Süllyesztett spotlámpa

  Süllyesztett spotlámpa

  Világítsa ki kertjét éjszakára

  A Philips myGarden Fresco süllyesztett spotlámpa gyönyörű fénye a kert legszebb arcát emeli ki vagy tisztán megvilágítja a sötét területeket. Az állítható lámpafej irányított fénysugarat tesz lehetővé, hogy a fényt oda irányíthassa, ahol szüksége van rá. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

myGarden Süllyesztett spotlámpa

Fresco, inox 017964716 Hasonló termékek

Világítsa ki kertjét éjszakára

 • Meleg fehér fény

  Meleg fehér fény

  A fény különböző színhőmérséklettel rendelkezik, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, otthonosabb fényt bocsátanak ki, míg a magas Kelvin értékkel rendelkezők hideg fényt sugároznak. Ez a Philips lámpa meleg, fehér fényt ad az otthonos hangulat megteremtése érdekében.

 • Mindig tartozék a Philips fényforrás

  Mindig tartozék a Philips fényforrás

  A csomag tartalmaz kiváló minőségű Philips fényforrásokat a legjobb világítási hatás eléréséhez.

 • Energiatakarékos

  Energiatakarékos

  Ez a Philips energiatakarékos lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

 • IP23 - időjárásálló

  IP23 - időjárásálló

  Ezt a Philips kültéri lámpát kifejezetten párás kültéri helyszínekre tervezték és szigorú teszteknek vetették alá a vízhatlanság biztosítása érdekében. Az IP-szintet két szám jelöli: az első a por, a második a víz elleni védelem szintjét. Ez a kültéri lámpa IP23-as védelemmel van ellátva: ez óvja a vízcseppektől, és ideális veranda vagy terasz megvilágítására.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: