1
Televíziók

Philips Android TV™

Nagy teljesítményű és intelligens TV

Nézze meg az Android TV bemutató klipjét

Végtelen szórakozás könnyedén

 

Még több film. Még több műsor. Még több játék. Továbbá folyamatosan bővülő alkalmazáslista. A Philips Android TV-vel mindezt megkapja sok más mellett.

Az Ön ízlése

A Philips Android TV olyan intelligens, hogy tudja, hogy Ön mit szeret, és mit nem. Ezáltal minden javaslata megfelel az Ön tetszésének.

Az Ön ritmusa

Szórakozzon kedve szerint. Ügyesebben kereshet, jobban játszhat le tartalmakat és gyorsabb teljesítményt kaphat: a Philips Smart TV készen áll, amikor Ön is.

Az Ön alkalmazásai

A Google Play áruháznak köszönhetően egy folyamatosan bővülő, alkalmazásokból, játékokból, streaming szolgáltatásokból stb. álló listában lesz része.

Az Ön módszere

A Philips Androidos TV-nek köszönhetően a tartalommegosztás és a műveletek vezérlése már nem is lehetne egyszerűbb. Használja a távvezérlőt vagy szinkronizálja a telefonját a rendkívüli rugalmasság érdekében.
Philips Android TV – az Ön ízlése

Az Ön ízlése 

Androiddal könnyű a Smart TV nézése

 

Könnyen és gyorsan megkaphatja, amit akar. Egyszerű menük megmutatják a szellemesen csoportosított javaslatokat, kedvenc népszerű műsorait, a legnépszerűbb dalokat és a legjobb játékokat. Rengeteg tartalmat érhet el könnyedén. A menük okos kialakításának köszönhetően kevesebb időt kell szánnia a böngészésre, és több ideje marad a szórakozásra.

Ahány ember, annyiféle érdeklődési kör. 
 

Még több film, még több hír, még több játék: mindez elérhető a fotelja kényelméből. A Philips Android TV segítségével az igényeinek és hangulatának megfelelő alkalmazások folyamatosan bővülő választékához férhet hozzá. Az Android TV-n elérhető Google Play Store mellett mi is számos nagyszerű alkalmazást hoztunk létre, amelyek még élvezetesebbé teszik az életét. Nézze meg a hírműsorokat, streamelje a legújabb sikersorozatokat, tekintse meg az elmulasztott TV-műsorokat, az időjárás-jelentést, és keressen kedvére való zenét. Ha pedig már belefáradt ebbe, a Philips Android TV a segítségére siet, és az érdeklődése szerinti javaslatokkal áll elő.

Nézze meg ezeket a TV-n található népszerű alkalmazásokat... és a többit is!

YouTube

YouTube

Netflix

Netflix

Google Play

Google Play Movies & TV

Spotify

Spotify

Filmbox live

Filmbox Live

Euronews

Euronews

Arte

ARTE

Cinetrailer

CineTrailer

* A harmadik fél által nyújtott alkalmazások elérhetősége országtól és készüléktípustól függ. Nem vállalunk felelősséget a tartalomért, az alkalmazások elérhetőségéért, és ezeket változatlan állapotban bocsátjuk rendelkezésre, valamint nem vállalunk értük sem kifejezett, sem beleértett garanciát. Fizetett előfizetés igényelhető. A legfrissebb információkért vegye fel a kapcsolatot a Philips TV támogatási központtal. A termék- és vállalatnevek a megfelelő tulajdonosok (bejegyzett) védjegyei. A Philips a Royal Philips N.V. bejegyzett védjegye.

Ne maradjon le a Netflix kínálatáról!


A Philips TV-n megtalálható Netflix alkalmazással műsorok, filmek és sorozatok ezrei közül válogathat. Ne maradjon le a Netflix olyan nagy sikerű, saját gyártású sorozatairól, mint a Kártyavár, a Stranger Things és az Anne with an E! A teljes áttekintésért látogasson el a Netflix weboldalára.

Netflix streaming előfizetés szükséges.

