Kültéri világítás

Ismerje meg, mire képes a kültéri világítás

Videó – A kert életre keltése éjszaka

A kert életre keltése éjszaka

The Voemel family has a great garden but lacked the lighting to also enjoy it at night. See how we brought it to life.

A kert életre keltése éjszaka

Berlin

A kert életre keltése éjszaka

Kültéri világítás

A tavaszi nap első meleg sugarai legtöbbünket visszacsalogatnak a kertbe. Ez nyilván természetes, hiszen a napok hosszabbak és a balzsamos nyári esték vonzóvá teszik a kint tartózkodást. A jó kültéri világítás, amely egyben energiatakarékos is, segít a kertet csodálatos találkozó- és szórakozóhellyé tenni.

 

A „kültéri világítás” kifejezés nem feltétlenül adja vissza az Economoods Outdoor kollekciónk világítótesteinek minőségét és formáit. Az energiafogyasztás vonzó előnyein túl a mi kültéri világításunk kiváló minőségű és hosszú élettartamú anyagokból készül. És nyilván nem feledkezünk meg a korszerű formatervezésről sem.

 

Felejthetetlen nyári esték stílusos kültéri világítással

 

Grillsütés, kerti partik, késő esti piknik stb. Az Economoods kültéri világításnak köszönhetően a kert átalakul a családdal és barátokkal való találkozás legjobb helyévé azokon a balzsamos nyári estéken. A világítás meleg, fehér izzása lehetővé teszi, hogy a teraszon ülve késő estig élvezze a kertet. És mindezt nyilván környezetbarát módon teheti.

 

A szép és stílusos formák mellett, amelyek egyben tartósak és vízhatlanok is, az Ecomoods kerti világítás kíméli az ön pénztárcáját is. Az energiatakarékos világítás a hagyományosakkal összehasonlítva akár 80%-os megtakarítást is jelenthet. A világítótestek nagyon széles választékban kaphatók, így minden típusú kert számára talál valamit.

A hátsó ajtó melletti vagy a mennyezetre szerelt lámpa mindig jól fog. Csupán néhány gyertyát kell hozzátenni, hogy a terasz készen álljon a hosszú és élvezetes estére. Szeretné a kertje többi részét is élvezni esténként? Megvilágíthatja a kerti ösvényt vagy magát a kertet csodálatos vízfolyamhoz illő szpotlámpákkal vagy állólámpákkal. A tavacska és a virágágyás szintén fantasztikusan hat a rivaldafényben.

 

Szüksége van ihletre a kültéri kerti világítás megtervezéséhez? Vessen egy pillantást a kerti világítással kapcsolatos gyakorlati tanácsainkra.

 

 

Kültéri világítás

Népszerű termékek