sztereó TV

  sztereó TV

  Fokozza a vizuális élményt

  A 21''-es Real Flat TV-t nagy kontraszt, torzításmentes, nappal is jól látható kép jellemzi. A Crystal Clear technológia nagyobb kontrasztot ad a képeknek, az oldalsó csatlakozóaljzatok pedig könnyen elérhetők. A televíziókészülék 10 oldalas teletexttel rendelkezik. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Fokozza a vizuális élményt

a Crystal Clear segítségével

 • A Real Flat képcső-technológia életszerű képet nyújt

  A laposabb képcső nagyobb megtekintési szöget tesz lehetővé, és csökkenti a tükröződést a legtökéletesebb kép érdekében.

 • A Crystal Clear megnöveli a kép mélységét

  A Contrast plus (kontrasztnövelés) és színkiemelés kombinálásával a Crystal Clear jelentős képmélység-növekedést biztosít.

 • NICAM Digital Stereo az éles, tiszta sztereó hangért

  Néhány országban, például Nagy-Britanniában és Belgiumban a TV adás NICAM digitális sztereó rendszerben érkezik, ami zajra és jelcsökkenésre szinte teljesen érzéketlen, CD minőségű hangzást biztosít. Az adás monó, sztereó és Dolby Pro Logic lehet. A készülék integrált hangolóegysége mindegyik NICAM jel vételére képes.

 • Plug & Play a könnyebb telepítéshez

  A „Plug & Play” segítségével anélkül telepíthető, szerelhető be és vehető használatba az új alkatrész, hogy bajlódni kellene bármilyen bonyolult telepítési folyamattal vagy technikai felméréssel.

 • Smart Picture és Smart Sound a vizuális élmény személyre szabásához

  A Philips programozott Smart Picture és Smart Sound módja a távvezérlő egyetlen gombjával kényelmesen elérhető. A számos kép- és hangbeállítási mód közül kiválaszthatja az Ön számára optimálisat.

 • 10 oldalas Smart Text a teletext gyors eléréséhez.

  A teletext egy általánosan használt rendszer, melyet a legtöbb tévéadó sugároz. A 10 oldalas smart text szolgáltatás a lapváltásoknál gyors adatelérést biztosít.

 • Oldalsó sztereó AV és fejhallgató-csatlakozók

  Az oldalt elhelyezett sztereó AV és fejhallgató csatlakozók külső eszközök, például audió berendezések, videokamerák kényelmes csatlakoztatását teszik lehetővé. Így juthat a legkönnyebben extra hangélményhez, vagy merülhet el teljesen a játék élvezetében.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: