Fali lámpa

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/332574816/332574816_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Fali lámpa

  A fény új értelmezése

  Ez a szerkezetkiemelő, alumíniumszürke fali lámpa nagyszerű alakjával minden figyelmet magára vonz. Nagy teljesítményű, meleg, fehér LED-fényt sugároz, és gyönyörű, kétirányú fényhatásokkal kápráztat el. Inspiráló fény a kifinomult élettérhez. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Ledino Fali lámpa

Patra, alumínium, LED 332574816 Hasonló termékek

A fény új értelmezése

 • Meleg fehér fény

  Meleg fehér fény

  A fényforrás a legújabb Philips világítási technológiát alkalmazza, és 2700 kelvin színhőmérsékletű fényt biztosító, csúcstechnológiás, nagy teljesítményű LED-eket használ.

 • Rendkívül hosszú élettartam

  Rendkívül hosszú élettartam

  Egy fényforrás, amelyben megbízhat. A Philips LED fényforrásai rendkívül hosszú, legalább 20 000 órás élettartamot biztosítanak (ami 3 órás napi átlagos használat esetében 20 évet és legalább 13 000 be- és kikapcsolást jelent). A Philips LED lámpákkal biztos lehet abban, hogy az otthonában tökéletes hangulatot biztosító fényforrás sem karbantartást, sem cserét nem igényel.

 • Akár 80%-os energiamegtakarítás

  Akár 80%-os energiamegtakarítás

  A Philips lámpatestek esetében használt LED-es világítástechnológia rendkívül energiatakarékos megoldás (egy 7,5 wattos modul 350 lumen fényerőt biztosít). Ebből kifolyólag minden lámpatest energiatakarékos, így csökkentheti villanyszámlájának összegét, miközben tesz a környezetért is. Ha energiatakarékos otthoni világítást szeretne, keresse a Philips LED-es termékeit: lenyűgöző fényár a korszerű kialakítású megoldások nagy választékával.

 • A fény és a dizájn elegye

  A minimalista alapokat mutató, formatervezett lámpa túllép a hagyományos határokon, ösztönzően tiszta és szép fényt és fényformákat teremtve.

 • Fel-le fényhatások

  Ez a fali lámpa felfelé és lefelé is fényt áraszt, így elegáns és erőteljes dekoratív fényhatást kelt a falakon.

 • Szórt fényhatás

  A Philips lámpa szórt fénye meleg, fehér fénnyel világítja meg az Ön szobáját, így a funkcionalitást a környezettudatossággal ötvözheti.

 • Be- és kikapcsolóval ellátott termék

  A gomb diszkréten simul a termék körvonalaiba, és lehetővé teszi azt, hogy könnyedén be- vagy kikapcsolja a lámpát.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: