Fali lámpa

  Fali lámpa

  Hozzon létre varázslatos szabadtéri pillanatokat

  Vigye ki a vintage stílust a szabadtérre ezzel a fekete kivitelű Philips myGarden fali lámpával. A retró kialakítású lámpával stílusosan élvezheti a szabadtéri pillanatokat. A kiváló minőségű anyagok és a fekete színű borítás tökéletesen illik egyéni stílusához. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

myGarden Fali lámpa

Pasture, fekete 1627030PN Hasonló termékek

Hozzon létre varázslatos szabadtéri pillanatokat

Fekete kiadás a vintage stílushoz

 • Időjárásálló

  Időjárásálló

  Ezt a Philips kültéri lámpát kifejezetten nedves kültéri helyszínekre tervezték és szigorú teszteknek vetették alá a vízállósága biztosítása érdekében. Az IP-szintet két szám jelöli: az első a por, a második a víz elleni védelem szintjét jelöli. Ez a lámpa IP44-es értékkel rendelkezik: védve van a ráfröccsenő víz ellen, ez a termék a leggyakoribb és a legideálisabb általános kültéri használatra.

 • Teremtsen stílusos és barátságos hangulatot

  Ez a kültéri lámpa követi az aktuális trendeket és életstílust, hatékonyan beleolvad a külső térbe, és megteremti azt a fénykörnyezetet, amiről mindig is álmodott.

 • Kiváló minőségű anyagok

  A Philips kültéri lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, pazar kivitelezéssel. Ezáltal szilárd és hosszantartó használatot biztosít, valamint ellenáll a rozsdásodásnak és minden időjárási körülménynek.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: