Lirio

Lirio

Fali lámpa

  További tudnivalókért töltse le a következőt:<a href="https://www.download.p4c.philips.com/files/3/3700973li/3700973li_elr_.pdf" target="_blank">Energiahatékonysági címke</a>
  További tudnivalókért töltse le a következőt:Energiahatékonysági címke

  Lirio

  Fali lámpa

  Ragadja meg a fény lényegét

  Az egyetlen papírlap által inspirált Lirio Piega Luce fali lámpa maga a fény lényege. Olyan vékony és könnyű, hogy lebeg a szellőben, fényt varázsol elő a levegőből. Szerelmeslevél a képzeletnek. Összes előny megtekintése

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Lirio Fali lámpa

PIEGA LUCE, fa, LED 3700973LI Hasonló termékek

Ragadja meg a fény lényegét

 • Nagy teljesítményű LED

  Nagy teljesítményű LED

  A lámpa LED-modulja a Philips egyedi fejlesztésű megoldása, amely 3 LED-et egyesít szintetikus és alumínium házban. Ez a technológia lehetővé teszi az optimális fényerő és a 100%-osan egységes fényszín elérését.

 • Használható fali fényerő-szabályozóval

  Használható fali fényerő-szabályozóval

  A lámpa beépített fali fényerő-szabályozóval is használható (nem tartozék).

 • Meleg, fehér fény

  Meleg, fehér fény

  Világítsa meg otthonát meleg fehér fénnyel. A Philips Lirio lámpa meleg fehér fényű, nagy teljesítményű LED-ek generációját mutatja be. Ez az innováció az elegancia és a hangulatteremtés, valamint az energiahatékonyság összehangolását lehetővé téve új szintre emeli a lámpák teljesítményét.

 • Energiatakarékos

  Ez a Philips LIRIO lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

Összes specifikációt mutat

EcoPassport – Termékeink környezeti jellemzőinek áttekintése

A Philips nagy figyelmet fordít a környezetre és a társadalomra, és nagymértékben támogatja a termékek környezettudatos tervezését.

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: