szélesképernyős LCD-monitor

  szélesképernyős LCD-monitor

  Kiváló minőségű, kedvező árú, széles képernyős monitor

  A Vista-kompatibilis 220VW9 modell egyszerű, könnyen használható és megbízható teljesítményű széles képernyős monitor. Alapvető szolgáltatásokat nyújt, borsos árú extrák nélkül, de jottányit sem engedve a minőségből. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

szélesképernyős LCD-monitor

22"-es, széles, WSXGA+ 220VW9FB/62 Hasonló termékek

Kiváló minőségű, kedvező árú, széles képernyős monitor

 • Energy Star az energiatakarékos működésért és az alacsony fogyasztásért

  Energy Star az energiatakarékos működésért és az alacsony fogyasztásért

  Az Energy Star feliratú háztartási elektronikai termékeket a kisebb energiafelhasználás jellemzi; megtakarítást tesznek lehetővé és csökkentik a környezetszennyezést. Az Energy Star kompatibilitású termékek ténylegesen 1 wattnál is kevesebb energiát használnak fel készenléti üzemmódban. Energy Star partnerként, a Philips által gyártott termékek megfelelnek az Energy Star energiatakarékossági követelményeinek. Mindezt az újszerű készenléti áramkörök és a hatékony alapanyagokból készülő alkatrészek szigorú kiválasztása szavatolja.

 • Az sRGB gondoskodik a kijelző és a nyomtatás színegyezéséről

  Az sRGB gondoskodik a kijelző és a nyomtatás színegyezéséről

  Az sRGB egy iparági szabvány, amely biztosítja a lehető legmagasabb szintű egyezőséget a képernyőn megjelenő színek és a lenyomatok színei között.

 • A széles képernyős LCD-monitoron egyszerre több tartalmat jeleníthet meg gördítés nélkül

  A széles képernyős kialakítás nagyobb képoldalarányt is nyújt, hogy több információ jelenhessen meg.

 • 5 ms gyors válaszidő

  A be- és kikapcsolási válaszidő a folyadékkristályos cella számára szükséges idő, hogy az aktív (fekete) állapotból inaktív (fehér), majd ismét vissza aktív (fekete) állapotba váltson. Egysége a milliszekundum. Minél gyorsabb, annál jobb: az alacsonyabb válaszidő-érték gyorsabb átmenetet jelent, ezért kevesebb látható képhibával jár a szöveges és a grafikus átmenetek kijelzésekor. A be- és kikapcsolási válaszidő fontosabb érték az üzleti tartalmak kijelzésekor, mint a dokumentumok, grafikonok és fotók esetében.

 • WSXGA+, széles formátum, 1680x1050 felbontás az élesebb képekért

  A széles formátumú SXGA (Super Extended Graphics Array) a kijelzőre vonatkozó műszaki jellemző, amely mutatja, hogy a készülék 1680 x 1050-es felbontásra, vagyis körülbelül 1,7 millió képpont megjelenítésére alkalmas.

 • Fel van készítve a Windows Vistára

  A Philips a Vistára felkészített monitorjainak hála, a Windows új, kifinomult képvilágú és igényes operációs rendszere élénk színű, izgalmas képernyőkön jelenhet meg. A szórakozás élménye még átütőbb, az Ön termelékenysége pedig még nagyobb lesz. Hozzájárul számítógépes tevékenységének hatékonyabb vezérléséhez otthonában és az irodában, hiszen a munkához vagy a játékhoz szükséges adatokat gyorsan, hatékonyan és könnyedén megtekintheti, megtalálhatja és szervezheti.

 • Megfelel a környezetvédelmi RoHS szabványoknak

  A Philips képernyőtermékeit a veszélyes anyagokra vonatkozó szigorú korlátozó előírások (RoHS) figyelembevételével fejleszti és gyártja, melyek tiltják a környezetre káros ólom és egyéb mérgező anyagok használatát.

 • A képernyő ideális, személyre szabott szögbe forgatható

  A beállítható billenés: a képernyő a talapzatán előre és hátra dönthető annak érdekében, hogy akik órákig dolgoznak számítógépük előtt, beállíthassák a számukra megfelelő nézési szöget, és kényelmesen használhassák készüléküket.

 • A beépített áramellátás miatt nem szükséges külső adapter

  A beépített áramellátás a kijelző házába épített adapter, amely kiküszöböli a nagyméretű külső adaptert.

 • Kensington lopásgátló zár - a fokozott biztonságért

  A keret kialakításának köszönhetően a képernyő fix tárgyakhoz rögzíthető, ami további védelmet jelent a lopás ellen.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: