szélesképernyős LCD-monitor

  szélesképernyős LCD-monitor

  Professzionális megjelenítés, kimagasló teljesítmény

  Nagy felbontás, olvasható betűméret, nagyobb megtekintési terület, és rendkívül széles színtartomány, amellyel a színvisszaadás természetessége és pontossága akár 102%-os is lehet. A Windows Vista-kompatibilis Philips 240PW9 monitorral valóban felpörgetheti vállalata teljesítményét. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Brilliance szélesképernyős LCD-monitor

61 cm-es (24"-es), széles, WUXGA 240PW9ES/00 Hasonló termékek

Professzionális megjelenítés, kimagasló teljesítmény

 • SmartImage: optimalizált, felhasználóbarát megjelenítés

  SmartImage: optimalizált, felhasználóbarát megjelenítés

  A SmartImage egy különleges, élvonalbeli Philips technológia, amely elemzi a képernyőn megjelenített tartalmat, és gondoskodik az optimalizált megjelenítésről. Ez a felhasználóbarát kezelőfelület lehetővé teszi a különböző alkalmazásoknak leginkább megfelelő mód kiválasztását: Iroda, Képek, Szórakozás, Gazdaságos stb. A választás alapján a SmartImage dinamikusan optimalizálja a kontrasztot, a színtelítettséget és az élességet a képek és a videók tökéletes megjelenítése érdekében. A Gazdaságos mód jelentős energiamegtakarítást biztosít az Ön számára. Mindez az Ön rendelkezésére áll, azonnal, egyetlen gombnyomásra.

 • Természetes, pontos színvisszaadás

  Természetes, pontos színvisszaadás

  A WideColor olyan különleges LCD-monitor, amely kombinálja a széles színtartomány, a hidegkatód-technika, a fluoreszcens háttérvilágítás és a csúcsminőségű feldolgozás nyújtotta előnyöket, ezáltal a hagyományos LCD-képernyők által produkált 72%-os NTSC-színtartományt több, mint 102%-osra képes növelni, jelentősen javítva ezzel a színek tisztaságát és telítettségét; így a képernyőn megjelenő színek természetes, ragyogó hatást keltenek.

 • SmartContrast: Az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  SmartContrast: Az elképesztően gazdag fekete árnyalatokhoz

  A SmartContrast egy olyan Philips által kifejlesztett technológia, amely elemzi a megjelenített tartalmakat, automatikusan beállítja a színeket, és vezérli a háttérvilágítást a kontraszt dinamikus javításához a legjobb digitális álló- és mozgóképek megjelenítése érdekében, vagy játék közben a sötét színárnyalatok megjelenítésekor. Gazdaságos üzemmód választásakor beállítja a kontrasztot és finomhangolja a háttérvilágítást a mindennap használt irodai alkalmazások megfelelő megjelenítése és az alacsonyabb energiafogyasztás érdekében.

 • A kettős bemenet mind a VGA, mind a DVI jelek fogadására képes

  A kettős bemenet mind a VGA, mind a DVI jelek fogadására képes

  A kettős bemenetnél csatlakozók állnak rendelkezésre a VGA és DVI jelek fogadásához is.

 • Egyszerű képformátum-szabályozás: váltás a széles képernyős és a 4:3 formátum között

  Egyszerű képformátum-szabályozás: váltás a széles képernyős és a 4:3 formátum között

  A képernyőn megjelenő Philips egyszerű képformátum-szabályozó a 4:3 formátum és a széles képernyős formátum közötti váltásra szolgál. A cél a megjelenített tartalomhoz illő képoldalarány megválasztása: így görgetés nélkül dolgozhat széles dokumentumokkal, vagy torzulásmentesen nézheti a széles képernyős formátumra tervezett médiatartalmat, illetve natív módú megjelenítésben élvezheti a 4:3 arányú tartalmat.

 • 1920 x 1200 képpontos felbontás: két egymás melletti A4-es oldal szerkesztéséhez ideális

  Az Ultra Extended Graphics Array széles formátuma 1920 x 1200-as felbontás, azaz körülbelül 2,3 millió képpont megjelenítésére képes.

 • DVI-D bemenet és HDCP támogatás

  A HDCP (nagy sávszélességű digitális tartalomvédelem) a DVI-csatlakozóba beépített másolásvédelmi rendszer, amely elősegíti a jogvédett tartalmak jogellenes másolásának felszámolását. A HDCP a kódolt tartalmú adathordozók, például filmek és koncertek lejátszását teszi lehetővé. Védelmet nyújt a jogtalan felhasználás ellen, és csak a jogtiszta példányok lejátszását engedi.

 • Kényelmes kijelzőteljesítmény-beállítás a SmartControl II programmal

  A SmartControl II monitoralapú szoftver könnyen használható képernyőn megjelenő grafikus felülettel rendelkezik, amely segít a következő műveletekben: felbontás finomhangolása, színbeállítás és más kijelzőbeállítások, pl. fényerő, kontraszt, óra és fázis, helyzet, RGB, fehérpont, valamint – a beépített hangszórókkal rendelkező típusokon – hangerő szabályozása.

 • A környezetbarát kialakítás megóvja az erőforrásokat és csökkenti az üzemeltetési költségeket

  A környezetbarát kialakítás a kijelző környezettudatos tervezésén, a fogyasztás minimalizálásán, a csomagolóanyagok mennyiségének csökkentésén, és a veszélyes anyagok kiküszöbölésén alapul. A fenntarthatóság és a csökkentett környezeti hatások iránti elkötelezettségünk eredményeként lehetővé tesszük vásárlóink számára hogy egyszerű, de mégis felelős döntéseket hozhassanak egyes termékek megvásárlásakor, mivel termékeink teljes élettartamuk során a környezetbarát választást testesítik meg.

 • 90 fokos képernyőelforgatás és intelligens kábelelvezetés

  A Super Ergo alap olyan monitoralap, amely ergonómikus és kényelmes kijelzést, valamint intelligens kábelelvezetést tesz lehetővé. Az alap emberbarát magassága, billenthetősége, elforgathatósága és annak szöge, illetve mindezek beállíthatósága maximális kényelmet biztosítanak és enyhítik egy hosszú munkanap fáradalmait. Az intelligens kábelelvezetés megszünteti a kábelrengeteget és rendben tartja a munkahelyet, profi megjelenést kölcsönözve annak.

 • Extra széles szögben nézhető képernyő: 178 fokos nézési szög a még nagyobb pontosságért

  A legszélesebb, akár 178 fokos nézési szög bármilyen irányból a legtisztább megjelenítést nyújtja.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: