1
Televíziók

Ha szereti a streaminget, imádni fogja a P5-öt

A klip megtekintése
Előtte Utána

A forrás tökéletesítése

 

Vizuális hiányosságok (pl. zaj és zavarok) szinte minden televíziós tartalomban láthatók. A P5 kijavítja ezeket, és így anélkül csökkenti a zajt, hogy bosszantó elmosódást okozna, illetve megszünteti a sávosodást a 8-bites videó közel 14-bites pontosságra való kiterjesztésével.

Sharpness

Tökéletes élesség

 

A legtöbb kép felbontása csak töredéke a 4K-nak, amelyeket a mai képernyők képesek megjeleníteni. A P5 Detail Enhancer funkciójának felbontásjavító algoritmusa a tartalmat élesebb Ultra HD képpé alakítva megoldja ezt a problémát. Az eredmény egy kifinomultabb kép, észrevehetően nagyobb mélységgel és méretben.

Előtte Utána

Tökéletes szín

 

A legtöbb tévében használt 10-bites színkezelés – a megjelenítési minőségtől függetlenül – korlátozza a megjelenítendő színskálát. 17-bites feldolgozás alkalmazásával a P5-nek köszönhetően még több millió színt élvezhet. A telítettség élénkebbé és intenzívebbé, a bőrszín pedig természetesebbé válik.

Előtte Utána

Tökéletes kontraszt

 

A kontraszttartomány növelésével a P5 a kép világosabb részeit még ragyogóbbá, a sötétebb részeit pedig még „feketébbé” tudja tenni, így az eredmény egy nagyobb mélységű és részletgazdag kép, amivel úgy érezheti, hogy „része” az akciónak.

Előtte Utána

Tökéletes mozgásélmény

 

A filmkamerák 24 különálló fényképet vagy „képkockát” készítenek másodpercenként a mozgás rögzítéséhez. Emiatt a gyors kameramozgásokat zavaró „akadozásnak” látjuk. A P5 az eredeti képkockák közé még három plusz képkockát szúr be a hihetetlenül sima, folyamatos és természetes megjelenítési élményért.

Az öt a bűvös szám

Minden egyes TV-nknek része egy innovatív technológia, mely mögött a legkiválóbb képminőség létrehozásának kemény munkája rejlik. Minden TV-nknél az emberi szem által érzékelhető öt tényező áll a középpontban: forrás, élesség, szín, kontraszt és mozgás.

 

A képminőségről gondoskodó rendszereink együttesen lenyűgöző képet hoznak létre, a forrástól és a jelminőségtől függetlenül. Mindegy tehát, hogy YouTube-ot vagy Netflixet néz, mindegyik káprázatos vizuális élmény lesz.

Philips TV képminőség elemek
Philips TV 4K Ultra HD TV

Ultra HD a Full HD-val szemben

 

A nagyfelbontású TV-nek két formája van: az Ultra HD (UHD) és a Full HD (FHD). Az FHD-val akár 1080p felbontású képet is élvezhet 2 millió képponttal. A Philips képfeldolgozási technológiánkkal kombinálva kiváló képminőséget kap. Az UHD 4K TV négyszeresére növeli a felbontást, a lehető legjobb felbontást nyújtva ezáltal, rendkívüli részletgazdagsággal és mélységgel.

Ultra HD nélkül with Ultra HD
HDR nélkül with HDR

Széles dinamikatartomány (HDR)

A szeme előtt kelti életre a képet

 

A széles dinamikatartomány (HDR) drámaian más vizuális élményt nyújt. A bámulatos fényerővel, az összehasonlíthatatlan kontraszttal és a megnyerő színekkel a képek jóval nagyobb fényerővel kelnek életre, miközben sokkal mélyebb, árnyaltabb feketék jellemzik őket. TV-n még sosem látott, gazdag, új színek szélesebb palettáját képes visszaadni, és olyan vizuális élményben lesz része, mely rabul ejti az érzékeit és ösztönzi az érzelmeit. Tökéletes a mozi szerelmeseinek és a filmek megszállottjainak!