AquaTrio Pro

Egy lépésben porszívózza, mossa és szárítja fel a padlót, így látható eredmény és teljes körű nedvestisztítás érhető el a kemény padlóburkolaton.

 

1. Körkörös porszívózás

Az AquaTrio körkörös porszívózás funkciója először hatékonyan felszívja a port, és fellazítja a szennyeződéseket, mint egy hagyományos porszívó.

 

2. Nedves felmosás

Az AquaTrio ezt követően nedves felmosást végez az első gyorsan forgó kefe segítségével, amely bármely kemény padlófelületről hatékonyan és gyorsan távolítja el a száraz és nedves foltokat.

 

3. Szárítás

Az AquaTrio végül megkezdi a szárítást a második gyorsan forgó kefe segítségével, amely felszívja a maradék vizet. Az eljárással a kézi felmosáshoz képest 50%-kal csökkenthető a száradási idő!

Miért jelent jobb megoldást az AquaTrio a hagyományos porszívózásnál és felmosásnál vagy gőzölésnél?

 
  • A különálló tiszta- és szennyesvíztartályoknak köszönhetően mindig tiszta vízzel moshat fel, így – a felmosóronggyal ellentétben – elkerülhető a szennyeződések szétkenődése a padlón
 
  • Egy alig 700 ml-es víztartály több, mint 60 m2-es terület megtisztítására képes, ami a hagyományos felmosáshoz képest akár 70%-os vízmegtakarítást jelent
  • A padló akár 50%-kal gyorsabban szárad meg, mint hagyományos felmosás esetén

 

  • A hagyományos porszívózáshoz és felmosáshoz képest 50%-kal több energiát és 50%-kal több időt takaríthat meg

 

  • A 2200 wattos porszívóval a hagyományos porszívózáshoz képest akár 50%-kal nagyobb energiamegtakarítás érhető el
 
  • Azonnal elindul, és más vizes takarítógépekkel ellentétben nincs szüksége bemelegedési időre

Működési jellemzők. Felhasználói vélemények az AquaTrio Pro készülékről?

Az ECARF által tesztelt, allergiabarát minőség . A vízszűrés funkcióval rendelkező AquaTrio porszívót az Európai Központi Allergiakutató Alapítvány (ECARF) Allergiabarátnak minősítette. Az Aqua Cyclone technológia segítségével a porszívó magába zárja a port és a szennyeződéseket, az allergéneket pedig a vízben gyűjti össze, így nem kerülhetnek vissza a levegőbe. Az AquaTrio a kutya-, és macskaszőrből származó allergének, a poratkák és a pollenek 99,95%-át eltávolítja allergiásak számára is barátságossá varázsolva otthonát.