szélesképernyős LCD-monitor

  szélesképernyős LCD-monitor

  Professzionálisan tervezve, profi felhasználóknak

  Arra terveztük, hogy a profik még hatékonyabbak lehessenek. A nagy, széles képernyős 200WP7 készülék jellemzői közé tartozik a kiváló panel, a legszélesebb megtekintési szögtartomány és a gyors válaszidő a kiváló képernyőteljesítményhez, valamint a SmartManage a LAN-alapú eszközkezeléshez. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Brilliance szélesképernyős LCD-monitor

51 cm-es (20"-es), WSXGA 200WP7ES/00 Hasonló termékek

Professzionálisan tervezve, profi felhasználóknak

 • A kettős bemenet mind a VGA, mind a DVI jelek fogadására képes

  A kettős bemenet mind a VGA, mind a DVI jelek fogadására képes

  A kettős bemenetnél csatlakozók állnak rendelkezésre a VGA és DVI jelek fogadásához is.

 • Fel van készítve a Windows Vistára

  A Philips a Vistára felkészített monitorjainak hála, a Windows új, kifinomult képvilágú és igényes operációs rendszere élénk színű, izgalmas képernyőkön jelenhet meg. A szórakozás élménye még átütőbb, az Ön termelékenysége pedig még nagyobb lesz. Hozzájárul számítógépes tevékenységének hatékonyabb vezérléséhez otthonában és az irodában, hiszen a munkához vagy a játékhoz szükséges adatokat gyorsan, hatékonyan és könnyedén megtekintheti, megtalálhatja és szervezheti.

 • WSXGA+, széles formátum, 1680x1050 felbontás az élesebb képekért

  A széles formátumú SXGA (Super Extended Graphics Array) a kijelzőre vonatkozó műszaki jellemző, amely mutatja, hogy a készülék 1680 x 1050-es felbontásra, vagyis körülbelül 1,7 millió képpont megjelenítésére alkalmas.

 • Legszélesebb, akár 178 fokos nézési szög

  A legszélesebb, akár 178 fokos nézési szög bármilyen irányból a legtisztább megjelenítést nyújtja.

 • A SmartManage kompatibilitás LAN-alapú eszközkezelést biztosít

  A SmartManage a megjelenítő eszközök állapotának megfigyelését, kezelését és ellenőrzését végző rendszer, amely segítségével távoli támogatás is nyújtható a nehézségekbe ütköző felhasználók számára, mindez a helyi hálózaton (LAN) keresztül.

 • Több kép és tartalom megjelenítése görgetés nélkül

  A megtekintési terület a képernyő látható és adatok megjelenítésére szolgáló része.

 • 90 fokos képernyőelforgatás és intelligens kábelelvezetés

  A Super Ergo alap olyan monitoralap, amely ergonómikus és kényelmes kijelzést, valamint intelligens kábelelvezetést tesz lehetővé. Az alap emberbarát magassága, billenthetősége, elforgathatósága és annak szöge, illetve mindezek beállíthatósága maximális kényelmet biztosítanak és enyhítik egy hosszú munkanap fáradalmait. Az intelligens kábelelvezetés megszünteti a kábelrengeteget és rendben tartja a munkahelyet, profi megjelenést kölcsönözve annak.

 • A képernyő elfordítható és billenthető az ideális nézési szög beállításához

  A képernyő elfordítás és billentés a talpba épített mechanizmus, amely lehetővé teszi a monitor elfordítását és előre-hátra billentését.

 • Könnyen állítható megjelenítési beállítások a Philips SmartControllal

  PC szoftver, mellyel teljesen testre szabhatók a megjelenítési beállítások. A Philips két lehetőséget is kínál a beállítások megváltoztatására. Az egyik a képernyőn megjelenő többszintű menü, a másik a Philips SmartControl szoftver, amellyel a megszokott módon állíthatók a különböző beállítások.

 • Nagysebességű USB 2.0 hub az egyszerű csatlakoztatásért

  Az USB (Universal Serial Bus) a számítógépek és perifériák csatlakoztatására szolgáló szabványos protokoll. Mivel az USB-technológia segítségével nagy sebesség és alacsony költségek mellett valósítható meg az adatátvitel, ez vált a perifériák számítógéphez csatlakoztatásának legkedveltebb módszerévé. A képernyőn található USB 2.0 hub kényelmesen hozzáférhető, könnyedén használható nagysebességű csatlakozó, amely programok, adatok, digitális média vagy zenei fájlok beolvasására, írására, betöltésére és továbbítására szolgál számítógépekre, számítógépekről, illetve számítógépek és egy vagy több USB-eszköz között.

 • Egyszerű plug and play DVI az igazi digitális élményért

  A termékhez mellékelt DVI kábel tartozik, amely kiváló minőségű digitális megjelenítést tesz lehetővé.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: