Nincs hozzárendelve

professzionális LED TV

  professzionális LED TV

  19HFL2807D/10 Hasonló termékek

  Nagyszerű érték modern kialakításban

  Ezzel az energiahatékony Hospitality LED TV-vel hatékony a telepítés az USB-s másolás révén, és külön hospitality funkciókat is élvezhet, mint pl. a menü és a kezelőszervek zárolása. Összes előny megtekintése

  19HFL2807D/10 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

professzionális LED TV

19"-es Studio, LED, DVB-T/C, MPEG 2/4 19HFL2807D/10 Hasonló termékek

Nagyszerű érték modern kialakításban

energiatakarékos LED-technológiával

 • Ragyogó LED-es képek alacsony energiafogyasztással

  Ragyogó LED-es képek alacsony energiafogyasztással

  Ebben a TV-ben a legfejlettebb LED világítástechnológia figyelemfelkeltő minimalista kialakítással, pompás képminőséggel és kategóriája legalacsonyabb energiafogyasztásával párosul. Ráadásul a LED-es világítási rendszerek nem tartalmaznak veszélyes anyagokat. Így a LED háttérvilágítással a következő előnyökben lehet része: alacsony fogyasztás, nagy fényerő, hihetetlen kontraszt és élesség, valamint élénk színek.

 • Az összes beállítás USB klónozása a gyors telepítés érdekében

  Egyszerű lehetőséget nyújt minden programozás és csatornaprogramozási beállítás egyik TV-ről másik TV-készülékre való másolására. A funkció gondoskodik a TV-készülékek beállításainak egységességéről és egyúttal jelentősen csökkenti a telepítési időt és költségeket is.

 • Hangerő-korlátozás

  Ez a funkció előre meghatározza azt a hangerőtartományt, amelyben a TV működhet, azaz nem lehet túlságosan felhangosítani, így nem zavarja a szomszédokat.

 • Csatornabeállító menü zárolása

  Megakadályozza az illetéktelen hozzáférést a csatorna- és konfigurációs beállításokhoz, ezzel a legnagyobb kényelmet biztosítja a vendégeknek, és kiküszöböli az újraprogramozási költségeket.

 • Elülső/oldalsó kezelőszervek zárolása

  A beállító menü zárolási vagy feloldási opciójának kiválasztásával lépjen a TV elülső és oldalsó kezelőszerveihez. A TV menühöz való jogosulatlan hozzáférés elkerülhető, így a hotel személyzetének nem kell bajlódnia az időigényes újrabeállításokkal.

 • Alacsony áramfogyasztás

  A Philips TV-ket úgy tervezték, hogy fogyasztásuk minimális legyen. Ez nem csak a környezetre gyakorolt káros hatás mértékét csökkenti, de az üzemeltetési költséget is.

 • Ideális büntetés-végrehajtási intézményekbe

  A kommunikáció ellenőrzése érdekében ez a Hospitality TV speciális Fegyintézeti mód beállítással rendelkezik. A fejlett biztonsági üzemmód kikapcsol bizonyos, a büntetés-végrehajtásban nem használatos szolgáltatásokat, mint például a Teletext, az elektronikus műsorfüzet, a feliratozás és az USB port.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: