TV – DVD kombi

  DVD Video

  TV – DVD kombi

  Fokozza a vizuális élményt

  Divatos, 15"-es, beépített DVD/CD/MP3-lejátszóval rendelkező Real Flat síkképernyős TV, két sztereó hangszóróval. Ideális választás filmnézéshez, mivel a filmek DVD képminőségben és sztereó hangzásban élvezhetők. A kép a Smart picture (intelligens kép) beállítással állítható. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fokozza a vizuális élményt

ezzel az integrált TV–DVD-lejátszóval!

 • A Real Flat képcső-technológia életszerű képet nyújt

  A laposabb képcső nagyobb megtekintési szöget tesz lehetővé, és csökkenti a tükröződést a legtökéletesebb kép érdekében.

 • A Crystal Clear megnöveli a kép mélységét

  A Contrast plus (kontrasztnövelés) és színkiemelés kombinálásával a Crystal Clear jelentős képmélység-növekedést biztosít.

 • NICAM Digital Stereo az éles, tiszta sztereó hangért

  Néhány országban, például Nagy-Britanniában és Belgiumban a TV adás NICAM digitális sztereó rendszerben érkezik, ami zajra és jelcsökkenésre szinte teljesen érzéketlen, CD minőségű hangzást biztosít. Az adás monó, sztereó és Dolby Pro Logic lehet. A készülék integrált hangolóegysége mindegyik NICAM jel vételére képes.

 • Kép-CD-k lejátszása TV-készüléken számítógép helyett

  A Kép CD JPEG formátumú digitális állóképeket tartalmaz. A legtöbb Philips DVD-lejátszó és -felvevő támogatja a kép CD-k lejátszását – legyenek akár otthon készített lemezek, akár fotóboltban vásároltak.

 • 10 oldalas Smart Text a teletext gyors eléréséhez.

  A teletext egy általánosan használt rendszer, melyet a legtöbb tévéadó sugároz. A 10 oldalas smart text szolgáltatás a lapváltásoknál gyors adatelérést biztosít.

 • Oldalsó sztereó AV és fejhallgató-csatlakozók

  Az oldalt elhelyezett sztereó AV és fejhallgató csatlakozók külső eszközök, például audió berendezések, videokamerák kényelmes csatlakoztatását teszik lehetővé. Így juthat a legkönnyebben extra hangélményhez, vagy merülhet el teljesen a játék élvezetében.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: