0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  A Philips Avent manuális mellszívó szívóereje túl nagy

  Közzétéve 26 March 2024
  Ha a Philips Avent mellszívó szívóereje nem felel meg az Ön igényeinek, előfordulhat, hogy ezt egyszerűen lehet orvosolni. Csak használja egyszerű tippjeinket és trükkjeinket.
   

  Tippek és trükkök a szívóerő csökkentéséhez:

  • Ügyeljen arra, hogy kizárólag az ilyen típusú mellszívóhoz tartozó alkatrészeket használja – ne kombinálja az alkatrészeket más Philips mellszívók alkatrészeivel. Még ha nagyon hasonlóan néznek is ki, akkor sem teljesen ugyanolyanok, és ha kombinálják őket, az is előfordulhat, hogy a mellszívó nem a tervezettnek megfelelően működik.
  • Ellenőrizze, hogy a mellszívó puha, adaptív párnával van-e összeszerelve. A párna használata nélkül túl nagy lehet a szívóerő.
  • Amikor első alkalommal használ mellszívót, a szívás szintjét először túlságosan erősek érezheti. A gyakorlás segíthet.
  • Fejés közben próbálja meg csak félig lenyomni a kart. A szívóhatás eléréséhez nem kell teljesen lenyomnia a kart. A mellszívó által biztosított szívóerőt úgy szabályozhatja, hogy a kart erőteljesebben vagy gyengébben nyomja le, így teljes mértékben kontrollálhatja a szívóerőt úgy, ahogy az Önnek megfelel. Ha továbbra is gondjai vannak a mellszívó használatával, forduljon laktációs szakemberhez.

  Az ezen az oldalon található információk a következő típusokra érvényesek: SCF430/13 , SCF430/16 , SCF430/10 .

  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.