0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Philips támogatás

  Hogyan kell vízkőmentesíteni a SENSEO® Original Plus készüléket?

  Közzétéve 04 April 2023
  A kiváló kávéíz és -hőmérséklet biztosítása érdekében fontos rendszeresen vízkőmentesíteni a SENSEO® Original Plus készüléket. Ha az 1 csésze és a 2 csésze gomb jelzőfénye egyszerre villog, ideje vízkőmentesíteni a SENSEO® Original Plus készüléket. Tekintse meg oktatóvideónkat vagy az alábbi lépéseket a SENSEO® Original Plus készülék vízkőmentesítéséhez.

  Megjegyzés: Ne feledje, hogy a vízkőmentesítés közben mindig egyszerre kell megnyomni
  az 1 csésze és a 2 csésze gombot. Ha csak egy gombot nyom meg, a készülék kikapcsol, és újra kell indítania a vízkőmentesítési folyamatot.
  Play Pause

  Első vízkőmentesítési ciklus

  1. Keverjen össze egy fél üveg Philips SENSEO® vízkőmentesítő szert egy liter csapvízzel egy kannában, és a keverékkel töltse fel a SENSEO® Original Plus tartályt a MAX jelzésig.
  2. Helyezze az 1 csészés kávépárna-tartót a készülékbe egy használt kávépárnával. Zárja le és rögzítse a fedelet, majd helyezzen egy edényt a készülék kifolyócsövei alá.
  3. Nyomja meg és tartsa lenyomva egyszerre az 1 csésze és a 2 csésze gombot 3 másodpercig. A jelzőfények villogással jelzik, hogy a vízkőmentesítés megkezdődött, és a vízkőmentesítő keverék bizonyos időközönként távozik a kifolyócsövekből.
  4. Amikor a gombok fénye gyorsan villogni kezd, a víztartály üres, és fel kell tölteni a maradék vízkőmentesítő keverékkel. Ha újratöltötte és visszahelyezte a készülékbe a tartályt, nyomja meg egyszerre az 1 csésze és a 2 csésze gombot a vízkőmentesítési ciklus folytatásához. Ha megtelne, ürítse ki az edényt vagy tartályt, és helyezze vissza a kifolyócső alá, mielőtt folytatná a ciklust.
  5. Amikor az 1 csésze és a 2 csésze gomb jelzőfénye ismét gyorsan villogni kezd, az első vízkőmentesítési ciklus befejeződött.

  Második vízkőmentesítési ciklus

  A második vízkőmentesítési ciklus befejezéséhez ismételje meg az első vízkőmentesítési ciklus lépéseit, de úgy, hogy a 2 csészés kávépárna-tartó legyen az a 1 csészés kávétartó helyén. Vízkőmentesítés közben csak 1 használt kávépárnát kell a 2 csészés tartóba helyezni.

  Ha a második vízkőmentesítési ciklus befejeződött, dobja ki a használt kávépárnát, és ürítse ki a tartályt vagy edényt.

  Öblítési ciklusok

  A SENSEO® Original Plus készülék vízkőmentesítése után végezzen el két öblítési ciklust, mielőtt a készüléket kávéfőzésre használná.
  1. Távolítsa el a víztartályt, és öblítse ki alaposan tiszta csapvízzel.
  2. Töltse fel a tartályt a MAX jelzésig, és helyezze fel a készülékre.
  3. Az öblítési ciklus megkezdéséhez nyomja meg egyszerre az 1 csésze és a 2 csésze gombot. A kifolyócsövekből időnként víz távozik.
  4. Ha az 1 csésze és a 2 csésze gomb jelzőfénye gyorsan villog, a víztartály üres. Töltse fel újra a MAX jelzésig, helyezze vissza a készülékre, és szükség esetén ürítse ki az edényt vagy tartályt, mielőtt visszahelyezné a kifolyócsövek alá.
  5. A második öblítési ciklus megkezdéséhez nyomja meg egyszerre az 1 csésze és a 2 csésze gombot.
  A második öblítési ciklus végén a SENSEO® Original Plus automatikusan kikapcsol, és használatra kész.
  Kapcsolat a Philips céggel

  Örömmel segítünk Önnek ebben

  Nem találja, amit keres?

  Fedezze fel a Philips összes terméktámogatási lehetőségét

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.