1
Televíziók

Philips TV-hangzás

A hangzás szépsége

Magával ragadó otthoni hangzás

 

Miközben a TV-ink egyre inkább minimalista kivitelűvé válnak, biztosítjuk, hogy a hangzás továbbra is gazdag legyen. Így, amikor egy új zeneszámot hallgat, filmet néz vagy végtelenül izgalmas játékot játszik, dinamikus, gazdag hangzást élvezhet.

Philips TV hangzás Multiple Ring technológiával

Multiple Ring technológia

 

Az intelligens Multiple Ring technológiánk lehetővé teszi a hangsugárzó lehető legszabadabb mozgatását, a teljesebb, tisztább hangzás és a gazdag mélyhangzás megteremtéséhez – ez igen figyelemre méltó, tekintve, hogy milyen esztétikusan vékonyak a TV-ink.

Philips TV természetes hangzás

A természet hangjai

 

A hangsugárzókat kitéve minden hanghullám közvetlenül, akadály nélkül éri el a fülét, így Ön tiszta hangot, valamint markánsabb, természetesebb hangszíneket élvezhet. A kevesebb néha több!

"Látható" hangzás

 

A kis méretben lenyűgöző hangzás produkálására kialakított, előre néző hangsugárzóink figyelemre méltóan tiszta tónusokat generálnak. Ráadásul rájuk nézni is nagyon kellemes.

Spotify Connect

 

Az Ön Smart TV hangsugárzói úgy vannak kialakítva, hogy nagyszerű hangzást biztosítsanak. A Spotify Connect révén csak meg kell nyomnia a lejátszás gombot a Spotify alkalmazásban, és az Ön kedvenc számai azonnal megszólalnak a TV-ből.