1
Termékek

Viva Collection Airfryer

Alacsony zsírfelhasználású olajsütő, Többfunkciós főzőkészülék, Fekete, 800 g, + Étel-elválasztó tartozék HD9226/20

Hibaelhárítás

Hogyan készíthető el a legjobban az étel a Philips Airfryer készülékben?

Ha szeretné megtudni, hogyan lehet a legjobb módon elkészíteni az ételt a Philips Airfryer készülékkel, segítséget tudunk nyújtani. Csak kövesse az alábbi tippeket és trükköket.

Állítsa be a megfelelő elkészítési időt

Néhány közkedvelt alapanyagra vonatkozó átlagos elkészítési idő megtalálható a Philips Airfryer támogatási oldaláról letölthető használati útmutató Élelmiszer-táblázatában.

Az említett beállítások csak javaslatok. Ezek a beállítások a hozzávalók eredetének, méretének és alakjának függvényében módosíthatók:

  • A kisebb méretű és kevesebb mennyiségű alapanyagok valamivel rövidebb elkészítési időt igényelnek
  • A nagyobb méretű és nagyobb mennyiségű alapanyagok valamivel hosszabb elkészítési időt igényelnek
  • A házi készítésű tészták hosszabb elkészítési időt igényelnek, mint az előre elkészített tészta
  • Ha előre elkészített ételt készít: nézze meg a sütési hőmérsékletet a csomagoláson, ebből vonjon le 20 Celsius fokot, és kezdje a sütési idő felével. Folyamatosan ellenőrizze az ételt, hogy nem pirul-e túl gyorsan.

Nagyobb harapnivalók, hús vagy törésre hajlamos étel elkészítése

Ha nagyobb harapnivalókat, húst vagy törésre hajlamos ételt készít a Philips Airfryer készülékben, tegyen egy réteget a kosár aljára. Győződjön meg arról, hogy a kosár alja nincs teljesen lefedve, hogy a forró levegő így is át tudja járni az alapanyagokat.

Torta, lepény, muffin és kenyér elkészítése

A sütőtartozékot vagy bármilyen más sütőtálcát vagy sütőtálat legfeljebb félig töltse meg, mivel a tészta megemelkedik a forró levegős sütés alatt. Ha túl sok tésztát tesz a tálcába vagy sütőtálba, a megemelkedő tészta hozzáérhet a fűtőelemhez, és megéghet a teteje. Soha ne tegye a sütőtálat közvetlenül a sütőedénybe, mivel ez megakadályozza abban a levegő áramlását, és csak az étel tetejét fogja érni a hő. A sütőtálat mindig a kosárba tegye.

Tipp: További információkat és az Airfryer készülékkel elkészíthető receptekkel kapcsolatos tippeket talál az Airfryer alkalmazásban.

Az ezen az oldalon található információk a következő típusokra érvényesek: HD9226/20 , HD9220/20 , HD9220/50 , HD9220/40 . több kevesebb

Nem ezt keresi?

Megválaszoltuk a kérdését?

Ha nem, lépjen velünk kapcsolatba.