1
0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  • Ingyenes kiszállítás

  • 14 napos visszaküldési garancia

  • 2 év garancia

  Termékek

  Sonicare FlexCare Platinum Connected Szónikus elektromos fogkefe alkalmazással

  Személyre szabott tanácsok, Intelligens fogmosás érzékelők, 3 üzemmód, 3 intenzitási szint, 2 kefefej és UV-fertőtlenítő HX9192/02

  Gyakran ismétlődő kérdések

  A Sonicare alkalmazás gyűjti az adatokat, amikor nélküle mosok fogat?

  Ha elfelejti használni a Philips Sonicare alkalmazást Sonicare fogkefével való fogmosás közben, nem vész el minden. Tudja meg, milyen adatokat gyűjt az alkalmazás, és hogyan kérheti le azokat.

  Idő és frekvencia

  Ha nem használja az irányított fogmosási funkciót, és csak az alkalmazás nélkül használja a fogkefét, csak azt tudja nyomon követni, hogy milyen gyakran és mennyi ideig mosott fogat az egyes fogmosásokkor. Ezzel korlátozni fogja a tanácsokat, és kevesebb tanácsadással kapcsolatos üzenetet fog kapni, mivel az alkalmazás kevesebb információval rendelkezik az Ön fogmosási szokásairól.

  Szinkronizálja rendszeresen

  Az elektromos fogkeféje csak korlátozott mennyiségű információt képes eltárolni, ezért minden 28. fogmosást követően szinkronizálnia/csatlakoztatnia kell a markolatot annak érdekében, hogy ne veszítsen el fogmosási adatokat. Továbbra is használni tudja az intelligens kefefej-teljesítmény figyelőt, ha rendszeresen szinkronizálja a fogkeféjét. A kefefejfigyelő személyes adatait arra használja, hogy meghatározza és javasolja Önnek a kefefej cseréjének idejét.

  Az ezen az oldalon található információk a következő típusokra érvényesek: HX9192/02 .

  Nem ezt keresi?

  Megválaszoltuk a kérdését?

  Ha nem, lépjen velünk kapcsolatba.