LCD monitor, LED háttérvilágítás

  LCD monitor, LED háttérvilágítás

  Nagyszerű televízió-nézési élmény a Full HD LED monitorral

  Élvezze a Philips Motivo Full HD kijelző kínálta nagyszerű multimédiás élményt. A digitális TV-hangolóegységgel, HDMI bemenettel és erőteljes hangzással kombinált készülék kitűnő választás. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LCD monitor, LED háttérvilágítás

Motivo, 21, 5"-es (54, 6 cm-es), Full HD kijelző 221TE4LB1/00 Hasonló termékek

Nagyszerű televízió-nézési élmény a Full HD LED monitorral

DTV hangolóegységgel

 • 1920x1080p felbontású Full HD LCD-kijelző

  1920x1080p felbontású Full HD LCD-kijelző

  A Full HD képernyő széles képernyős felbontása 1920 x 1080p. Ez a HD források esetén elérhető legnagyobb felbontás a legjobb képminőséget eredményezi. A bármilyen forrásról érkező 1080p jeleket támogató rendszer a jövőben is megállja a helyét; együttműködik a Blu-ray forrással és a HD játékkonzolokkal is. A továbbfejlesztett jelfeldolgozás jóvoltából a korábbinál jobb jelminőség és felbontás használata támogatott. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű képet ad.

 • 20000000:1 SmartContrast arány az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  20000000:1 SmartContrast arány az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  A síkképernyős LCD-kijelzőktől elvárható, hogy a legnagyobb kontrasztot és a legélénkebb képeket produkálják. A Philips által nyújtott fejlett képfeldolgozás, az egyedülálló elsötétítő és háttérvilágítás-fokozó technológiával együtt élénk képeket hoz létre. A dinamikus kontraszt funkció a kiváló feketeszinttel, és a sötét árnyalatok és színek pontos leképezésével megnöveli a kontrasztot. Ragyogó, élethű képet ad, nagy kontraszt és élénk színek mellett.

 • SmartPicture, az optimális megjelenítésért

  SmartPicture, az optimális megjelenítésért

  A SmartPicture egy különleges, élvonalbeli Philips technológia, amely elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat, és gondoskodik az optimalizált megjelenítésről. Ez a felhasználóbarát kezelőfelület lehetővé teszi a különböző alkalmazásoknak leginkább megfelelő mód kiválasztását: Iroda, Képek, Szórakozás, Gazdaságos stb. A választás alapján a SmartPicture dinamikusan optimalizálja a kontrasztot, a színtelítettséget és az élességet az állóképek és a videók tökéletes megjelenítése érdekében. A Gazdaságos mód jelentős energiamegtakarítást biztosít az Ön számára. Mindez az Ön rendelkezésére áll, azonnal, egyetlen gombnyomásra.

 • Incredible Surround bővített hangdimenzió a hang nagyobb élvezetéhez

  Incredible Surround bővített hangdimenzió a hang nagyobb élvezetéhez

  Az Incredible Surround a Philips hangzás-technológiája, amely drámai módon felnagyítja a hangteret, hogy elmerülhessen a hangzásban. A legfejlettebb elektronikus fáziseltolás felhasználása segítségével az Incredible Surround úgy keveri a jobbról és a balról érkező hangokat, hogy a két hangszóró között megnő a virtuális távolság. Ez a nagyobb távolság nagyban megnöveli a sztereó hatást, és természetesebb hangdimenziót hoz létre. Az Incredible Surround segítségével teljes surround hatást érzékelhet, amelyben nagyobb a tér mélysége és szélessége további hangszórók használata nélkül.

 • HDMI-re felkészített kialakítás a Full HD szórakozásért

  HDMI-re felkészített kialakítás a Full HD szórakozásért

  Egy HDMI-re felkészített készülék minden szükséges hardverrel rendelkezik a nagy felbontású multimédia-interfész (HDMI - High-Definition Multimédia Interface) bemenet fogadásához. HDMI-kábel segítségével kiváló minőségű videó és audió továbbítható egyetlen kábelen keresztül, számítógépről vagy akármennyi AV forrásról (beltéri egységek, DVD lejátszók, A/V receiverek és videokamerák).

 • LED technológia a természetesen színekhez

  A fehér LED félvezető eszközök rövidebb idő alatt érik el teljes fényüket. A higanymentes LED-ek környezetbarát újrahasznosítást és hulladékkezelést biztosítanak. A LED-ek az LCD háttérvilágításának jobb fényerő-szabályozását teszik lehetővé, ami kiemelkedően magas kontrasztarányt eredményez. Ráadásul kifogástalan színhűséget, valamint a képernyő teljes felületén kiegyenlített fényerőt nyújtanak Önnek.

 • A PC monitoron beépített TV-hangolóegységgel nézheti a televíziót

  A monitorban beépített digitális televízió-hangolóegység található, így képes a különböző forrásokból érkező TV-jelek vételére és kiváló minőségű megjelenítésére.

 • A SmartSound kiválasztja a tökéletes audioteljesítményhez megfelelő módot

  A SmartSound lehetővé teszi Ön számára, hogy különböző módok közül választhasson, pl. Film, Játékok, Zene stb., automatikusan aktiválva az előre megadott frekvenciákat az adott funkcióhoz tartozó hangzás tökéletesítése érdekében.

 • USB az MP3 hangfájlok és a JPEG képek fantasztikus minőségű lejátszásához

  Az USB multimédia-csatlakozó közvetlen hozzáférést biztosít JPEG képekhez és MP3 formátumú zenéhez, számítógép használata nélkül. Csatlakoztassa az USB eszközt közvetlenül a monitorhoz, és a mellékelt távvezérlővel a képernyőn egyszerűen megjeleníthető, felhasználóbarát tartalomböngésző segítségével azonnal élvezheti is kedvenc zenéjét vagy fényképeit.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: