szélesképernyős TV

  szélesképernyős TV

  Fokozza a vizuális élményt

  Ez az egyedi TV új szintre emeli a képminőséget. A Pixel Plus 2 technológia biztosítja a borotvaéles, fokozott térhatású, valódi természetes részletekben bővelkedő, ragyogó és élénk színű képek egyedi kombinációját. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Matchline szélesképernyős TV

28", 100 Hz-es digitális letapogatás 28PW9509/12 Hasonló termékek

Fokozza a vizuális élményt

ebben a Pixel Plus 2 TV készülékben

 • A Real Flat képcső-technológia életszerű képet nyújt

  A laposabb képcső nagyobb megtekintési szöget tesz lehetővé, és csökkenti a tükröződést a legtökéletesebb kép érdekében.

 • A Pixel Plus 2 jobb felbontást, mélységet és tisztaságot nyújt

  A Pixel Plus 2 egy digitális képfeldolgozó technológia, amely egyaránt megnöveli az álló- és a mozgóképek felbontását. A megoldás többet tesz a képpontok számának növelésénél, a képpontokat feljavítva elképesztően megnöveli a kép élességét és mélységét, érkezzen az bármikor, bármilyen jelforrásból. A felbontás javításával még nem merül ki a tevékenysége, a továbbfejlesztett színvisszaadás finomabb színes részleteket és kiemelkedő fényességet eredményez.

 • A 100 Hz-es digitális letapogatás stabil, nyugtatóbb képet eredményez

  A hagyományos TV készülékeknél a képernyő letapogatása másodpercenként 50-szer megy végbe (50 Hz). Ezt a frekvenciát az emberi szem a kép vibrálásaként érzékeli. A 100 Hz-es készülékeknél a villódzás csökkentése érdekében az elektronsugár másodpercenként 100-szor halad át a képernyőn. A Philips digitális letapogatása duplájára növeli a sor villódzásának sebességét, ami így már észrevehetetlen. Az eredmény egy nyugodtabb kép, ami a néző szemére is pihentetőbben hat.

 • Digital Natural Motion funkció az egyenletes mozgóképekért

  A Philips feltalálta a Digital Natural Motion (Digitális természetes mozgás) rendszert, amely megszünteti a mozgó alakoknál észrevehető képtorzulást. A Digitális természetes mozgás kiszámítja az alak elmozdulását, és korrigálja a torzulást a sugárzott és a rögzített anyagoknál (pl. DVD) egyaránt. Az eredmény gördülékeny mozgás megjelenítés és tűéles kép, mely magasabb szintre emeli a képi élményt.

 • A fényérzékelős Aktív vezérlés optimalizálja a képminőséget

  Az Aktív vezérlés a képminőség optimalizálásának egyedülálló és intelligens módja, mely folyamatosan méri és analizálja a beérkező jelet, s ennek függvényében automatikusan módosítja a képminőség beállításokat. Az fényérzékelővel ellátott Aktív vezérlés a képernyő fényerejét a helyiségben uralkodó fényviszonyok függvényében módosítja.

 • Virtual Dolby Surround, hogy moziban érezhesse magát

  A Virtual Dolby Surround a térhatású hangzást tökéletesítő jelfeldolgozási eljárás. Alkalmazásával nincs szükség kiegészítő hátsó hangszórókra, mégis a Dolby Pro Logic érzetét kelti, így teljesen elmerülhet a televíziózás élményében.

 • A szöveges kettős képernyőn egyszerre nézheti a teletextet és a TV-t.

  A kép és teletext duál képernyő segítségével egy képernyőn, egymás mellett nézhető a tévé képe és olvasható a teletext.

 • 1200 oldalas Smart szöveg

  A teletext egy általánosan használt rendszer, melyet a legtöbb tévéadó sugároz. Az 1200 oldalas smart text szolgáltatás a lapváltásoknál gyors adatelérést biztosít.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: