Függeszték

  Függeszték

  Hozza létre a tökéletes fényt

  Élvezze az ikonikus kialakítást a személyes stílusához tökéletesen illő vintage lámpával. A fém alappal és textilkábellel rendelkező Philips myLiving Hastings üveg függőlámpa időtlen stílusával remekül illik mind a modern, mind a retró berendezésű terekhez. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

myLiving Függeszték

HASTINGS, átlátszó 3615860PN Hasonló termékek

Hozza létre a tökéletes fényt

Alkosson vintage stílust

 • Tökéletes a pihenéshez és a társasági élethez

  A nappali minden otthon szíve – egy hely, ahol a család összegyűlik és pihen vagy épp a vendégek társalognak. Fontos, hogy a nappali és hálószoba világítása rugalmasan és egyszerűen alkalmazható legyen az egyes használatokhoz a nap folyamán. Különböző fényforrások megfontolt elhelyezése és azok játékos felhasználása is segíthet a térérzet növelésében, hogy a helyiség meleg és barátságos benyomást keltsen.

 • Kiváló minőségű anyagok

  A lámpa kiváló minőségű anyagokból készült, és a rétegezett mintákból kialakított forma páratlan kivitelezéssel bír. Ezáltal szilárd és hosszantartó használatot biztosít, amely kiemeli otthona ragyogását éveken keresztül.

 • Teremtsen stílusos és egyéni hangulatot

  A lámpa gyönyörű, új kialakítása időtlen dizájnnal rendelkezik. Ikonikus formája a múlt és a jelen páratlan ötvözete. Egy retró hangulatú otthonban ugyanúgy megállja a helyét, mint egy modern környezetben. Szabadon variálhatja a klasszikusat a kortárs műfajjal, így olyan otthont teremthet, amely nemcsak pompásan néz ki, de jól is érzi magát benne.

 • Nem tartalmaz fényforrást

  A lámpa nem tartalmaz fényforrást, ezzel lehetővé teszi az Ön számára, hogy olyan fénytípust válasszon, amely a legjobban illik a szoba hangulatához, és legjobban tükrözi az Ön ízlését. A Philips LED fényforrás kiváló minőségű, és hosszantartó fénykibocsátást biztosít.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: