1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Jellemzők

  A konzolos játékélmény új szintre emelése

  A konzolos játékélmény új szintre emelése

   PHILIPS Momentum
   A következő evolúciós lépés a konzolos játékokhoz tervezett megjelenítőeszközök terén


   Ez a maga nemében elsőnek számító megjelenítőeszköz egy nagyképernyős TV magával ragadó érzését és egy monitor csúcsteljesítményét egyesíti. Egy 43" képátlójú képernyőn élvezheti a kiváló 4K HDR1000 felbontást anélkül, hogy a kép akadozna vagy késne. Kanapéja kényelméből az akciók közepén teremhet és pontosan a megfelelő időben reagálhat az eseményekre.

   Sebesség

   Momentum Features

   A konzoljátékosok értékelni fogják a Philips Momentum sebességet: az Adaptive Sync SmartResponse és a Low Input Lag mód, valamint a 4 ms-os GtG válaszidő gyors képfrissítést, valamint akadozás, szakadás és szellemkép nélküli játékélményt biztosít.

   Képminőség

   Philips Momentum

   A 4K UHD felbontással a legapróbb részletek is láthatók lesznek. Amellett, hogy a panel 1,07 milliárd színt képes megjeleníteni, a Quantum Dot technológiának köszönhetően a megjelenített színek kivételesen gazdagok és élénkek. Ehhez jön a VESA DisplayHDRTM 1000 technológia, így a kijelző nemcsak magas fényerőértékeket, hanem a korábbinál ragyogóbb, mélyebb, finomabb árnyalatú és élethűbb képeket is kínál.