széles, síkképernyős LCD TV

  széles, síkképernyős LCD TV

  Fokozza a vizuális élményt

  Gyönyörködjön a Philips Pixel Plus 3 HD, Ambilight 2 csatornás és Clear LCD technológiát felvonultató Cineos síkképernyős TV kínálta látványban! A Digital Media Reader (digitális adathordozó-olvasó) révén teljes mértékben hozzáférhet a multimédiás tartalomhoz. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Cineos széles, síkképernyős LCD TV

32"-es, LCD, integrált digitális 32PF9731D/10 Hasonló termékek

Fokozza a vizuális élményt

Pixel Plus 3 HD és Ambilight technológiával!

 • HD Ready a HDTV jelek legjobb minőségű megjelenítése érdekében

  HD Ready a HDTV jelek legjobb minőségű megjelenítése érdekében

  Élvezze az igazi High Definition TV jelek kínálta kivételes képminőséget, és várja felkészülten a HDTV broadcast, Blu-ray Disc vagy HDVD HD forrásokat. A HD Ready védett felirat, amely a progresszív pásztázást is meghaladó képminőséget jelöli. Megfelel az EICTA által felállított szigorú szabványoknak, és olyan HD képernyőt takar, amely megjeleníti a High Definiton TV jelek felbontásának és képminőségének előnyeit. Univerzális csatlakozóval rendelkezik DVI vagy HDMI analóg YPbPr és tömörítés nélküli digitális csatlakoztatásához; támogatja a HDCP-t. 720p és 1080i jelek megjelenítésére alkalmas 50 és 60Hz frekvencia mellett.

 • A 2 csatornás aktív Ambilight a nagyobb képélmény érdekében

  A 2 csatornás aktív Ambilight a nagyobb képélmény érdekében

  Az Ambilight látványosan új dimenzióba emeli a képélményt úgy, hogy környezeti megvilágítást hoz létre a képernyőn látható kép színeinek és fényintenzitásának kiegészítésére. Új dimenziókkal gazdagítja a képélményt, amelynek révén Ön teljesen elmerülhet az aktuális tartalom nézésében. Pihentető környezetet hoz létre a tévézéshez, miközben javítja a kép érzékelhető részleteit, a kontrasztot és a színt. Az Ambilight automatikusan és önállóan a képernyő változó tartalmához igazítja a színeket.

 • USB-csatlakozó az egyszerű, azonnali multimédia-lejátszáshoz

  USB-csatlakozó az egyszerű, azonnali multimédia-lejátszáshoz

  Az USB-csatlakozó segítségével hozzáférhet a legtöbb USB-hordozón és digitális fényképezőgépen lévő jpg, mp3 és alb fájlokhoz (USB 1.1 memóriaosztályú eszköz). Csatlakoztassa az USB-csatlakozót a TV oldalán található nyílásba, és ezután máris hozzáférhet a fotókhoz és zenékhez. Ezzel a lehetőséggel könnyedén megtekintheti és megoszthatja másokkal fényképeit és zenéjét.

 • 1366 x 768p felbontású HD LCD WXGA kijelző

  Ez a modern, plazma technológiával készült WXGA képernyő 1366 x 768p pixel szélesképernyős HD felbontásra képes. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű képet produkál. Vibrálóan élénk és éles képe hihetetlen vizuális élményt nyújt.

 • Integrált digitális hangolóegység DVB-T vételhez

  Az integrált DVB-T hangolóegységgel digitális földi TV adókat foghat és nézhet, illetve felvételt készíthet róluk. Ez azt jelenti, hogy nem kell további beltéri egységet felállítania, és nincs szükség újabb kábelekre sem.

 • Pixel Plus 3 HD a legélesebb és tisztább HDTV képért

  A Pixel Plus 3 HD a képélesség, természetes részletesség, élénk színek és egyenletes, természetes mozgás egyedi kombinációját nyújtja minden HD minőségen, TV jelen és multimédiás eszközön nagyfelbontású képernyőkön. A bejövő képek minden pixele a környező pixelekhez igazodik a jobb képminőség érdekében, még természetesebb hatást biztosítva. A multimédiás eszközökön és a TV-n vagy a tömörített HD-n lévő hibákat és a zajt a rendszer lecsökkenti, így biztosítva a tiszta és éles képet.

 • 3 ms válaszidejű Clear LCD a mozgás rendívül éles megjelenítéséhez

  A Clear LCD rendívül élesen jeleníti meg a mozgást, és még gyors képernyőmozgás mellett is tiszta és élénk képet ad. A letapogatásos háttérvilágítási technológia nagy frissítési sebessége révén a hatékony válaszidő 3 milliszekundumra csökken (észlelt élelmosódás-szélességben mérve, BEW). Mindezeken túlmenően nagyobb kontrasztot és nagyobb megtekintési szögtartományt biztosít. Az egyedülálló Philips technológia az LCD kijelzők éles megjelenítését páratlan szintre emeli, bármely síkképernyős technológiánál jobb eredményt nyújt.

 • Mellékelt, a készülékhez illő, formatervezett forgóállvánnyal

  Az elhelyezés legteljesebb szabadságát nyújtó, minőségi állvány a síkképernyős televíziókészülék egyszerű elhelyezését szolgálja anélkül, hogy lyukakat kellene fúrni a falba. Találja meg a legkényelmesebb megtekintési szögtartományt a 40 fokban (oldalanként 20 fok) elforgatható állvánnyal. A készülék hátoldalán levő kábelelvezetés láthatatlan. Az állvány tökéletesen illeszkedik a hozzá illő padlóállványba (tartozék).

 • 2 HDMI bemenet a teljes digitális nagyfelbontáshoz egy vezetéken át

  A HDMI tömörítetlen digitális RGB csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között. Az analóg jelek konvertálásának elkerülésével hibátlan képminőséget biztosít. A jel nem gyengébb, csökken a villogás és tisztább a kép. A HDMI intelligens technológiája képes megállapítani a forrás eszköz lehetséges legnagyobb felbontását. A HDMI bemenet visszafele maximálisan kompatibilis a DVI jelforrásokkal, de tartalmaz digitális hangot is. A HDMI HDCP másolásvédelmet alkalmaz. 2 HDMI bemenettel több HD forrást is csatlakoztathat, mint például egy HD settop boxot és egy Blu-ray lejátszót. Az Ön TV-je készen áll a HD-jövőre.

Összes specifikációt mutat
 • DVB-T, csak bizonyos országokban támogatott

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: