Fali lámpa

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/1/172794716/172794716_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Fali lámpa

  Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet

  A csiszolt rozsdam. acél Philips myGarden Dandelion fali és mennyezeti lámpa modern formája meleg és barátságos, a látogatóknak pedig azt üzeni, hogy Ön örömmel látja őket. A lámpa tartozékai házszámmatricák és egy mozgásérz. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

myGarden Fali lámpa

Dandelion, inox 172794716 Hasonló termékek

Élvezze a gyönyörűen megvilágított kertet

 • Meleg fehér fény

  Meleg fehér fény

  A fény különböző színhőmérséklettel rendelkezik, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, otthonosabb fényt bocsátanak ki, míg a magas Kelvin értékkel rendelkezők hideg fényt sugároznak. Ez a Philips lámpa meleg, fehér fényt ad az otthonos hangulat megteremtése érdekében.

 • Mindig tartozék a Philips izzó

  Mindig tartozék a Philips izzó

  A csomag kiváló minőségű Philips EcoLamp energiatakarékos izzókat tartalmaz a legjobb világítási hatás eléréséhez.

 • Energiatakarékos

  Energiatakarékos

  Ez a Philips energiatakarékos lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

 • IP44 – időjárásálló

  IP44 – időjárásálló

  Ezt a Philips kültéri lámpát kifejezetten párás kültéri környezetben való használatra tervezték. Szigorú teszteknek vetették alá a vízállósága biztosítása érdekében. Az IP-szintet két szám jelöli: az első a por, a második a víz elleni védelem szintjét jelöli. Ez a kültéri lámpa IP44-es értékkel rendelkezik: védve van a ráfröccsenő víz ellen, ez a termék a leggyakoribb és a legideálisabb általános kültéri használatra.

 • A lámpa tartozékai házszámmatricák

  A lámpa tartozékai házszámmatricák

  Ehhez a Philips lámpához házszámmatricák is tartoznak. A matricák segítségével egyértelműen és elegánsan kivilágíthatja a bejáratánál a házszámot.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: