1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  • Ingyenes kiszállítás

  • 14 napos visszaküldési garancia

  • 2 év garancia

  Termékek

  Airfryer XL

  Rapid Air technológia, 1, 2 kg, 5 adag, Fekete HD9260/90

  Hibaelhárítás

  Hogyan készíthető el a legjobban az étel a Philips Airfryer készülékben?

  Ha szeretné megtudni, hogyan lehet a legjobb módon elkészíteni az ételt a Philips Airfryer készülékkel, segítséget tudunk nyújtani. Csak kövesse az alábbi tippeket és trükköket.

  Állítsa be a megfelelő elkészítési időt

  Néhány közkedvelt alapanyagra vonatkozó átlagos elkészítési idő megtalálható a Philips Airfryer támogatási oldaláról letölthető használati útmutató Élelmiszer-táblázatában.

  Az említett beállítások csak javaslatok. Ezek a beállítások a hozzávalók eredetének, méretének és alakjának függvényében módosíthatók:

  • A kisebb méretű és kevesebb mennyiségű alapanyagok valamivel rövidebb elkészítési időt igényelnek
  • A nagyobb méretű és nagyobb mennyiségű alapanyagok valamivel hosszabb elkészítési időt igényelnek
  • A házi készítésű tészták hosszabb elkészítési időt igényelnek, mint az előre elkészített tészta
  • Ha előre elkészített ételt készít: nézze meg a sütési hőmérsékletet a csomagoláson, ebből vonjon le 20 Celsius fokot, és kezdje a sütési idő felével. Folyamatosan ellenőrizze az ételt, hogy nem pirul-e túl gyorsan.

  Nagyobb harapnivalók, hús vagy törésre hajlamos étel elkészítése

  Ha nagyobb harapnivalókat, húst vagy törésre hajlamos ételt készít a Philips Airfryer készülékben, tegyen egy réteget a kosár aljára. Győződjön meg arról, hogy a kosár alja nincs teljesen lefedve, hogy a forró levegő így is át tudja járni az alapanyagokat.

  Torta, lepény, muffin és kenyér elkészítése

  A sütőtartozékot vagy bármilyen más sütőtálcát vagy sütőtálat legfeljebb félig töltse meg, mivel a tészta megemelkedik a forró levegős sütés alatt. Ha túl sok tésztát tesz a tálcába vagy sütőtálba, a megemelkedő tészta hozzáérhet a fűtőelemhez, és megéghet a teteje. Soha ne tegye a sütőtálat közvetlenül a sütőedénybe, mivel ez megakadályozza abban a levegő áramlását, és csak az étel tetejét fogja érni a hő. A sütőtálat mindig a kosárba tegye.

  Tipp: További információkat és az Airfryer készülékkel elkészíthető receptekkel kapcsolatos tippeket talál az Airfryer alkalmazásban.

  Az ezen az oldalon található információk a következő típusokra érvényesek: HD9260/90 , HD9860/90 , HD9226/20 , HD9220/20 , HD9220/50 , HD9220/40 . több kevesebb

  Nem ezt keresi?

  Megválaszoltuk a kérdését?

  Ha nem, lépjen velünk kapcsolatba.