1
Termékek

IPL villanófényes technológia

IPL villanófényes technológia   a hosszú távú szőrtelenítéshez  


Az IPL (Intense Pulse Light)  egy intenzív villanófényes technológia tartós szőrtelenítésre. Intenzív fényimpulzusai a szőrszálak eltávolítására szolgálnak, hatásukat szőrhagymákon úgy fejtik ki, hogy a kevésbé pigmentált bőrszöveteket nem érintik. A hőmérséklet növelésével a szőrhagymák a finom fényimpulzusok hatására pihenő fázisba kerülnek, így a szőr természetesen kihullik, illetve jelentősen lelassul a további növekedés. Ezeknek köszönhetően az IPL technológia hatékony és fájdalommentes megoldás szőrtelenítésre.

 

Fájdalommentes IPL technológia vagy gyantázás?  


A gyantázás nem a népszerűségéről híres, hiszen nagyon fájdalmas és gyakran bőrirritációt okoz. Egy másik hátránya, hogy ki kell várni, amíg a szőr elég hosszú lesz ahhoz, hogy a gyantacsík a szőrszálat képes legyen megragadni. Sok nő számára amellett, hogy fájdalmas, nem is igazán praktikus, mivel számos kényelmetlenséggel jár. Emellett a gyantázás egyáltalán nem olcsó, de annál időigényesebb megoldás, mivel rendszeres gyanta vásárlást vagy kozmetikai szalon látogatást követel.  Az IPL technológia ezzel szemben fájdalom- és bőrirritációmentes. Így egy magas színvonalú IPL eszközre való beruházás az évek során megtérül.

 

Az IPL és az intim borotválás hosszú távú eredményei  


A szőr borotválása gyors, fájdalommentes és mindenekelőtt olcsó megoldásnak tűnhet. Sajnos azonban ennek éppen az ellenkezője is igaz lehet. A borotva használata csupán rövid távú eredményeket biztosít, és akár hetente többször is meg kell ismételni.

 

Ha IPL technológiával távolítja el szőrszálait, akkor bőre akár 6 hónapon* át is sima maradhat. A borotválás ezzel szemben nem fájdalommentes, hiszen az éles pengékkel megvághatjuk magunkat, egy életlen borotva esetében viszont pattanásoktól és szőrbenövésektől kell szenvednünk. A borotválás a pénztárcánkat se kíméli, hiszen rendszeresen kell gondoskodnunk róla. Egy jó minőségű IPL szőrtelenítő eszköz azonban éveken át használható.

 

*A lábon lévő szőr mennyisége 12 kezelés után átlagosan 78%-kal csökken.

Philips Lumea IPL

IPL technológia vagy lézeres szőrtelenítés?  


A Philips Lumea a biztonságos szőrtelenítés otthoni megoldásaként a drága lézeres szőrtelenítés alternatívája tud lenni. Nem szükséges többé szépségszalonokban költséges kezeléseken részt venni. Az új készülékbe fektetett összeg tehát megtérül, és nem kell lemondania a selymes bőr hosszan tartó, gondtalan érzéséről.

 

15% kedvezmény  minden Philips termékre

Regisztráljon, és a Philips webshopban beváltható kuponnal jutalmazzuk.

15% kedvezmény  minden Philips termékre

IPL technológia

IPL vagy klasszikus epilálás?  


A klasszikus epilálásnak számos előnye van. Nem annyira fájdalmas, mint a gyanta, hatása nem olyan rövidtávú, mint a borotválásé és nem is olyan drága, mint a lézeres szőrtelenítés. Az IPL készülék segítségével azonban hosszabb távú eredmények érhetők el az szőrtelenítés területén, ugyanis a szőrtől gyengéden szabadulhat meg, hiszen magától kihullik. Ezzel ellentétben a klasszikus epilálás során a szőr elszakadhat.

 

IPL technológia

A Philips IPL készülékeivel  otthon is szőrteleníthet  


Az IPL technológia biztosítja, hogy a fényimpulzusok csak a szőrre és a szőr gyökerére legyenek hatással, a bőr többi részére nem.

 

Kiknek alkalmas az  IPL technológia?  

A fényerősséget a bőr típusa és a szőr színének tekintetében érdemes  kiválasztani. Vannak olyan Philips Lumea IPL szőretenítők, amelyek ún. SmartSkin szenzorral vannak felszerelve, s így az Ön bőrtipusának és szőrszínének leginkább megfelelő fényimpulzusokat alkalmazzák. A Philips IPL technológiája számos típusú és árnyalatú bőrre és szőrre alkalmazható. Mint más IPL készülékek, nagyon sötét bőrön, illetve vörös, ősz vagy nagyon világos szőke szőrön nem alkalmazhatóak, hiszen a kezeléshez a szőr- és bőrpigment közötti kontraszt szükséges.

 

Megfelelő bőrszínek

Vhodnost IPL

Megfelelő szőrszínek

Vhodnost IPL

A speciális tartozékok kialakításuk révén optimális szőrtelenítést tesznek lehetővé a test minden részén    


Az új Philips Lumea Prestige olyan IPL-készülék, amely speciálisan ívelt tartozékokkal rendelkezik a különböző testrészeken való optimális eredmény elérése érdekében. A tartozékok eltérnek a formájukat, ablakméretüket és szűrőjüket tekintve, ezek segítségével speciális kezelést végezhet a testen (láb, kar, has) és az arcon (felső ajak, áll). Bikinivonalon és hónaljon is használható.

Már 3 kezeléssel akár 92%-kal csökkenthető a szőrzet**  

 

A Philips Lumea használata során a szőrszál gyökerét érő gyengéd fényimpulzusok megakadályozzák, hogy a szőr visszanőjön. Objektív tanulmányok kimutatták, hogy már 4 egymást követő, kéthetente végzett kezelés után jelentősen csökken a visszanövő szőr mennyisége, amely hozzájárul a bőr simaságához. Az eredmények fenntartása érdekében 4–8 hetente végezzen kiegészítő kezelést.

 

**a kezelési előírások követése esetén, a lábakon mérve, a 3. kezelés után, az egyedi eredmények eltérőek lehetnek

Eredmények az egyes kezelések után:
Výsledky IPL

További tippek a szőrtelenítéshez:


Az IPL technológia szőrtelenítésének előnyeit már megismerte. Olvassa el a többi tippünket a bőre zavartalan és fájdalommentes szőrtelenítéséhez.