1
Termékek

Sonicare FlexCare Platinum Connected Szónikus elektromos fogkefe alkalmazással

Személyre szabott tanácsok, Intelligens fogmosás érzékelők, 3 üzemmód, 3 intenzitási szint, 2 kefefej és UV-fertőtlenítő HX9192/02

Gyakran ismétlődő kérdések

Megtekinthetem a kihagyott területeket egy inaktív Sonicare alkalmazással?

Ha be van kapcsolva a telefonja, de az alkalmazás nem aktív a képernyőn, nem a legtöbbet hozza ki a fogmosásából. Tudja meg, mi az oka ennek.

Aktiválja az alkalmazást

Az alkalmazásnak aktívnak kell lennie (aktivált állapotban látható, ahogyan az időzítő visszaszámlál a képernyőn), illetve kéznél kell lennie fogmosás közben ahhoz, hogy a TouchUp funkciót használni tudja. A TouchUp funkció megmutatja azokat a pontokat, melyeket kihagyhatott, illetve irányítja a szóban forgó területek megmosása közben, ezáltal mindig maximális tisztaságot fog elérni. Ha fogmosás közben nem aktív az alkalmazás a képernyőn, a következő alkalommal, amikor szinkronizálja a markolattal, begyűjti a markolatban tárolt fogmosási időtartamot és időt. A helyérzékelő adatai (pl. a kihagyott területek és dörzsölési adatok) nem érhetők el, ha nem használja az alkalmazást a fogmosással egyidejűleg (az irányított fogmosási funkciót használva).

Az ezen az oldalon található információk a következő típusokra érvényesek: HX9192/02 .

Nem ezt keresi?

Megválaszoltuk a kérdését?

Ha nem, lépjen velünk kapcsolatba.