0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  Hogyan érhetem el a legjobb eredményeket a Philips Lumea készülékkel?

  Közzétéve 2024. február 15.

  4 kezelés után a kezelt területeken a szőrnövekedés jelentős csökkenését kell tapasztalnia. A szőr sűrűsége is szemmel láthatóan csökkenni fog. Az eredmények fenntartása érdekében ismételje meg a kezeléseket 4 hetente az utókezelési szakaszban 8 alkalommal. Az eredmények eléréséhez kövesse az alábbi utasításokat.

  Kövesse a kezelési ütemtervet

  Javasoljuk, hogy az első négy kezelés során kéthetente használja a Philips Lumea készüléket, hogy jelentős mértékben csökkenthesse a szőrzetet. Az eredmények fenntartása érdekében ismételje meg a kezeléseket 4 hetente, 8 alkalommal. Az eredmények a szőrnövekedés egyéni jellemzőitől és a testtájtól függően eltérőek lehetnek.

  Először szőrtelenítse a bőrét

  Kezdje a kezelést úgy, hogy először eltávolítja az összes látható szőrszálat a bőréről. Borotválhatja, epilálhatja vagy gyantázhatja a kezelni kívánt területeket. Gyantázás után javasoljuk, hogy várjon legalább 24 órát, mielőtt a Philips Lumea készüléket használja.

  Szőrtelenítés a Philips Lumea használata előtt

  Válassza ki a megfelelő beállításokat

  A Philips Lumea készülékkel történő kezelés megkezdése előtt győződjön meg arról, hogy a bőr- és szőrzetszínének megfelelő ajánlott intenzitást választotta ki. Mindig ellenőrizze a felhasználói kézikönyv bőrtónus/szőrzetszín táblázatát.

  Egyes Philips Lumea modellek (BRI862, BRI863, BRI864, BRI94 és BRI95 sorozat) SmartSkin érzékelővel vannak felszerelve. Az érzékelő azt a beállítást javasolja, amely az Önéhez hasonló bőrtónusú nők többségének kényelmes volt. Ha a kezelés kellemetlen ezekkel a beállításokkal, manuálisan bármikor csökkentheti azokat. 

  Philips Lumea bőrtónus és szőrzetszín táblázat

  Kezelje egyenletesen az összes területet

  A Philips Lumea hatékony működése érdekében fontos, hogy egyenletesen használja mindenhol a bőrén, és ne hagyjon ki egyetlen foltot sem. Azonban ügyeljen arra, hogy ne villantson egynél többször ugyanazon a területen, mivel ez bőrreakciókat válthat ki.

  A Philips Lumea minden területet kezel
  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.