0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  Miben különbözik a Philips Lumea a professzionális szőrtelenítési kezeléstől?

  Közzétéve 2024. február 15.

  Ha szeretné megtudni, hogy a Philips Lumea miben különbözik a professzionális szőrtelenítési kezelésektől, itt megtalálja a választ.

  Professzionális IPL-kezelés a Philips Lumea készülékkel végzett otthoni kezeléssel összehasonlítva

  A Philips Lumea által használt technológia alapja az IPL (intenzíven pulzáló fény), amelyet professzionális szalonokban is használnak. Ezt a technológiát a biztonságos és hatékony otthoni használathoz igazítottuk.

  Az IPL technológia a szőrszálban és annak bőrfelszín alatti gyökerében található pigment (melanin) felmelegítésével működik. A kezelés eredményeképpen a szőrszál nyugalmi fázisba kerül. Ennek hatására a szőr természetes módon kihullik, és újranövekedése gátolva van.

  A szalonok nagyon nagy intenzitású fényt használnak ennél az eljárásnál, ami fájdalmas lehet. Ezzel szemben a Philips Lumea által kibocsátott villanások sokkal gyengédebbek. Azonban mindkét kezelés ugyanazt a szőrtelenítési eredményt biztosítja.

  A szőrszálak 100%-ának tartós eltávolítása nagyon valószínűtlen, függetlenül attól, hogy az IPL-t az otthonában vagy szalonban használja. A teljesen szőrmentes bőr megőrzése érdekében mindig fontos a rendszeres karbantartás.

  Hogyan működik a Philips Lumea IPL technológiája

  IPL kontra lézeres szőrtelenítési kezelés

  A lézertechnológia egy másik népszerű szőrtelenítési módszer. Míg az IPL szélesebb fényspektrumot hoz létre (mint egy fényképezőgép vakuja), a lézer egyetlen fénysugarat bocsát ki (mint egy lézermutató). Ezért a lézeres kezelés fájdalmasabbnak tekinthető, mint az IPL.

  Emellett a lézeres szőrtelenítési technológia hosszabb kezelési időt igényel. Ennek oka az, hogy a kezelőablak mérete kisebb, mint az IPL készülékeken.

  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.