Slim LED TV

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/2/24phh5210_88/24phh5210_88_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Slim LED TV

  Slim LED TV

  Tökéletesen illik bárhová. Az 5210-es sorozatú, Digital Crystal Clear rendszerű Slim LED TV minden olyan funkcióval rendelkezik, melyet egy minőségi Philips TV-től elvár. Vékony vonalvezetése és letisztult fehér kerete az otthona bármelyik helyiségét még barátságosabbá varázsolja Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

5200 series Slim LED TV

60 cm-es (24"-es), LED TV, DVB-T/C 24PHH5210/88 Hasonló termékek

Slim LED TV

Digital Crystal Clear rendszerrel

 • 100 Hz-es PMR az éles mozgóképekért

  100 Hz-es PMR az éles mozgóképekért

  A Perfect Motion Rate a Philips kijelzőtechnológiát a fejlett videofeldolgozással ötvözi minden egyes képkocka minőségének javítása érdekében. Legyen szó játékokról, nagy sebességű sporteseményekről vagy akciófilmekről, tökéletes élességet és a lehető legegyenletesebb mozgóképeket biztosít az Ön számára.

 • USB a multimédia-lejátszáshoz

  USB a multimédia-lejátszáshoz

  Ossza meg élményeit. Csatlakoztasson USB memóriát, digitális kamerát, MP3 lejátszót vagy más multimédiás eszközt a TV-készüléken található USB portra, és élvezze a fényképeket, videókat és zenefájlokat a könnyen használható, képernyőn megjelenő tartalomböngészővel.

 • Az elegáns fehér szín friss, modern külsőt kölcsönöz minden szobának

  Tisztában vagyunk vele, hogy Ön olyan kisképernyős TV-t szeretne, amelynek kinézete éppoly nagyszerű, mint a teljesítménye. Ezért a formatervező csapatunk a finom fehér színű elegáns keretet és a csiszolt fémborítást párosította az újszerű, modern küllem kialakításához, amely bármilyen helyiségbe nagyszerűen illik.

 • Kis méretű hordozható TV: úgy tervezték, hogy ott legyen, ahol szórakozni kívánnak

  Stílusos, kis méretű és könnyű. A kis méretű képernyőn akár a konyhában megnézheti kedvenc műsorait, vagy a garázsban dolgozva a legfrissebb híreket, vagy a kerti partin megtudhatja a legfrissebb sporteredményeket. Ennek a hordozható TV-nek az a dolga, hogy szórakoztasson!

 • Az ultrakeskeny keret révén nagyobb képet élvezhet

  A hagyományos TV-k kerete úgy körbefogja a képernyőt, mint egy képkeret. A mi ultrakeskeny keretünk modern és vékony, így nagyobb képet élvezhet.

 • Digital Crystal Clear: pontosság, amit másokkal is meg kell osztani

  A Philips által megalkotott Digital Crystal Clear rendszer bármilyen forrásból származó képet természetesen jelenít meg. Ha elmerül kedvenc szappanoperájában, a hírekben, vagy áthívja barátait egy videó megtekintésére, minden műsort optimális kontraszttal, színekben és élességgel élvezhet.

 • 2 HDMI bemenet Easylink funkcióval az integrált csatlakoztathatóságért

  Szüntesse meg a kábelrengeteget: a kép- és hangjeleket továbbítsa egyetlen HDMI kábelen a készülékekről a TV-re. A HDMI tömörítetlen jeleket visz át, így a legjobb minőséget biztosítja a forrástól a képernyőig. A Philips Easylink használata esetén a TV, a DVD, a Blu-ray, a beltéri vevőegység vagy a házimozi-rendszer legtöbb funkcióját egyetlen távvezérlővel működtetheti.

 • A PC bemenet segítségével TV-jét PC monitorként használhatja

  Használja TV-jét monitorként. Csak csatlakoztasson egy VGA kábelt, és máris működik.

Összes specifikációt mutat
 • Az elektronikus műsorfüzet (EPG) és a tényleges megtekinthetőség (legfeljebb 8 napig) ország- és szolgáltatófüggő.
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az eszköz alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
 • (Philips) csak adott Philips lejátszó készülékkel kompatibilis.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: