0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  Biztonságos a Philips Lumea számomra és a bőrömnek?

  Közzétéve 2024. február 15.

  A Philipsnél mindig a biztonság az első. A Philips Lumea készüléket vezető bőrgyógyászokkal fejlesztették ki, és megfelel az otthon használt készülékekre vonatkozó összes biztonsági követelménynek.

  Intenzív pulzáló fény

  A Philips Lumea egy innovatív fényalapú technológiát, az intenzíven pulzáló fényt (IPL) alkalmazza, amelyet professzionális szépségszalonokban használt technológiából fejlesztettek ki.

  A Philips úgy módosította ezt a technológiát, hogy Ön otthona kényelmében is hatékonyan használhassa azt. A Philips bőrápolási szakértőkkel szorosan együttműködve fejlesztette ki ezt a technológiát. Több mint 12 éven át tartó átfogó fogyasztói kutatást végeztünk az IPL technológiával kapcsolatban, több mint 2 000 nő bevonásával.

  Első a biztonság!

  A Philips Lumea csak akkor villant, ha teljes felületén érintkezik a bőrrel. A beépített UV-szűrő biztosítja, hogy a fény csak a szőrszálra hasson, a bőrre ne. Ha az Ön bőre túl sötét, akkor a bőrszín-érzékelő megakadályozza, hogy a készülék villantson.

  Ahhoz, hogy megszokja a Philips Lumea készüléket, először végezzen tesztvillantásokat a kezelni kívánt terület közelében, majd folytassa azzal a legmagasabb beállítással, amely még kényelmes és nem okoz mellékhatásokat.

  Javasoljuk, hogy a Lumea készüléket használja jól megvilágított helyiségben.

  Mellékhatások

  • Bőre enyhén kipirosodhat, illetve bizsereghet, viszkethet, vagy melegnek érezheti. Ez a reakció gyorsan elmúlik.

  • Bőre kiszáradhat vagy viszkethet. Ezt úgy kezelheti, hogy jeges borogatással vagy nedves arctörlő kendővel hűti az érintett területet. Ha a szárazság továbbra is fennáll, használhat nem illatosított hidratálót is.

  • A ritka mellékhatások teljes listáját a felhasználói kézikönyvben találja. További segítségért velünk is felveheti a kapcsolatot.

  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.