1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  • Ingyenes kiszállítás

  • 14 napos visszaküldési garancia

  • 2 év garancia

  Termékek

  IPL villanófényes technológia

  Az intenzív pulzáló fény (IPL) technológia fényimpulzusokat bocsát ki, melyeket a szőrszálak elnyelnek. Minél világosabb a bőre és sötétebbek a szőrszálak, annál jobb a fényimpulzusok elnyelődése. A fényimpulzusok hatására a szőrszál nyugalmi fázisba kerül, a szőr természetes módon fokozatosan kihullik, és az újranövekedés lelassul. A szőrszálak növekedésében különböző fázisok váltják egymást. Az IPL az épp növekedési fázisban lévő szőrszálakra hat, ezért a kezelést többször meg kell ismételni.

  Fájdalommentes IPL technológia vagy gyantázás?  


  A gyantázás nem a népszerűségéről híres, hiszen nagyon fájdalmas és gyakran bőrirritációt okoz. Egy másik hátránya, hogy ki kell várni, amíg a szőr elég hosszú lesz ahhoz, hogy a gyantacsík a szőrszálat képes legyen megragadni. Sok nő számára amellett, hogy fájdalmas, nem is igazán praktikus, mivel számos kényelmetlenséggel jár. Emellett a gyantázás egyáltalán nem olcsó, de annál időigényesebb megoldás, mivel rendszeres gyanta vásárlást vagy kozmetikai szalon látogatást követel.  Az IPL technológia ezzel szemben fájdalom- és bőrirritációmentes. Így egy magas színvonalú IPL eszközre való beruházás az évek során megtérül.

   

  Biztonság


  „A Philips Lumea, IPL stimulációval természetes módon előzi meg a szőrszálak növekedését, és mivel otthoni használatra lett tervezve, ezért teljesen biztonságos az alkalmazása. Az IPL (intenzív pulzáló fény- intense pulsed light) technológia hatásának lényege az ún. szelektív fototermolízis: a készülék által kibocsátott fény a világosan pigmentált bőrön akadálytalanul halad át, majd a sötétebben pigmentált hajhagymában elnyelődve hőenergiává alakul, így a növekedésben lévő szőrszálat célozza, és tartósan megállítja annak növekedését. Ajánlom mindenkinek a Lumeát, aki fájdalommentesen szeretné a bőrét selymesen simává varázsolni.”

   

  Dr. Pónyai Katinka

  bőrgyógyász orvos, kozmetológus

  Az IPL és az intim borotválás hosszú távú eredményei  


  A szőr borotválása gyors, fájdalommentes és mindenekelőtt olcsó megoldásnak tűnhet. Sajnos azonban ennek éppen az ellenkezője is igaz lehet. A borotva használata csupán rövid távú eredményeket biztosít, és akár hetente többször is meg kell ismételni.

   

  Ha IPL technológiával távolítja el szőrszálait, akkor bőre akár 6 hónapon* át is sima maradhat. A borotválás ezzel szemben nem fájdalommentes, hiszen az éles pengékkel megvághatjuk magunkat, egy életlen borotva esetében viszont pattanásoktól és szőrbenövésektől kell szenvednünk. A borotválás a pénztárcánkat se kíméli, hiszen rendszeresen kell gondoskodnunk róla. Egy jó minőségű IPL szőrtelenítő eszköz azonban éveken át használható.

   

  *A lábon lévő szőr mennyisége 12 kezelés után átlagosan 78%-kal csökken.

  Philips Lumea IPL
  Philips shop ár

  IPL technológia vagy lézeres szőrtelenítés?  


  A Philips Lumea a biztonságos szőrtelenítés otthoni megoldásaként a drága lézeres szőrtelenítés alternatívája tud lenni. Nem szükséges többé szépségszalonokban költséges kezeléseken részt venni. Az új készülékbe fektetett összeg tehát megtérül, és nem kell lemondania a selymes bőr hosszan tartó, gondtalan érzéséről.

   

  15% kedvezmény  minden Philips termékre

  Regisztráljon, és a Philips webshopban beváltható kuponnal jutalmazzuk.

  15% kedvezmény  minden Philips termékre

  IPL technológia

  IPL vagy klasszikus epilálás?  


  A klasszikus epilálásnak számos előnye van. Nem annyira fájdalmas, mint a gyanta, hatása nem olyan rövidtávú, mint a borotválásé és nem is olyan drága, mint a lézeres szőrtelenítés. Az IPL készülék segítségével azonban hosszabb távú eredmények érhetők el az szőrtelenítés területén, és a szőrtől gyengéden szabadulhat meg, hiszen az magától fokozatosan kihullik, és lelassul a visszanövése. Ezzel ellentétben a klasszikus epilálás során a szőr elszakadhat, ill. érzékeny bőrűeknél bőrirritációt okozhat.

   

  IPL technológia
  Philips shop ár

  A Philips IPL készülékeivel  otthon is szőrteleníthet  


  Az IPL technológia biztosítja, hogy a fényimpulzusok csak a szőrre és a szőr gyökerére legyenek hatással, a bőr többi részére nem.

   

  Kiknek alkalmas az  IPL technológia?  

  A fényerősséget a bőr típusa és a szőr színének tekintetében érdemes  kiválasztani. Vannak olyan Philips Lumea IPL szőretenítők, amelyek ún. SmartSkin szenzorral vannak felszerelve, s így az Ön bőrtipusának és szőrszínének leginkább megfelelő fényimpulzusokat alkalmazzák. A Philips IPL technológiája számos típusú és árnyalatú bőrre és szőrre alkalmazható. Mint más IPL készülékek, nagyon sötét bőrön, illetve vörös, ősz vagy nagyon világos szőke szőrön nem alkalmazhatóak, hiszen a kezeléshez a szőr- és bőrpigment közötti kontraszt szükséges.

   

  Megfelelő bőrszínek

  Vhodnost IPL

  Megfelelő szőrszínek

  Vhodnost IPL

  A speciális tartozékok kialakításuk révén optimális szőrtelenítést tesznek lehetővé a test minden részén    


  Az új Philips Lumea Prestige olyan IPL-készülék, amely speciálisan ívelt tartozékokkal rendelkezik a különböző testrészeken való optimális eredmény elérése érdekében. A tartozékok eltérnek a formájukat, ablakméretüket és szűrőjüket tekintve, ezek segítségével speciális kezelést végezhet a testen (láb, kar, has) és az arcon (felső ajak, áll). Bikinivonalon és hónaljon is használható.

  Már 3 kezeléssel akár 92%-kal csökkenthető a szőrzet**  

   

  A Philips Lumea használata során a szőrszál gyökerét érő gyengéd fényimpulzusok megakadályozzák, hogy a szőr visszanőjön. Objektív tanulmányok kimutatták, hogy már 4 egymást követő, kéthetente végzett kezelés után jelentősen csökken a visszanövő szőr mennyisége, amely hozzájárul a bőr simaságához. Az eredmények fenntartása érdekében 4–8 hetente végezzen kiegészítő kezelést.

   

  **a kezelési előírások követése esetén, a lábakon mérve, a 3. kezelés után, az egyedi eredmények eltérőek lehetnek

  Eredmények az egyes kezelések után:
  Výsledky IPL

  További tippek a szőrtelenítéshez:


  Az IPL technológia szőrtelenítésének előnyeit már megismerte. Olvassa el a többi tippünket a bőre zavartalan és fájdalommentes szőrtelenítéséhez.