szélesképernyős LCD-monitor

  szélesképernyős LCD-monitor

  A legelső SmartAccessory monitor

  A legelső SmartAccessory monitorral személyre szabhatja és rendben tarthatja munkahelyét. A SmartImage a lehető legjobb LCD-teljesítményt biztosítja. A mindezzel rendelkező, rendkívül széles képernyős 220CW8 készülék utolérhetetlen kényelmet nyújt. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

szélesképernyős LCD-monitor

22"-es, széles, WSXGA+ 220CW8FB/00 Hasonló termékek

A legelső SmartAccessory monitor

 • SmartImage: Optimalizált, felhasználóbarát megjelenítés

  SmartImage: Optimalizált, felhasználóbarát megjelenítés

  A SmartImage egy különleges, élvonalbeli Philips technológia, mely elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat. Az Ön által kiválasztott módszer alapján a SmartImage a tökéletes megjelenítés érdekében dinamikusan állítja a képek és videók kontrasztját, a színek telítettségét és az élességet, mindezt azonnal, egyetlen gombnyomásra.

 • SmartContrast: Az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  SmartContrast: Az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  A SmartContrast egy olyan Philips által kifejlesztett technológia, amely elemzi a megjelenített tartalmakat, automatikusan beállítja a színeket, és vezérli a háttérvilágítást a kontraszt dinamikus javításához a legjobb digitális álló- és mozgóképek megjelenítése érdekében, vagy játék közben a sötét színárnyalatok megjelenítésekor. Gazdaságos üzemmód választásakor beállítja a kontrasztot és finomhangolja a háttérvilágítást a mindennap használt irodai alkalmazások megfelelő megjelenítése és az alacsonyabb energiafogyasztás érdekében.

 • Optimális válaszidő a különböző megtekintési követelményekhez

  Optimális válaszidő a különböző megtekintési követelményekhez

  A SmartResponse egy különleges Philips technológia, mely beállítja a válaszidőt az alkalmazási követelményekhez, így gyorsabb válaszidőt biztosít a játékhoz és videókhoz, és jobb színtelítettséget kínál a fényképek és állóképek megtekintéséhez.

 • SmartAccessory a munkahely személyre szabásához és szervezéséhez

  SmartAccessory a munkahely személyre szabásához és szervezéséhez

  A SmartAccessory innovatív és kényelmes megoldás a perifériák (pl. webkamera) és irodaszerek egyszerű és rugalmas rögzítésére a monitorkerethez. Így munkahelye tiszta és rendezett marad. Az általános illesztővel rendelkező, többfunkciós csipeszek a monitorkeretre rögzíthetők, és fel–le, illetve balra és jobbra mozgathatók, praktikus elhelyezést biztosítva az irodaszertartóknak és kisebb perifériáknak (pl. webkamera). A munkához szükséges és személyes tárgyak kényelmes elhelyezése szemmagasságban, karnyújtásnyira.

 • USB-port a kényelmes perifériacsatlakoztatás érdekében

  USB-port a kényelmes perifériacsatlakoztatás érdekében

  Az USB port biztosítja, hogy „plug and play” multimédiaeszközei, mint pl. USB memória, fényképezőgép, hordozható HDD, webkamera, PDA, nyomtató és még sok más, USB kapcsolatot lehetővé tevő készülék esetében a csatlakoztatás egyszerű legyen. A monitoron található, kényelmes elhelyezésű USB 2.0 port lehetővé teszi, hogy USB 2.0 jelek áthaladjanak a számítógépen. Vegye figyelembe, hogy több készülék, mint pl. a fényképezőgép és a HDD bekapcsolt állapotban kell legyen, mivel magasabb az áramfelvételük, mint amekkorát a monitor USB portja biztosítani képes.

 • Nagyméretű, széles képernyő: IM funkció, levélírás, videók egyetlen képernyőn

  Egy széles képernyő tágabb látómezőt biztosít, hogy több információt, szórakoztató tartalmat jeleníthessen meg, így többet szórakozhat és többet végezhet.

 • DVI-D bemenet és HDCP támogatás

  A HDCP (nagy sávszélességű digitális tartalomvédelem) a DVI-csatlakozóba beépített másolásvédelmi rendszer, amely elősegíti a jogvédett tartalmak jogellenes másolásának felszámolását. A HDCP a kódolt tartalmú adathordozók, például filmek és koncertek lejátszását teszi lehetővé. Védelmet nyújt a jogtalan felhasználás ellen, és csak a jogtiszta példányok lejátszását engedi.

 • A PerfecTune technológia csúcsminőségű LCD-kijelzőket biztosít

  A PerfectTune a Philips iparágvezető, szabadalmazott vizsgálati és algoritmus-technológiája monitorok beállításához és finomhangolásához. A mindenre kiterjedő folyamat a Microsoft Vista követelményeinél négyszerte szigorúbb szabványnak megfelelő, tökéletes kijelzőteljesítményt biztosít – nem csupán néhány mintapéldánynak, hanem minden egyes monitornak, amely elhagyja a gyárat. Csak a Philips teszi meg mindezt azért, hogy minden monitora a legpontosabb színhűséget és megjelenítési minőséget nyújtsa.

 • Fel van készítve a Windows Vistára

  A Philips a Vistára felkészített monitorjainak hála, a Windows új, kifinomult képvilágú és igényes operációs rendszere élénk színű, izgalmas képernyőkön jelenhet meg. A szórakozás élménye még átütőbb, az Ön termelékenysége pedig még nagyobb lesz. Hozzájárul számítógépes tevékenységének hatékonyabb vezérléséhez otthonában és az irodában, hiszen a munkához vagy a játékhoz szükséges adatokat gyorsan, hatékonyan és könnyedén megtekintheti, megtalálhatja és szervezheti.

 • Kényelmes kijelzőteljesítmény-beállítás a SmartControl II programmal

  A SmartControl II monitoralapú szoftver könnyen használható képernyőn megjelenő grafikus felülettel rendelkezik, amely segít a következő műveletekben: felbontás finomhangolása, színbeállítás és más kijelzőbeállítások, pl. fényerő, kontraszt, óra és fázis, helyzet, RGB, fehérpont, valamint – a beépített hangszórókkal rendelkező típusokon – hangerő szabályozása.

 • Az Ön biztonsága érdekében: Aerospace kompozit tűzálló burkolat

  A PC/ABS műanyag-kompozit az iparág legellenállóbb lángálló burkolóanyaga. A gépjárműipar és az űrutazás modern kívánalmaihoz kifejlesztett műanyagot tűzérzékelőknél is használják. Megfelel a szigorú tűzvédelmi biztonsági szabványoknak.

 • TCO'06 megfelelőség a jobb multimédiás élményhez

  TCO'06 – a monitorok megfelelnek a TCO (Svéd Hivatásos Munkavállalók Szövetsége) által létrehozott ergonómiai, környezeti és egészségügyi szabványoknak. A minden eddiginél szigorúbb TCO'06 szabvány tartalmazza a vizuális ergonómiára vonatkozó követelményeket, egészségügyi megfontolásokat és a jó minőségű termékeket jellemző egyéb funkciókat multimédiás kijelzők esetén. A TCO'06-nak megfelelő kijelzők műszaki jellemzői kielégítik vagy túlteljesítik a vizuális ergonómiára, a kibocsátásra és az energiatakarékosságra vonatkozó TCO'06 szabványokat.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: