LCD TV

  LCD TV

  26PFL3606H/58 Hasonló termékek

  Bármilyen helyiséghez ideális

  A Philips elérhető áron nyújt kiemelkedő TV-teljesítményt, most és a jövőben. Ez a 3000-es sorozatú 26PFL3606 LCD TV a könnyen használható digitális TV csatlakozók és a letisztult kivitel mellett nyújt Önnek Full TV képminőséget. Összes előny megtekintése

  26PFL3606H/58 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

3000 series LCD TV

66 cm-es (26"-es), HD Ready, digitális TV 26PFL3606H/58 Hasonló termékek

Bármilyen helyiséghez ideális

modern kivitelű

 • Minden szót meghall a Clear Sound segítségével

  Minden szót meghall a Clear Sound segítségével

  A Clear Sound innovatív hangtechnológia jelentős mértékben növeli mind a beszéd, mind az énekhang érthetőségét. Így garantáltan hallani fog minden szót, és a lehető legteljesebb élményben lehet része.

 • Gond nélküli csatlakoztathatóság az 1 HDMI-bemenet és az Easylink révén

  Gond nélküli csatlakoztathatóság az 1 HDMI-bemenet és az Easylink révén

  A HDMI a készülékekről a TV-re egyetlen kábelen továbbítja a kép- és hangjeleket, elkerülve így a kábelrengeteget. Ez a kábel tömörítetlen jeleket továbbít, biztosítva a legjobb minőséget a forrástól a képernyőig. A Philips Easylink használata esetén a TV, a DVD, a Blu-ray, a beltéri egység vagy a házimozi-rendszer legtöbb funkcióját egyetlen távvezérlővel működtetheti.

 • Egyszerű beállítást lehetővé tevő beállítási segéd

  Egyszerű beállítást lehetővé tevő beállítási segéd

  A TV-t igen könnyű beállítani a beállítási segéd részletes útmutatásai alapján. A segéd néhány képernyőt jelenít meg, amelyeken egyszerűen kiválasztható beállításokkal lehet meghatározni az alapvető funkciókat. A TV teljesítményét saját igényei szerint állíthatja be értelmezési nehézségek nélkül, pillanatok alatt.

 • Extrém színek a ragyogóan természetes képek érdekében

  későbbi bejelentés

 • Hihetetlen dinamikus kontraszt a gazdag fekete árnyalatokhoz

  A Philips egyedülálló háttérvilágítás-elsötétítő és -növelő technológiája kiváló feketeszintet és a sötét árnyalatok és színek pontos leképezését eredményezi. Világos, életszerű képet biztosít, erős kontraszttal és élénk színekkel..

 • A PC bemenet segítségével TV készülékét PC monitorként is használhatja.

  A PC bemenet segítségével számítógépes monitorként használhatja a TV-készüléket; ehhez szükséges egy HDMI-DVI kábel/átalakító (a digitális jelekhez) vagy egy VGA kábel (az analóg jelekhez).

 • Integrált MPEG-4 hangolóegység beltéri egység nélküli HD-vételhez

  A beépített digitális hangolóegység lehetővé teszi a digitális földfelszíni TV-adások külön beltéri egység nélküli vételét. Élvezze a vezetékrengetegtől mentes TV minőségét.

 • HD Ready és Digital Crystal Clear a részletes, tiszta megjelenítésért

  A Digital Crystal Clear egy képminőség javító újításokból álló csomag, mely digitálisan állítja és optimalizálja a képminőséget a kifogástalan kontraszt, szín és élesség elérése érdekében. Az eredmény: rendkívül tiszta képek bármilyen forrásból.

Összes specifikációt mutat
 • A TV támogatja a „Free to air” műsorok DVB vételét. Előfordulhat, hogy egyes DVB szolgáltatókat nem támogat. Erre vonatkozó frissített lista a Philips támogatási weboldal FAQ (GYIK) részében található. Egyes szolgáltatók esetében az elérés feltételes vagy előfizetéshez kötött. További információért forduljon a szolgáltatójához.
 • 8 napos EPG, a szolgáltatás nem minden országban érhető el
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban - a televízió 365 napon át tartó, napi 4 órányi működtetéséhez szükséges áramfogyasztást alapul véve. A tényleges energiafogyasztás a televízió használati módjától függ.
 • Az IEC62087 Ed 2 szabványnak megfelelő tipikus energiafogyasztás bekapcsolt állapotban.
 • A készüléknek csak bizonyos részei vagy alkotóelemei tartalmaznak ólmot, amelyek esetében az RoHS irányelv nem tartalmaz technológiai alternatívákat.
 • A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: