sztereó TV

  sztereó TV

  Fokozza a vizuális élményt

  A 21"-es TV egyesíti önmagában a jó képminőséget és a két beépített hangszórón át érkező sztereó hangzást. A Crystal clear technológia nagyobb kontrasztot ad a képekhez, az oldalsó csatlakozóaljzatok pedig könnyen elérhetők. A televíziókészülék teletexttel rendelkezik. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fokozza a vizuális élményt

a Crystal Clear segítségével

 • Black Matrix képcső a jobb kontraszt eléréséhez

  A kép kontrasztját a Black Matrix képcső még nappali fénynél is élvezhetővé teszi.

 • A Crystal Clear megnöveli a kép mélységét

  A Contrast plus (kontrasztnövelés) és színkiemelés kombinálásával a Crystal Clear jelentős képmélység-növekedést biztosít.

 • NICAM Digital Stereo az éles, tiszta sztereó hangért

  Néhány országban, például Nagy-Britanniában és Belgiumban a TV adás NICAM digitális sztereó rendszerben érkezik, ami zajra és jelcsökkenésre szinte teljesen érzéketlen, CD minőségű hangzást biztosít. Az adás monó, sztereó és Dolby Pro Logic lehet. A készülék integrált hangolóegysége mindegyik NICAM jel vételére képes.

 • Plug & Play a könnyebb telepítéshez

  A „Plug & Play” segítségével anélkül telepíthető, szerelhető be és vehető használatba az új alkatrész, hogy bajlódni kellene bármilyen bonyolult telepítési folyamattal vagy technikai felméréssel.

 • Smart Picture és Smart Sound a vizuális élmény személyre szabásához

  A Philips programozott Smart Picture és Smart Sound módja a távvezérlő egyetlen gombjával kényelmesen elérhető. A számos kép- és hangbeállítási mód közül kiválaszthatja az Ön számára optimálisat.

 • A Teletext gazdag információ forrást jelent

  A Teletext a legtöbb európai szolgáltató által használt rendszer, amely sokféle információt közvetít. Ehhez az információhoz csak Teletext dekóderrel rendelkező készülékkel juthat hozzá.

 • Oldalsó sztereó AV és fejhallgató-csatlakozók

  Az oldalt elhelyezett sztereó AV és fejhallgató csatlakozók külső eszközök, például audió berendezések, videokamerák kényelmes csatlakoztatását teszik lehetővé. Így juthat a legkönnyebben extra hangélményhez, vagy merülhet el teljesen a játék élvezetében.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: