1
Saeco

Saeco logó

Saeco eszpresszógépek

Saeco szuperautomata eszpresszógépek

 

Az automata eszpresszógépekkel egyetlen gombnyomással készíthető el a kávékülönlegességek sokasága az eszpresszótól a cappuccinón át a latte macchiatóig, ahol a beépített tejhabosító gondoskodik a bársonyos tejhabról. A frissen őrült kávéért a kerámia őrlőbetétek felelnek. Emellett lehetősége van a folyamat minden egyes lépését, így a kávéját is személyre szabni.

 

 

Saeco manuális eszpresszógépek

 

A manuális eszpresszógépek őrölt kávét vagy előre adagolt kávépárnákat használnak, feltöltik a szűrőtartót, és lefőzik az eszpresszót – mint egy profi barista! Vagy használja a hagyományos tejhabosítót (pannarellót) cappuccino vagy latte macchiato készítéséhez.

 

 

Az új Saeco Xelsis

Akár 15 féle ital egy gombnyomásra

Egyedülállóan Saeco

a világ első teljesen automata kávéfőzője

A világ első szuperautomata eszpresszógépének feltalálója

 

A Saeco 1985-ben találta fel az első szuperautomata eszpresszógépet, melynek köszönhetően a konyhájában élvezheti az eredeti olasz kávét. Ez volt az első a Saeco számos technológiai mérföldköve közül a 30 éves innováció során.

110 szabadalom

110 szabadalom

 

A Saeco mindig is elkötelezett volt a minőségi kialakítás és a stílusos készülékek tervezése felé, melyek tükrözik a szaktudással rendelkező baristák által használt tényleges folyamatokat és technikákat. A tökéletes eszpresszó elkészítésének művészete mögött olyan tudás áll, melyet minden tapasztalt olasz barista ösztönösen ismer. A Saeco 30 éves innovációs tevékenységének és a 110 regisztrált szabadalom felhalmozásának köszönhetően Ön számára is lehetővé válik ugyanennek a folyamatnak a lemásolása a saját otthonában, egyszerűen és könnyen – egyetlen gombnyomással.

Saeco történelem

Fedezze fel a többi márkánkat

Kattintson a márka lógójára, hogy többet tudjon meg

Fedezze fel egyéb kategóriáinkat

SENSEO® kávépárnás kávéfőzők

Philips szuperautomata eszpresszógépek

Philips filteres kávéfőzők

 
Regisztrálás

Iratkozzon fel a hírleveleinkre