagy illetéktelen hozzáféréssel szemben. A Philips számos biztonsági technológiát és belső eljárást alkalmaz adatai védelmére. Például hozzáférési korlátozást, tűzfalakat, titkosítást és biztonságos kiszolgálókat használunk.

További részletekKevesebb részlet
Special information for parents
Speciális tájékoztatás szülők számára

Bár a 16 év alatti gyermekek nem kifejezetten Philips Sonicare célcsoportja, a Philips saját elveinek megfelelően betartja a törvényeket, ha szükség van a szülő vagy gondviselő beleegyezésére gyermekek adatainak gyűjtése, felhasználása vagy megosztása esetén.

 

Ha egy szülő vagy gondviselő tudomására jutott, hogy 16 évnél fiatalabb gyermeke megadta nekünk a személyes adatait, lépjen velünk kapcsolatba a privacy@philips.com címen. Ha tudomásunkra jut, hogy egy 16 évnél fiatalabb gyermek megadta nekünk a személyes adatait, az ilyen adatokat töröljük nyilvántartásunkból.

További részletekKevesebb részlet
Local specific information
Speciális helyi adatok: Magyarország adatvédelmi jogai

Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint az érintettek tájékoztatást kérhetnek az adatkezelő által az érintettre vonatkozóan kezelt, illetve az adatkezelő által vagy rendelkezése szerint megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adatvédelmi incidens körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről, továbbá - az érintett személyes adatainak továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. A tájékoztatás ingyenes, ha a tájékoztatást kérő a folyó évben azonos adatkörre vonatkozóan tájékoztatási kérelmet az adatkezelőhöz még nem nyújtott be. Egyéb esetekben költségtérítés állapítható meg. Ha szeretne ilyen kérést intézni felénk, küldjön egy e-mailt a privacy@philips.com címre

További részletekKevesebb részlet
Changes to the privacy notice
A jelen Adatvédelmi nyilatkozat módosítása

A Philips által nyújtott szolgáltatások időnként előzetes értesítés nélkül változhatnak. Ezen okból fenntartjuk a jogot, hogy időnként módosításokat vagy kiegészítéseket végezzünk a jelen Adatvédelmi nyilatkozatban.

 

Javasoljuk, hogy alkalmanként látogasson el újra ide, és olvassa el a legújabb változatot.

 

Az új Adatvédelmi nyilatkozat a közzététel napjától érvényes. Ha nem ért egyet a módosított Adatvédelmi nyilatkozattal, módosítsa beállításait, vagy ne folytassa az Alkalmazás használatát. Ha a módosítások hatályba lépését követően továbbra is eléri vagy igénybe veszi szolgáltatásainkat, azzal elismeri, hogy tájékoztatták a módosított Adatvédelmi nyilatkozatról.

További részletekKevesebb részlet
Contact

Lépjen velünk kapcsolatba

Az alábbi elérhetőségeken léphet velünk kapcsolatba: privacy@philips.com.