CRT monitor

  CRT monitor

  digitális CRT, nagy használati érték, ólommentes technológia

  Világelső, egycsipes digitális eltérítő CPU a kiváló képminőségért, High Bright gyorsgomb az azonnali fényerő növelésért, ideális képernyőméret és ólommentes technológia, melyek összhatásaként a 107S6 tökéletesen ötvözi a teljesítményt és a használati értéket. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

digitális CRT, nagy használati érték, ólommentes technológia

 • Az sRGB gondoskodik a kijelző és a nyomtatás színegyezéséről

  Az sRGB gondoskodik a kijelző és a nyomtatás színegyezéséről

  Az sRGB egy iparági szabvány, amely biztosítja a lehető legmagasabb szintű egyezőséget a képernyőn megjelenő színek és a lenyomatok színei között.

 • A Philips úttörő digitális eltérítő CPU-ja

  A Philips úttörő találmánya - a világ első egyetlen csipbe épített CRT megoldása - egyesíti az eltérítést és a mikrokontrollert, és így digitálisan dolgozza fel és vezéreli a bemeneti szinkronjelet. Ez az innovatív módszer kiszűri a megjelenítést zavaró elektromos zajt, csökkenti a vibrálást és javítja a geometriát, tökéletesítve ezzel a megjelenítési teljesítményt.

 • High Bright gyorsgomb a fényerő beállítás azonnali módosításához

  A funkció azonnali hozzáférést biztosít a fényerő-beállításokhoz. Ideálissá teheti a fényerőt szöveg olvasásához, internetezéshez, játékhoz és multimédia-alkalmazásokhoz, ezzel biztosítva a kényelmesen nézhető képet minden felhasználáshoz és plusz élményt nyújtva.

 • XGA 1024x768 felbontás az élesebb képekhez

  A grafikus monitorok esetén a felbontást a teljes képernyőn található képpontok száma (pixelek) határozza meg. Az 1024 x 768 pixeles felbontású képernyő például 1024 képpontot jelenít meg a 768 sor mindegyikén, tehát kb. 786 ezer pixelt. Az XGA 640 x 480 vagy 1024 x 768 pixeles felbontású.

 • Szemkímélő, erős fényű, nagy kontrasztú képcső

  CRT képcső, mely a CRT elektronsugár áramának megnövelésével fényesebb és kontrasztosabb képet ad.

 • Real flat CRT természetes, torzítástól és tükröződéstől mentes képernyő

  A Philips új, lapos CRT technológiája sokkal hatékonyabban csökkenti a tükröződést és fényvisszaverődést, mint egy hagyományos CRT képernyő. A speciális, erős fényű, nagy kontrasztú árnyékmaszk sokkal élesebb fókuszt eredményez, és megszünteti a hagyományos képcsöveknél jelentkező „színvirágzást”. A képeket olyan minőségben jeleníti meg a képernyőn, mintha azok ki lennének nyomatva, így a képek megtekintése sokkal kényelmesebb. Az egyenes vonalak valóban egyenesek. Sokkal könnyebb tükröződésmentes nézési szöget találni. Ráadásul nagymértékben csökkenti a szem terhelését a kényelmesebb nézés érdekében.

 • Kompatibilis a PC és Mac platformokkal

  Több platformon használható: a Philips monitorok VGA csatlakozón keresztül személyi számítógépekhez valamint Macintosh rendszerekhez is csatlakoztathatók.

 • Az ólommentes kialakítás óvja a környezetet

  Az ólommentes megjelenítő eszközök az Európai Unió veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírásait (RoHS) figyelembe véve készültek, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

 • Az átlagos ipari áramfogyasztásnál alacsonyabb áramfogyasztás

  Kevesebb áramfelvétel szükséges az eszköz működéséhez, ezért valóban megtakarítás érhető el.

 • Az MPRII az elektromágneses sugárzás korlátozásával biztonságot nyújt.

  Világszabvány, mely szigorúan korlátozza a monitorok által kibocsátható elektromágneses sugárzást.

 • Környezetbarát Energy Star partner

  A termék megfelel az Egyesült Államok kormányának Környezetvédelmi Hivatala által meghatározott energiatakarékossági előírásoknak.

 • Az Ön biztonsága érdekében: Aerospace kompozit tűzálló burkolat

  A PC/ABS műanyag-kompozit az iparág legellenállóbb lángálló burkolóanyaga. A gépjárműipar és az űrutazás modern kívánalmaihoz kifejlesztett műanyagot tűzérzékelőknél is használják. Megfelel a szigorú tűzvédelmi biztonsági szabványoknak.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: