1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  • Ingyenes kiszállítás

  • 14 napos visszaküldési garancia

  • Ügyfélszolgálat a hét minden napján

  Philips Sonicare: Teljeskörű szájápolás

  Innovatív termékek fogorvosok és dentálhigiénikusok számára

  Mindig van mód a hatékonyabb tisztításra


  A Philips Sonicare 25 éves technológiai múltra tekint vissza. Több mint 100 éves tudományos fejlesztési tapasztalatával és fejlett segédeszközökkel segít Önnek és betegeinek a szájápolást a modern idők és az életmód igényeihez igazítani.

  Innovatív Philips Sonicare szónikus technológia


  A Philips Sonicare egyedülálló szónikus technológiának és a dinamikus folyadékáramlásnak köszönhetően kíméletesen és hatékonyan tisztít, ezért ajánlják világszerte a fogászati szakemberek pácienseiknek.

  Klinikai vizsgálatok    

  A legfrissebb klinikai tanulmányok, amelyeket a The journal of clinical dentistry kiadásában publikáltak 

  Moderní pomůcky pro dentální hygienistky

  Mindennapi társ a helyes szájápolásban


  A Philips elkötelezett a fogyasztók egészségének megőrzésében, ezért  lényeges számunkra, hogy külön felhívjuk a figyelmet a megfelelő szájhigiénia fontosságára és az általános egészségi állapot kapcsolatára.

  A szájhigiénia és általános egészség


  Számos tanulmány kimutatta a kapcsolatot az ínybetegségek és szervi betegségek között, mint a cukorbetegség, szívbetegség és stroke. A hatékony mindennapi szájápolási rutin segít megőrizni a száj egészségét és ez hozzájárulhat a jobb általános egészségi állapothoz.
  Moderní pomůcky pro dentální hygienistky

  Segítse páncienseit a helyes szájápolásban!

   

  Töltse le alábbi tájékoztatóinkat, melyben több információt is megtalál a nem megfelelő szájápolás egészségkárosító hatásairól.

  Szájhigiénia és cukorbetegség

  Szájhigiénia és várandósság

  Szájhigiénia és a szív egészsége

  Dr. Simon Botond a Philips Szájápolási Termékek Márkanagyköveteként erősíti szakmai csapatunkat. Hisz benne, hogy a jó szájhigiénia fenntartásához megfelelő eszközök is kellenek, amelyeknek helyes használatára meg kell tanítani a pácienseket a fogorvosoknak és dental higiénikusoknak egyaránt.

  Dr. Simon Botond megszállottja az innovációnak, az új technológiáknak és ezért is folytat olyan kutatásokat, amelyekkel egészségtudatosságra nevelheti a pácienseket, így örömmel fogadta el felkérésünket, hogy csatlakozzon szakmai csapatunkhoz.

  A végzős fogorvostanhallgatók, frissen végzett fogorvosok előadásain megismerkedhettek a Philips Sonicare szájápolási termékeivel, hatékony és helyes használatukkal, hogy leendő pácienseiknek a lehető legjobb tudással adhassák át a technológiában rejlő lehetőségeket az egészséges íny és fogak megőrzése érdekében.

  Dr Simon Botond

  szakfogorvos

  Együttműködés  a Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesületével 

  A Magyar Fogorvostanhallgatók Egyesülete és a Philips Sonicare közötti együttműködés már évek óta fennáll, az első közös projektünk 2017-ben valósult  meg, amikor a végzős fogorvoshallgatók egy előadás keretében megismerhették a Sonicare elektromos fogkefét. Ezzel a lehetőséggel a hallgatók még jobban elmélyíthették tudásukat a szájhigiéniás eszközök területén, és teszik ezt azóta is minden évben. Mivel az egyesületünk és a hallgatók is nagy hangsúlyt fektetnek a prevencióra, így mindig nagy érdeklődés fogadja ezt a programunkat.  Fiatalságunkból eredő lelkesedésünk viszont azt diktálta, hogy további közös projekteket valósítsunk meg, ezért a prevenciós oktatásunkat magasabb szintre fejlesztettük, amiben segítségünkre volt a Philips Sonicare képzőcsapata, illetve szájhigiéniás eszközeik palettája, így még felkeszültebben állhatunk a gimnazista tanulók elé.  Számunkra nagyon szimpatikus, hogy a céljaink megvalósításában partnerek, és ha egy ötlet eszünkbe jut, közös ötletelés után végül  igen izgalmas, értékes eredmény születik belőle. Emiatt a jövőben továbbra is keressük, milyen területeken, eseményeken tudunk majd közös együttműködést kialakítani, hiszen egy jó csapattal dolgozni öröm!

  Somogyi Kata Sára

  MFHE—gazdasági elnök

  Moderní pomůcky pro dentální hygienistky

  MFHE

  Szeretne még többet megtudni Sonicare termékeinkről?  Kapcsolatfelvétel orvoslátogatóinkkal

  Részletesebb tájékoztatásért és a Philips Sonicare termékek kedvezményes rendelési lehetőségéért kérem keresse bizalommal fogorvoslátogatóinkat!

  Kemenes Andrea

  Terület: Buda és Nyugat-Magyarország 

  tel.: 06-70/375-6743  

  e-mail: andrea.kemenes@philips.com

  Varga Dorottya Zsófia

  Terület: Pest és Kelet-Magyarország

  mobile  +36-70/375-6722,

  Email: dorottya.varga@philips.com

  Szabó Andrea

  Terület: Pécs és Dél-Magyarország

  tel.: 06- 70/375-6731  

  e-mail: andrea.szabo@philips.com