1
Televíziók

Philips TV-hangzás

Érzékelje az összes részletet  

A legjobb hangzást nyújtó TV-ink

Bowers & Wilkins  hangrendszer

 

A Bowers & Wilkins legendás hangmérnökei által tervezett exkluzív kialakítású hangsugárzó rendszer hátborzongatóan élethű minőséget nyújt. A beépített mélynyomó, a magassugárzók és a szélessávú hangszórók határozott, mély basszushangzást, tiszta párbeszédeket és kristálytiszta magas frekvenciákat biztosítanak. Még alacsony hangerőn is.

Lenyűgöző kombináció

Míg TV-ink egyre minimalistábbak lesznek, a hangzás egyre nagyobb teret tölt be.
Jobb hangminőség és hangtisztaság

Hallhatja a leghalkabb suttogást is 

 

A magassugárzók tiszta magas hangokat nyújtanak, legyen szó üvegtörésről, madárdalról vagy esőcsepegésről. A magas frekvenciájú hangok irányának vezérlésével pontos hangzásban lehet része, bárhonnan is hallgatja azt. 

Jó hangminőségű TV | Tiszta beszédhang

Ne maradjon le egyetlen szóról sem

 

A Philips TV mélynyomója felel a közepes és alacsony frekvenciájú hangokért. Úgy tűnhet, hogy a hang a képernyő közepéről érkezik, a párbeszédek pedig kristálytiszták. A hangzás és a látvány tökéletes összhangban van. 

Beépített mélyhangszóró | Emelje magasabb szintre a TV-hangélményt

Szóljon a basszus              

 

A mélyhangszórók az extrém alacsony frekvenciájú hangokat adják vissza. A filmbeli robbanások dübörögnek. A motorok bömbölnek. A zenei előadások hangzását a mély alacsony hangok, valamint az erőteljes dobok és basszus kerekítik le.

A hangzás beállítása minden TV esetében más. Kérjük, ellenőrizze a TV műszaki adatait.
Álló helyzetben Falra rögzítve

Minden részlet számít   

 

A Philips TV-ket úgy tervezték, hogy nagyszerű hangzást nyújtsanak, bárhova helyezik is őket. A beállítás során előre konfigurált hangbeállítások közül kell választania, aszerint, hogy TV-je falra van-e szerelve vagy állványon áll. Ha áthelyezi a TV-t, a beállításokat könnyedén módosíthatja a főmenüben.

A legjobb hangzást nyújtó TV-k

  Bővebben a Philips TV-kről    

OLED TV
Ez az, amit élethűnek neveznek.

Ambilight
Adja át magát kedvenc tartalmainak

Smart TV-k
Tartalom egy gombnyomásra