Philips Android TV – az Ön ritmusa

Az Ön ritmusa

Philips Android TV – nagy teljesítmény

Meggyőző teljesítmény

 

A legújabb processzoraink életre keltik a TV-t és az élményt. A teljes skálán megnöveltük a teljesítményt a Smart TV termékcsaládon megtalálható rendkívül gyors négy- illetve hatmagos feldolgozásnak köszönhetően.

Philips Android TV játék

Android TV játék az Ambilight segítségével

 

A Google Play segítségével több száz játékot élvezhet a TV-jén. Töltse le, vagy azonnal streamelje őket, így – igénye szerint – akár órákon át élvezheti őket. Az Ambilight Gaming üzemmódnak köszönhetően a szobája egy játékos fantáziavilágának színtere lesz.

A Philips Android TV hanggal működő távvezérlése

Keresés hanggal

 

Nincs kedve billentyűzni? Beszéljen bele a Smart Remote-ba, és a TV képernyőjén máris láthatja az eredményt. Ennek köszönhetően a hangjával vezérelheti a TV-jét, megnyithat alkalmazásokat és még sok minden mást csinálhat vele. Hangvezérelt keresést¹ (Voice Search) is alkalmazhat a telefonjáról vagy táblagépéről a Philips TV Remote alkalmazással².

Philips Android TV távvezérlés billentyűzettel

Keresés szöveggel

 

Fedezze fel a billentyűzettel rendelkező Philips távvezérlő új kialakítását. Az egyenletes, ergonomikus házzal és a nagy, puha tapintású billentyűkkel kényelmes a tartása és hihetetlenül könnyű a használata. A hátul található teljes méretű billentyűzetnek köszönhetően az eddigiekhez képest bármit sokkal gyorsabban begépelhet a Smart TV-jébe.

¹ A nyelvek elérhetősége a Google Voice Search támogatottságától függ.
² A Philips TV Remote alkalmazás és a kapcsolódó funkciók a TV-típusok, szolgáltatók és országok, valamint az intelligens készülékek és operációs rendszereik függvényében változóak. További részletek: www.philips.com/TVRemoteapp.
Philips Android TV – az Ön alkalmazásai

Az Ön alkalmazásai

Tartalmak egész világa
Google Play Store

Egy gombnyomásra a legújabb filmeket vagy Netflix sorozatokat nézheti, gyorsan végigböngészheti az On Demand filmeket, vagy világokat győzhet le a játékokban. Minden tartalom, amit csak kíván, amikor csak kívánja. Az Ambilight révén a teljes élmény élénkebbé és magával ragadóbbá válik.

A Philips App galéria

A Google Play bámulatos alkalmazásain kívül létrehoztunk pár nagyszerű alkalmazást, hogy élvezetesebbé tegyük az életet. Vannak TV catch-up, hír-, oktatási, streaming- és időjárás-alkalmazások is.
Philips Android TV – tartalommegosztás

Az Ön módszere

Egy nagy, összecsatlakoztatott család

 

A Google Cast igazán egyszerűvé teszi az eszközök közötti tartalommegosztást. Minden zökkenőmentesen csatlakozik. Meg akarja osztani a telefonján lévő tartalmat a TV-n? Megteheti. Táblagépen kezdett el nézni egy filmet, és a TV-n szeretné befejezni? Semmi akadálya. Minden készülék tökéletesen kapcsolódik a többihez.

Philips TV Remote alkalmazás

Philips TV Remote alkalmazás

 

Alakítsa az iPhone, iPad, Android telefonját vagy táblagépét Philips TV távvezérlővé. A Philips TV Remote alkalmazással vezérelheti a TV-jét, műsorral kapcsolatos információkat jeleníthet meg és emlékeztetőket állíthat be a hordozható készülékén. Még extra opciók is rendelkezésére állnak az Ambilight vezérléséhez. Ezen kívül néhány TV-műsor a TV-jéről a hordozható készülékére streamelhető, így sose marad le semmiről.

Philips Android TV Google Cast

Google Cast

 

A Google Cast segítségével filmeket, műsorokat és alkalmazásokat továbbíthat vezeték nélkül a telefonjáról, táblagépéről és laptopjáról a Philips TV-jére – további készülékek nélkül. Fedezze fel az egyre több Cast Ready alkalmazást, melyek közé mostantól a Netflix, YouTube stb. is beletartozik.