Szélesképernyős LCD-monitor

  Szélesképernyős LCD-monitor

  HDMI nagyfelbontású videóhoz

  Nagyfelbontású média élmény! A nagy, széles képernyős 220XW8 készülék különleges teljesítményt nyújt nagyszerű kényelmi funkciókkal. HDMI és SPDIF gondoskodik a kitűnő hang- és képélményről. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

HDMI nagyfelbontású videóhoz

 • SmartImage: Optimalizált, felhasználóbarát megjelenítés

  SmartImage: Optimalizált, felhasználóbarát megjelenítés

  A SmartImage egy különleges, élvonalbeli Philips technológia, mely elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat. Az Ön által kiválasztott módszer alapján a SmartImage a tökéletes megjelenítés érdekében dinamikusan állítja a képek és videók kontrasztját, a színek telítettségét és az élességet, mindezt azonnal, egyetlen gombnyomásra.

 • SmartContrast: Az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  SmartContrast: Az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  SmartContrast a Philips technológiájának neve, amely elemzi a megjelenített tartalmat, automatikusan módosítja a színeket, és vezérli a háttérvilágítás erősségét a kontraszt dinamikus javítása, a legjobb digitális képek és az optimális kontraszt érdekében, valamint a még jobb szórakozásért videofelvételek megtekintése és játék közben, sötét színárnyalatok megjelenítésekor. Gazdaságos üzemmód választásakor beállítja a kontrasztot és finomhangolja a háttérvilágítást a mindennap használt irodai alkalmazások megfelelő megjelenítése és az alacsonyabb energiafogyasztás érdekében.

 • Optimális válaszidő a különböző megtekintési követelményekhez

  Optimális válaszidő a különböző megtekintési követelményekhez

  A SmartResponse egy különleges Philips technológia, mely beállítja a válaszidőt az alkalmazási követelményekhez, így gyorsabb válaszidőt biztosít a játékhoz és videókhoz, és jobb színtelítettséget kínál a fényképek és állóképek megtekintéséhez.

 • SmartAccessory a munkahely személyre szabásához és szervezéséhez

  SmartAccessory a munkahely személyre szabásához és szervezéséhez

  A SmartAccessory innovatív és kényelmes megoldás a perifériák (pl. webkamera) és irodaszerek egyszerű és rugalmas rögzítésére a monitorkerethez. Így munkahelye tiszta és rendezett marad. Az általános illesztővel rendelkező, többfunkciós csipeszek a monitorkeretre rögzíthetők, és fel–le, illetve balra és jobbra mozgathatók, praktikus elhelyezést biztosítva az irodaszertartóknak és kisebb perifériáknak (pl. webkamera). A munkához szükséges és személyes tárgyak kényelmes elhelyezése szemmagasságban, karnyújtásnyira.

 • USB-port a kényelmes perifériacsatlakoztatás érdekében

  USB-port a kényelmes perifériacsatlakoztatás érdekében

  Az USB port biztosítja, hogy „plug and play” multimédiaeszközei, mint pl. USB memória, fényképezőgép, hordozható HDD, webkamera, PDA, nyomtató és még sok más, USB kapcsolatot lehetővé tevő készülék esetében a csatlakoztatás egyszerű legyen. A monitoron található, kényelmes elhelyezésű USB 2.0 port lehetővé teszi, hogy USB 2.0 jelek áthaladjanak a számítógépen. Vegye figyelembe, hogy több készülék, mint pl. a fényképezőgép és a HDD bekapcsolt állapotban kell legyen, mivel magasabb az áramfelvételük, mint amekkorát a monitor USB portja biztosítani képes.

 • HDMI-re felkészített, egy vezetékes video- és audioátvitel a kifogástalan minőségért

  A HDMI-re felkészített készülék minden szükséges hardverrel rendelkezik a nagyfelbontású multimédia-interfész (HDMI) bemenet elfogadásához; a kiváló minőségű video- és audiojelek mind egyetlen kábelen át számítógépről vagy akárhány AV forrásról (beltéri egységek, DVD lejátszók és A/V receiverek is) kerülnek továbbításra.

 • Megbízható audió koaxiális SPDIF csatlakozóval

  Az SPDIF koaxiális kábel a digitális audió eszközök csatlakoztatásának egyik legmegbízhatóbb módja.

 • Nagyméretű, széles képernyő: IM funkció, levélírás, videók egyetlen képernyőn

  Egy széles képernyő tágabb látómezőt biztosít, hogy több információt, szórakoztató tartalmat jeleníthessen meg, így többet szórakozhat és többet végezhet.

 • ActiveBright a fokozott fényerőért és a borotvaéles színekért

  Az ActiveBright a lenyűgöző, borotvaéles színekkel és a multimédiás szórakoztatás terén legkiválóbbnak számító széles megtekintési szögtartománnyal a nagyfelbontású televíziókra jellemző minőséget nyújtja.

 • Kényelmes kijelzőteljesítmény-beállítás a SmartControl II programmal

  A SmartControl II monitoralapú szoftver könnyen használható képernyőn megjelenő grafikus felülettel rendelkezik, amely segít a következő műveletekben: felbontás finomhangolása, színbeállítás és más kijelzőbeállítások, pl. fényerő, kontraszt, óra és fázis, helyzet, RGB, fehérpont, valamint – a beépített hangszórókkal rendelkező típusokon – hangerő szabályozása.

 • Élvezze a beépített hangsugárzók nyújtotta multimédiás élményt!

  Hangszórók a kijelzőbe építve.

 • Hallgassa külső audió eszközök zenéit kikapcsolt számítógép mellett is

  A beépített fejlett firmware akkor is képes működtetni a külső eszköz, például hordozható kazettás magnó, CD vagy MP3 lejátszó hangkimenetét, ha nem érkezik videojel.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: