szélesképernyős TV

  szélesképernyős TV

  Fokozza a vizuális élményt

  A Philips Cineos széles képernyős TV új magasságokba emeli a képminőséget a Pixel Plus technológiával, amely borotvaéles, nagyobb mélységérzetet nyújtó, természetes részletekben bővelkedő, ragyogó és élénk színű képek egyedi kombinációját nyújtja. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Cineos szélesképernyős TV

32"-es, Real Flat, 100 Hz-es digitális letapogatás 32PW9551/12 Hasonló termékek

Fokozza a vizuális élményt

Pixel Plus és HD előkészített

 • A Real Flat képcső-technológia életszerű képet nyújt

  A laposabb képcső nagyobb megtekintési szöget tesz lehetővé, és csökkenti a tükröződést a legtökéletesebb kép érdekében.

 • Nagyfelbontású TV; 480p,576p,720p,1080i formátumokra előkészítve

  A HD-re felkészített TV részletgazdagabb, élesebb képet nyújt, mint a jelenlegi TV-készülékek. A kép olyan valószerű és élénk színvilágú, hogy azt fogja hinni, a valóságot látja. A TV képes nagyfelbontású TV-jeleket fogadni, és teljesen elő van készítve HD forrásokra (mint pl. HDTV adás). A készülék képes mindennemű HD csatlakoztatás kezelésére (mint pl. HDMI (HDCP), YPbPr és DVI audió).

 • A Pixel Plus jobb részleteket, mélységet és tisztaságot nyújt

  A Pixel Plus egy digitális képfeldolgozó technológia, amely egyaránt megnöveli a sorok és a képpontok számát, így hihetetlenül részletes és mély, borotvaéles képet nyújt, érkezzen az bármilyen forrásból, bármikor.

 • A 100 Hz-es digitális letapogatás stabil, nyugtatóbb képet eredményez

  A hagyományos TV készülékeknél a képernyő letapogatása másodpercenként 50-szer megy végbe (50 Hz). Ezt a frekvenciát az emberi szem a kép vibrálásaként érzékeli. A 100 Hz-es készülékeknél a villódzás csökkentése érdekében az elektronsugár másodpercenként 100-szor halad át a képernyőn. A Philips digitális letapogatása duplájára növeli a sor villódzásának sebességét, ami így már észrevehetetlen. Az eredmény egy nyugodtabb kép, ami a néző szemére is pihentetőbben hat.

 • A fényérzékelős Aktív vezérlés optimalizálja a képminőséget

  Az Aktív vezérlés a képminőség optimalizálásának egyedülálló és intelligens módja, mely folyamatosan méri és analizálja a beérkező jelet, s ennek függvényében automatikusan módosítja a képminőség beállításokat. Az fényérzékelővel ellátott Aktív vezérlés a képernyő fényerejét a helyiségben uralkodó fényviszonyok függvényében módosítja.

 • Virtual Dolby Surround, hogy moziban érezhesse magát

  A Virtual Dolby Surround a térhatású hangzást tökéletesítő jelfeldolgozási eljárás. Alkalmazásával nincs szükség kiegészítő hátsó hangszórókra, mégis a Dolby Pro Logic érzetét kelti, így teljesen elmerülhet a televíziózás élményében.

 • A szöveges kettős képernyőn egyszerre nézheti a teletextet és a TV-t.

  A kép és teletext duál képernyő segítségével egy képernyőn, egymás mellett nézhető a tévé képe és olvasható a teletext.

 • 1200 oldalas Smart szöveg

  A teletext egy általánosan használt rendszer, melyet a legtöbb tévéadó sugároz. Az 1200 oldalas smart text szolgáltatás a lapváltásoknál gyors adatelérést biztosít.

 • HDMI csatlakozó a teljes digitális nagyfelbontású kapcsolathoz

  A HDMI tömörítetlen digitális RGB csatlakozást létesít a forrás és a képernyő között. Az analóg jelek konvertálásának elkerülésével hibátlan képminőséget biztosít. A jel nem gyengébb, csökken a villogás és tisztább a kép. A HDMI intelligens technológiája képes megállapítani a forrás eszköz lehetséges legnagyobb felbontását. A HDMI bemenet visszafele maximálisan kompatibilis a DVI jelforrásokkal, de tartalmaz digitális hangot is. A HDMI HDCP másolásvédelmet alkalmaz.

 • Komponens videobemenet a csúcsminőségű lejátszáshoz

  A komponens videó a legjobb minőségű analóg videocsatlakozási szabvány. Élesebb képet ad, mint az S-videó vagy a kompozit videó.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: