Smart LED TV

  Smart LED TV

  32PFL6636H/12 Hasonló termékek

  Pihentető és élvezetes este a TV mellett

  Pihentető estét tölthet a TV mellett a tiszta, élénk Full HD kép és valósághű hangzás élvezetével. A Philips 81 cm-es (32"-es), 6000-es sorozatú 32PFL6636 LED TV Net TV szolgáltatással rendelkezik, vagyis könnyedén böngészhet az Interneten, és tölthet le filmeket közvetlenül a televízióra. Összes előny megtekintése

  32PFL6636H/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

6000 series Smart LED TV

81 cm-es (32"-es), Full HD 1080p, DVB-T/C 32PFL6636H/12 Hasonló termékek

Pihentető és élvezetes este a TV mellett

ragyogó 400 Hz-es PMR LED képpel

 • 400 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  400 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) a kiemelkedően éles mozgásmegjelenítésért

  A 400 Hz-es Perfect Motion Rate (PMR) révén a mozgás megjelenítése hihetetlenül éles, így a kép a gyors akciókból álló filmekben is mindig tiszta és ragyogó. Az új Philips standard PMR-rel előállított képhatás a leggyorsabb képernyőfrissítés, a HD Natural Motion technológia és egy egyedi feldolgozási mód együttes eredménye, amely minden eddiginél élesebb mozgásmegjelenítést nyújt.

 • Minden szót meghall a Clear Sound segítségével

  Minden szót meghall a Clear Sound segítségével

  A Clear Sound innovatív hangtechnológia jelentős mértékben növeli mind a beszéd, mind az énekhang érthetőségét. Így garantáltan hallani fog minden szót, és a lehető legteljesebb élményben lehet része.

 • Érezze a 28 W RMS és az Ambi-wOOx által biztosított mélyhangokat!

  Érezze a 28 W RMS és az Ambi-wOOx által biztosított mélyhangokat!

  Érezze az új Philips Ambi-wOOx technológia erejét. Ez a technológia kitűnő mélyhangokat hoz létre, mivel az alacsony frekvenciájú basszusok kiemelésével és erősítésével drámai módon megnöveli a mély hangzás élményét. Az Ambi-wOOx emellett jobban szétteríti a hangot a szobában. A 28 W RMS nagy teljesítményű hangszórókkal az Ambi-wOOx életszerű hangzást biztosít. Tiszta és széles hangteret hoz létre, amely jól kiegészíti a gazdag vizuális élményt.

 • Bőséges online alkalmazás, videokölcsönzési lehetőség és catch-up TV szolgáltatás

  Bőséges online alkalmazás, videokölcsönzési lehetőség és catch-up TV szolgáltatás

  Kölcsönözzön filmeket közvetlenül a TV-n keresztül az online videotékákból, nézzen catch-up műsorokat kedvenc csatornáiról, és élvezze az online alkalmazások gazdag választékát a Net TV-vel. A nyílt Interneten is böngészhet vele.

 • Élvezze a TV-jén a fényképeket, zenét és filmeket a DLNA segítségével

  Élvezze a TV-jén a fényképeket, zenét és filmeket a DLNA segítségével

  Osszon meg fotókat, zenét és filmeket a DLNA segítségével az okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről, és élvezze őket a hatalmas képernyőn.

 • Egyszerű, vezeték nélküli csatlakozás az opcionális, vezeték nélküli USB adapterrel

  Egyszerű, vezeték nélküli csatlakozás az opcionális, vezeték nélküli USB adapterrel

  Élvezze Smart TV-jét vezeték nélkül a Smart TV-hez készült Philips Wi-Fi USB adapter (PTA01) segítségével! Egyszerűen dugja be az adaptert a TV oldalán lévő USB aljzatba, és csatlakoztassa a TV-t közvetlenül az otthoni hálózathoz. Navigáljon kedvenc online tartalmára a TV távvezérlőjével.

