Síkképernyős TV

  BBE

  Síkképernyős TV

  32PFL7772D/12 Hasonló termékek

  Centiméterekkel vékonyabb. Jelentősen tisztább kép és hang.

  Kínálatunk legvékonyabb darabja. Elegáns, rendkívül keskeny kialakítása HD Ready technológiával párosul. A Pixel Plus 2HD technológia és az erőteljes mély hangzásért felelős mélynyomó jelentősen tisztább hangélményt nyújt, centiméterekkel vékonyabb kivitelben. Összes előny megtekintése

  32PFL7772D/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Centiméterekkel vékonyabb. Jelentősen tisztább kép és hang.

 • HD Ready a HDTV jelek legjobb minőségű megjelenítése érdekében

  HD Ready a HDTV jelek legjobb minőségű megjelenítése érdekében

  Élvezze a High Definition képek kivételes minőségét, és várja felkészülten a HDTV beltéri egység vagy Blu-ray Disc HD forrásokat. A HD Ready védett márkajegy, amely a progresszív pásztázást is meghaladó képminőséget jelöli. Megfelel az EICTA által felállított szigorú szabványoknak, és olyan HD képernyőt jelent, amely megjeleníti a High Definition jel felbontásának és képminőségének előnyeit. Univerzális csatlakozási lehetőségekkel rendelkezik analóg YPbPr, és tömörítetlen, HDCP támogatású DVI vagy HDMI digitális csatlakoztatáshoz. 720p és 1080i jelek megjelenítésére alkalmas 50 és 60 Hz képfrekvencia mellett.

 • Pixel Plus 2 HD a különösen pontos részletekért és a tiszta képért

  Pixel Plus 2 HD a különösen pontos részletekért és a tiszta képért

  A Pixel Plus 2 HD technológia borotvaéles, természetes részletekben bővelkedő, fokozott térhatású, ragyogó és élénk színű képek, illetve egyenletes és természetes mozgás egyedi kombinációját biztosítja, érkezzen a jel akár hagyományos, nagyfelbontású TV-készülékről, akár multimédiás forrásból. A bejövő kép valamennyi képpontját úgy növeli meg a technológia, hogy jobban megfeleljen a többinek, így természetesebb kép jön létre. A technológia észleli és csökkenti a tömörített multimédiás tartalom képhibáit, tiszta és borotvaéles képminőséget eredményezve. A digitális zajcsökkentésnek köszönhetően a kép teljesen egyenletes, mégis borotvaéles.

 • HD LCD WXGA display, with a 1366 x 768p resolution

  Ez a modern, plazma technológiával készült WXGA képernyő 1366 x 768p pixel szélesképernyős HD felbontásra képes. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű képet produkál. Vibrálóan élénk és éles képe hihetetlen vizuális élményt nyújt.

 • Integrált digitális hangolóegység DVB-T vételhez

  Az integrált DVB-T hangolóegységgel digitális földi TV adókat foghat és nézhet, illetve felvételt készíthet róluk. Ez azt jelenti, hogy nem kell további beltéri egységet felállítania, és nincs szükség újabb kábelekre sem.

 • 8 ms-os válaszidő mellett tisztán látszanak a gyorsan pergő események

  A válaszidő a jelreagálási időt adja meg milliszekundumban. Minél rövidebb ez az időtartam, annál jobb, mert a gyors válaszidő kiküszöböli a gyorsan mozgó képek és tárgyak nézésekor megjelenő képhibákat. Ez az LCD-panel 8 ms-os válaszidővel rendelkezik, így az LCD TV-n tisztán látszanak a gyorsan pergő események.

 • Digital Natural Motion funkció az egyenletes mozgóképekért

  A Philips feltalálta a Digital Natural Motion (Digitális természetes mozgás) rendszert, amely megszünteti a mozgó alakoknál észrevehető képtorzulást. A Digitális természetes mozgás kiszámítja az alak elmozdulását, és korrigálja a torzulást a sugárzott és a rögzített anyagoknál (pl. DVD) egyaránt. Az eredmény gördülékeny mozgás megjelenítés és tűéles kép, mely magasabb szintre emeli a képi élményt.

 • 28,9 milliárd szín és akár 7500:1 kontrasztarány

  A legfejlettebb képfeldolgozással előállított élénk és valósághű képek. A 3 színcsatorna (RGB) 10 bites RGB-feldolgozási technológiával való optimalizálásakor 28,9 milliárd szín jön létre. Az élénk színhatás mellett a kiváló élesség és feketeszint, valamint a sötét árnyalatok és színek leképezése is megtartott, így nagy kontrasztú és élénk színű, élethű kép keletkezik.

 • Incredible Surround mélynyomó a mély hangzásért

  Az Incredible Surround a Philips jelentősen felnagyítja a hangteret, hogy a hallgató szinte elmerüljön a hangzásban. A legfejlettebb elektronikus fáziseltolás felhasználásával az Incredible Surround úgy keveri a jobbról és balról érkező hangokat, hogy a két hangszóró között megnőjön a virtuális távolság. Ez a nagyobb távolság jelentősen javítja a sztereó hatást, és valósághűbb hangdimenziót hoz létre. Az Incredible Surround technológiának és a beépített mélynyomónak köszönhetően teljes térhatás érzékelhető, amelyben nagyobb a tér mélysége és a mélyhangok tartománya.

 • BBE a kimagaslóan tiszta hangzásért

  A BBE nagyfelbontású hang jelenti a kulcsát annak (a BBE Sound Inc. engedélyével felhasznált) a hangkiemelési technológiának, amely élethűvé teszi a zenét, valamint gazdag hangzással és tiszta csengéssel fokozza a beszéd érthetőségét.

 • Forgóállvány az optimális nézési szögtartományhoz

  A TV-készülék tartozéka a forgóállvány; így tetszőleges szögből, kedvenc helyéről élvezheti a látványt.

 • 4 HDMI bemenet a teljes digitális nagyfelbontású kapcsolathoz egyetlen kábelen

  A HDMI a legjobb képminőség érdekében tömörítetlen digitális RGB-csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között. A HDMI intelligens technológiája a legnagyobb kimeneti felbontást kommunikálja a forráseszköznek. A HDMI-bemenet visszafelé maximálisan kompatibilis a DVI-jelforrásokkal, de tartalmaz digitális hangot is. A HDMI HDCP-másolásvédelmet alkalmaz. A TV hátoldalán található 3, és az oldalán található 1 HDMI-bemenethez több HD-forrást is csatlakoztathat, például HD beltéri egységet, Blu-ray lejátszót és játékkonzolt vagy digitális videokamerát. Így TV-je teljesen készen áll a HD-jövőre.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: