Falilámpa

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/332463116/332463116_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Falilámpa

  Dekorálja otthonát fényekkel

  Az előlapján végigfutó, gravírozott ferde rovátkának köszönhetően a Philips myLiving Gainsboro falilámpa stílusos, letisztult benyomást kelt. Tartós, minőségi fényforrással kombinálva olyan világítótestre tehet szert, amely egyszerre nyújtja a nagyszerű külcsín és az egyedülálló belbecs előnyeit. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

myLiving Falilámpa

Gainsboro, fehér 332463116 Hasonló termékek

Dekorálja otthonát fényekkel

 • Meleg fehér fény

  Meleg fehér fény

  A fény különböző színhőmérséklettel rendelkezik, melynek a Kelvin (K) a mértékegysége. Az alacsony Kelvin értékkel rendelkező lámpák meleg, otthonosabb fényt bocsátanak ki, míg a magas Kelvin értékkel rendelkezők hideg fényt sugároznak. Ez a Philips lámpa meleg, fehér fényt ad az otthonos hangulat megteremtése érdekében.

 • Mindig tartozék a Philips fényforrás

  Mindig tartozék a Philips fényforrás

  A csomag kiváló minőségű Philips EcoLamp energiatakarékos fényforrásokat tartalmaz a legjobb világítási hatás eléréséhez.

 • Energiatakarékos

  Energiatakarékos

  Ez a Philips energiatakarékos lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: