Laza hullámok

1. lépés

 

Elsőként mossa meg és szárítsa meg a haját. Készítsen ferde választékot az egyik oldalon. A választék kezdődjön a szemöldöke belső széle fölött, a vége pedig essen egy vonalba a szemöldöke külső szélével.

1. lépés

2. lépés

 

Tegyen a hajára hajformázó habot, és szárítsa meg nagyjából egy párnázott kefe segítségével. A fejtetőről fésülje a haját a homloka elé, hogy az simán szétterüljön.

2. lépés

3. lépés

 

Csatolja fel a haját úgy, hogy egy körülbelül 4 cm széles rész maradjon szabadon a végén. Tekerjen egy tincset a hajformázó köré a hajtő legyen a legközelebb a talphoz, tekerés közben haladjon a hajformázó csúcsa felé.

3. lépés

4. lépés

 

Vegye ki a csatot és göndörítse be a következő hajtincset hasonló módon. Haladjon fölfelé és közben változtassa az épp megformázott hajtincs méretét - a haj egy részét henger aljához más tincseket pedig a csúcsához közelebb göndörítsen a természetesebb és játékos megjelenés érdekében.

5. lépés

5. lépés

 

Amikor eljut a haj felső tincseihez, csak a szemöldök vonalától lefelé eső részt göndörítse, a fejtetőn lévő rész maradjon sima. A lágy hatás érekében a hajvégeket az arca körül inkább befelé göndörítse, semmint kifelé.

5. lépés

6. lépés

 

Egy puha kefével fésülje kifelé az alsó részeket, simítsa le a frizura tetejét, és fújjon rá hajlakkot.

6. lépés

You are about to visit a Philips global content page

Continue

Webhelyünk az Microsoft Edge, Google Chrome és Firefox böngészők legújabb változatával jeleníthető meg optimális módon.