1
Termékek

Légtisztító

AHAM CADR részecske*: 393, Alkalmazáshoz csatlakoztatott, Speciális szennyeződés mód AC3259/10

Hibaelhárítás

A Philips légtisztító jelzőlámpájának színe változatlan

Több oka is lehet, ha a Philips légtisztítóján található levegőminőség-jelzőlámpa színe változatlan marad. További információt itt talál. Megjegyzés: Az alább található képek pusztán általános ábrázolások; a konkrét készülékek között lehetnek eltérések.

A levegőminőség-érzékelő szennyezett

A levegőminőség-érzékelőnek („D” az alábbi képen) tisztának és száraznak kell lennie a légtisztító megfelelő működése és a gyűrű helyes visszajelzése érdekében. Nedves fültisztító pálcika segítségével tisztítsa meg a levegőminőség-érzékelőt, majd száraz pálcikával törölje szárazra.

Sensor and filters in Philips Air Purifiers

Szennyezett levegő áramlik a helyiségbe

Amennyiben továbbra is szennyezett levegő áramlik a helyiségbe, az felváltja a légtisztító által átszűrt levegőt. Ebből kifolyólag a Philips légtisztítóján található levegőminőség-jelzőlámpa állapota változatlan marad. Ellenőrizze a levegő minőségét a helyiségen kívül (ezt az Air Matters vagy ahhoz hasonló alkalmazás segítségével teheti meg). Ha a kinti levegő minősége rossz, csukjon be minden ablakot, hogy a megtisztított levegő ne szennyeződjön be ismét.

Új bútorokat helyeztek el a helyiségben

Az új bútorok néhány héten át gázokat bocsáthatnak ki. Ez esetben a levegőminőség-érzékelő észleli ezeket a gázokat, és a levegőminőség-jelzőlámpa állapota változatlan marad.

Az ezen az oldalon található információk a következő típusokra érvényesek: AC3259/10 , AC2889/10 , AC2887/10 , AC4080/10 , AC3256/10 . több kevesebb

Hibaelhárítás
Teljesítmény / töltés / akkumulátor-élettartam(1)

Nem ezt keresi?

Megválaszoltuk a kérdését?

Ha nem, lépjen velünk kapcsolatba.