 • Gond nélküli csatlakoztathatóság a 3 HDMI bemenet és az Easylink révén

  Gond nélküli csatlakoztathatóság a 3 HDMI bemenet és az Easylink révén

  A HDMI a készülékekről a TV-re egyetlen kábelen továbbítja a kép- és hangjeleket, elkerülve így a kábelrengeteget. Ez a kábel tömörítetlen jeleket továbbít, biztosítva a legjobb minőséget a forrástól a képernyőig. A Philips Easylink használata esetén a TV, a DVD, a Blu-ray, a beltéri vevőegység vagy a házimozi-rendszer legtöbb funkcióját egyetlen távvezérlővel működtetheti.

 • USB a fantasztikus multimédia-lejátszáshoz

  USB a fantasztikus multimédia-lejátszáshoz

  Az USB-csatlakozó lehetővé teszi a hozzáférést a legtöbb USB-kulcson (USB memóriaosztályú eszköz) tárolt JPEG-fényképhez és MP3-zenefájlhoz. Csatlakoztassa az USB-eszközt a TV oldalán található nyílásba, így a képernyőn megjelenő tartalomböngészővel könnyedén hozzáférhetővé válnak a multimédiás tartalmak. Most lehetősége van fényképei, zenéi és videói megtekintésére, és másokkal való megosztására.

 • A Full HD TV és a Pixel Plus HD jobb felbontást és tisztaságot nyújt

  A Pixel Plus HD a képélesség, a természetes részletesség, az élénk színek és az egyenletes, természetes mozgás egyedi kombinációját nyújtja. A multimédiás eszközöktől a hagyományos felbontású TV-ig és az erősen tömörített HD-ig a képhibákat és a zajt a rendszer érzékeli és lecsökkenti, így biztosítva a tiszta és borotvaéles képet.

 • Integrált MPEG-4 hangolóegység beltéri egység nélküli HD-vételhez

  A beépített digitális hangolóegység lehetővé teszi a digitális földfelszíni TV-adások külön beltéri egység nélküli vételét. Élvezze a vezetékrengetegtől mentes TV minőségét.

Összes specifikációt mutat
 • Net TV: a www.philips.com/smarttv oldalon megismerheti az adott országban nyújtott szolgáltatásokat.
 • Wi-Fi médiacsatlakozás: A videolejátszást befolyásolhatja a számítógép sebessége és a Wi-Fi sávszélesség. A minimális és ajánlott rendszerkövetelmények érdekében tekintse meg a www.philips.com/wifimediaconnect weboldalt. A tartalom néhány másodperces késéssel jelenik meg. A kép és a hang kisebb eltérései előfordulhatnak.
 • A TV támogatja a „Free to air” műsorok DVB-vételét. Előfordulhat, hogy egyes DVB-szolgáltatókat nem támogat. Erre vonatkozó frissített lista a Philips támogatási weboldal FAQ (GYIK) részében található. Egyes szolgáltatók esetében az elérés feltételes vagy előfizetéshez kötött. További információért forduljon a szolgáltatójához.
 • A beépített digitális TV-tuner energiát takarít meg
 • 8 napos EPG, a szolgáltatás nem minden országban érhető el
 • Éves energiafogyasztás kWh-ban, napi 4 órás működéssel és 365 nappal számolva. A tényleges energiafogyasztás alakulása a televízió használati módjától függ.
 • A hálózati táplálás ZERO kikapcsolóját használva a készenléti energiafogyasztás 0-ra csökken
 • Az IEC62087 Ed 2 szabványnak megfelelő tipikus energiafogyasztás bekapcsolt állapotban.
 • A készüléknek csak bizonyos részei vagy alkotóelemei tartalmaznak ólmot, amelyek esetében az RoHS irányelv nem tartalmaz alternatív technológiai eljárást.
 • Szoftverfrissítésen keresztül támogatott USB billentyűzet és egér

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: