Függesztett világítás

  Függesztett világítás

  Dekorálja otthonát fényekkel

  A színtiszta fehér lámpákból álló termékcsalád geometrikus, golflabdára hasonlító szerkezete érdekes fényhatásokat eredményez, és kiváló formatervezésről tesz tanúságot. A lenyűgöző külsőt nikkel állványok és vázak egészítik ki, amely elegánsan esztétikus hatást kelt.

Videók

[trigger to render Video Gallery]

Képek

Dekorálja otthonát fényekkel

 • Sokoldalú felhasználhatóság és ötletes kidolgozás, az Ön igényeinek megfelelően

  Sokoldalú felhasználhatóság és ötletes kidolgozás, az Ön igényeinek megfelelően

  Ha szereti a különleges megoldásokat és szívesen alakít ki új stílusokat otthonában, próbálja ki a Philips myLiving termékcsalád tagjait, ezeket a kiváló anyagból, többféle színben készült dekoratív függesztett, fali, mennyezeti, asztali és állólámpákat.

 • Akár 40%-os energiamegtakarítás

  Akár 40%-os energiamegtakarítás

  Ez a lámpa a hagyományos fényforrásokhoz képest energiatakarékosabb, így kisebb lesz a villanyszámlája; vagyis pénzt takarít meg amellett, hogy óvja környezetét.

 • Beállítható magasság

  Beállítható magasság

  A lámpát hosszú kábelekkel szállítjuk, ami a telepítéskor maximális rugalmasságot biztosít. Válassza az igényeinek megfelelő, tökéletes magasságot.

 • Hatásos és elegáns formák, kiváló minőségű anyagok

  A Philips inStyle tökéletesen illik a legjobb berendezési stílusokhoz, ezáltal bármelyik otthonba sokféleképpen beilleszthető. A különböző felületek és fényezések jól illeszkednek a függönyökhöz, bútorokhoz, illetve a színekhez és az egyéb kiegészítőkhöz, így kialakíthatja az Önnek tetsző összhatást. A részletek és a kialakítás gondos megtervezése segít abban, hogy kifejezhesse egyedi stílusát otthona berendezésében. Olyan környezetet alakíthat ki, amelyet Ön, barátai és családtagjai egyaránt élvezhetnek.

 • Tartozék Philips lámpa/lámpák

  A lámpatest Philips lámpával/lámpákkal kapható, ami a lámpatesthez illő, kiváló fényminőséget és -hatást eredményez.

 • Ragyogó fehér fény

  A lámpatest ragyogó fényt sugároz, ami kiemeli szobája egyes részleteit, vagy kellemes hangulatot teremt. Mindeközben a hagyományos halogénlámpákhoz képest több energiát takarít meg.

 • Akár 2000 órás élettartam

  Az Eco-Classic lámpák élettartama akár 2000 óra is lehet.

 • Használható fali fényerő-szabályozóval

  A fényerő-szabályozóval beállíthatja a fény és a szín intenzitását a tökéletes fénytónus eléréséhez (a fényerő-szabályozó nem tartozék). Ezáltal a lámpatest bármilyen alkalomhoz megfelelő hangulatot teremt. Kiváló fényforrás, legyen szó egy édes kettesben eltöltendő vacsoráról vagy baráti-családi összejövetelről az Ön nappalijában, vagy a folyosó praktikus megvilágításának biztosításáról.

Összes specifikációt mutat

Legutóbb megtekintett termékek

A következők is érdekelhetik: