0

Bevásárlókosár

Bevásárlókosara jelenleg üres.

  Az új megnyugtatási rutinok kialakításának művészete

  Az új megnyugtatási rutinok kialakításának művészete

  A megnyugtatás a szülői gondoskodás szerves része. Sajnos nem létezik egyetlen biztos recept a nyűgös babák megnyugtatására. Sőt, lehet, hogy ami az egyik nap működik, az másnap már nem váltja ki ugyanazt a hatást. Szülőként gyakran szükség van a baba megnyugtatására szolgáló technikák váltogatására vagy kreatív megoldások keresésére. Útmutatónk segít megtalálni a helyes módot.

  Figyeljen oda a nyugalmas időszakok alatt


  Lesznek olyan napszakok, amikor a kisbabája jó hangulatban lesz. Használja arra ezeket a nyugodt időszakokat, hogy felfedezze, mit szeret a gyermeke a leginkább csinálni. Lehet, hogy szeret egy adott játékkal játszani, vagy azt szereti hallgatni, ahogy Ön egy bizonyos gyermekdalt énekel neki. Jegyezze meg ezeket, és amikor a kicsi legközelebb nyugtalan, próbálja őket – egyesével – a megnyugtatás eszközeként használni.

  Fogadja örömmel az egyediséget


  Minden baba más. És ami azt illeti, minden szülő is. Nem kell nekikeseredni, ha egy barát vagy rokon tanácsot ad, és ami nála működik, az Önnél nem. A kisbabája és Ön között lévő kapcsolat teljesen egyedi. Koncentráljon hát annak a kialakítására, ami Önöknél a legjobban működik. Ha a babájának arra van szüksége, hogy Ön a szobában maradjon, amíg a baba elalszik, akkor tegyen így. Semmi gond nem származik abból, ha ott tölt még pár percet vele, főleg, ha ez nyugodtabb éjszakát jelent mindnyájuk számára.

  Lássa meg az összefüggéseket


  Néha nehéz olyan nyilvánvaló okokat találni a baba nyugtalanságára, mint az éhség, a fáradtság vagy a megtelt pelenka. Ilyenkor nem árt, ha eszünkbe jut, hogy a pici teste és lelke folyamatosan fejlődik. A nyűgösség mögött állhat növekedési ugrás vagy akár a fogzás kezdete is. Nagyon sok mindennel kell megküzdenie egy ilyen pici babának, így nem csoda, ha néha egy kicsit több figyelemre vágyik.

  Néha egyszerűen csak sírnak


  Nincs titkos varázsszó, amellyel meg lehet nyugtatni egy nyűgös babát. Még a legtapasztaltabb szülők is beismerik, hogy vannak olyan esetek, amikor a babák mindentől függetlenül csak sírnak. A babák a születésük és 4 hónapos koruk között sírnak a legtöbbet látszólagos ok nélkül. A legtöbb, amit tehet értük, hogy szerető karjaiba veszi őket, és átvészelik az első heteket. Lehetséges, hogy az adott időben ez nem így tűnik, de hamarosan véget ér ez a szakasz.

   

  Felhívjuk a figyelmét, hogy az itt megjelent cikkekben szereplő információk általános ajánlásként szolgálnak, és semmilyen módon nem helyettesítik a szakorvos tanácsait. Amennyiben Ön, a családja vagy a gyermeke valamilyen súlyos vagy állandósult tünettől vagy betegségtől szenved, vagy konkrét orvosi tanácsra van szüksége, forduljon szakemberhez. A Philips Avent nem vállal felelősséget a weboldalon megjelenő információk alkalmazásából eredő károkért.

  20% kedvezmény Philips Avent termékekre 

  Regisztráljon Philips AVENT Programunkra, és kapjon naprakész tippeket, tanácsokat babája fejlődésének megfelelő szakaszaiban. Ráadásul bizalmát most 20% kedvezménnyel jutalmazzuk!

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  You are about to visit a Philips global content page

  Continue

  Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.