LCD TV

  LCD TV

  32PFL7864H/12 Hasonló termékek

  Legyen aktív szereplő!

  A lenyűgöző Pixel Precise HD-nek és a fantasztikus láthatatlan hangzásnak köszönhetően nappalijában élvezheti a filmek nyújtotta örömet. A Full HD 1080p megjelenítőnek és a szuper karcsú kialakításnak köszönhetően Ön mindig az akció részese. Összes előny megtekintése

  32PFL7864H/12 Hasonló termékek

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

LCD TV

Philips 32"-es, , Full HD 1080p, digitális TV 32PFL7864H/12 Hasonló termékek

Legyen aktív szereplő!

Karcsú kialakítás és láthatatlan hangzás

 • Pixel Precise HD a különösen éles és tiszta képekért

  Pixel Precise HD a különösen éles és tiszta képekért

  A Pixel Precise HD a díjnyertes Pixel Plus alapjaira épülő technológia. A képminőséget magasabb szintre emelő, 4 billió színt és HD Natural Motion technológiát alkalmazva a filmekben ábrázolt mozgás tökéletesen folyamatos és borotvaéles. A Pixel Precise 100Hz LCD-nek köszönhetően, Ön a kategória leggyorsabb LCD TV-készülékéhez juthat hozzá, amely 3 ms-os válaszidejével hihetetlenül éles képet nyújt a mozgás ábrázolása közben is, függetlenül attól, hogy Ön filmet vagy sportközvetítést néz-e.

 • 1920x1080p felbontású Full HD LCD kijelző

  1920x1080p felbontású Full HD LCD kijelző

  A teljes nagyfelbontású képernyő szélesképernyős felbontása 1920 x 1080p. Ez a HD források esetén elérhető legnagyobb felbontás a legjobb képminőséget eredményezi. A bármilyen forrásról érkező 1080p jeleket támogató rendszer a jövőben is megállja a helyét; együttműködik a Blu-ray forrással és a HD játékkonzolokkal is. A továbbfejlesztett jelfeldolgozás jóvoltából a korábbinál jobb jelminőség és felbontás használata támogatott. Villódzásmentes, optimális fényerejű, kiváló színhűségű képet ad.

 • Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért teljes nagyfelbontású filmek esetén

  Perfect Natural Motion a folyamatos mozgásmegjelenítésért teljes nagyfelbontású filmek esetén

  Ismerje meg az akadozás nélküli mozgásmegjelenítés élményét. A Perfect Natural Motion (Tökéletes természetes mozgás) kiértékeli a mozgást a képen, és kijavítja az akadozó mozgásokat mind a sugárzott adásban, mind pedig a rögzített filmanyagban (beleértve az 1080p filmeket és a 24p True Cinema tartalmakat Blu-ray, illetve DVD lemezen). Az eredmény még gördülékenyebb és tűéles képek. Élvezze a mozi minőségét is felülmúló élményt!

 • 100 Hz-es LCD, 3 ms teljesítmény a mozgás rendkívül éles megjelenítéséhez

  100 Hz-es LCD, 3 ms teljesítmény a mozgás rendkívül éles megjelenítéséhez

  A 100 Hz-es LCD rendkívül élesen jeleníti meg a mozgást, és még gyors mozgás mellett is tiszta és élénk képet ad. A kétszeres képfrekvencia magas, 100 Hz-es frissítési sebességet jelent. Ez a hagyományos LCD-hez képest kétszeresére növeli a mozgásvisszaadás pontosságát; a reakcióidő 3 milliszekundum (észlelt élelmosódás-szélességben mérve, BEW). Ez az egyedi Philips-technológia páratlanul magas szintre emeli az LCD képernyőkön a mozgás megjelenítésének élességét.

 • USB a fantasztikus multimédia-lejátszáshoz

  USB a fantasztikus multimédia-lejátszáshoz

  Az USB-csatlakozó lehetővé teszi a hozzáférést a legtöbb USB-kulcson (USB memóriaosztályú eszköz) tárolt JPEG-fényképhez és MP3-zenefájlhoz. Csatlakoztassa az USB-eszközt a TV oldalán található nyílásba, így a képernyőn megjelenő tartalomböngészővel könnyedén hozzáférhetővé válnak a multimédiás tartalmak. Most lehetősége van fényképei, zenéi és videói megtekintésére, és másokkal való megosztására.

 • 2x12 W, BBE technológiával a kristálytiszta hangzásért

  A BBE nagyfelbontású hang jelenti a kulcsát annak (a BBE Sound Inc. engedélyével felhasznált) a hangkiemelési technológiának, amely élethűvé teszi a zenét, valamint gazdag hangzással és tiszta csengéssel fokozza a beszéd érthetőségét.

 • 4 HDMI bemenet EasyLink funkcióval a Full HD csatlakozáshoz

  Az EasyLink az iparági szabvány HDMI CEC protokollal osztja meg a működést a csatlakoztatott eszközök és a TV között. Az EasyLink használatakor mindössze egy távvezérlőre van szükség a TV és a csatlakoztatott eszközök fő funkcióinak kezeléséhez. A HDMI tömörítetlen digitális RGB csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között a kiváló képminőség eléréséhez. A HDMI HDCP másolásvédelmet alkalmaz. A TV hátoldalán található 3, és az oldalán található 1 HDMI-bemenethez több HD-forrást is csatlakoztathat, például HD beltéri egységet, Blu-ray lejátszót és játékkonzolt vagy digitális videokamerát.

 • Egyszerű telepítés és csatlakoztatási segédlet

  Csak nyomja meg a kezdőképernyő gombját, és élvezze az intuitív, egyszerű és könnyen érthető menüt. A menü megmutatja, hogyan csatlakoztathatja beltéri egységét, TV-készülékét vagy DVD-lejátszóját. Tegye mindezt a legkisebb erőfeszítés nélkül! Alig néhány lépést követően Ön már hátra is dőlhet, hogy megnézzen egy filmet. Mindezek mellett mostantól biztos lehet abban, hogy a használt készüléktől függetlenül a legoptimálisabb képminőséget kapja. A kezdőmenü még azokra az érdekes lehetőségekre is felhívja az Ön figyelmét, amelyekről előfordulhat, hogy nem is hallott!

 • MPEG4 HDTV vétel DVB-T és CI+ funkcióval rendelkező DVB-C tunerrel*

  A HDTV lehetővé teszi, hogy Ön külön beltéri egység használata nélkül is a lehető legjobb kép- és hangminőségben nézhet TV-t. A beépített, DVB-T és DVB-C jeleket, valamint az MPEG-2 és MPEG-4 formátumokat támogató tuner használatával lehetősége van nagyfelbontású TV programok megtekintésére kiváló minőségben. Továbbá, az Általános interfész plusznak (CI+) köszönhetően lehetősége van közvetlenül a TV-készülékén érzékelnie a páratlan nagyfelbontású tartalmak nyújtotta minőséget.

Összes specifikációt mutat
 • DVB-T, csak bizonyos országokban támogatott
 • DVB-C, csak bizonyos országokban és bizonyos szolgáltatók számára elérhető. A legfrissebb információk a TV adattábláján találhatók.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: